ζωδια για ελεύθερους 20/06 Τρίτη

ζωδια για ελεύθερους 20/06 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Μπορεί να είναι μια από αυτές τις μέρες και/ή νύχτες που οι απόπειρες που κάνετε να φλερτάρετε αποτυγχάνουν, τα πάρτι στα οποία πηγαίνετε είναι απελπιστικά βαρετά και αυτός ο ελκυστικός τύπος καταλήγει να είναι ανόητος. Ίσως θα ήταν καλύτερα να διαβάσετε ένα βιβλίο αντί να βγείτε ραντεβού.

Ζωδια Ταυρος
Και τώρα κάτι εντελώς διαφορετικό! Βγείτε έξω και τριγυρίστε με την παρέα σας, κάνοντας και/ή βλέποντας όσο περισσότερα αντισυμβατικά πράγματα μπορείτε να βρείτε. Θα διασκεδάσετε και θα γνωρίσετε μερικά ενδιαφέροντα νέα άτομα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι λίγο συγκεχυμένα αυτή την περίοδο, ίσως λίγο περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να βεβαιωθείτε ότι από την πλευρά σας είστε ξεκάθαροι.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η ενέργειά σας είναι λίγο διασκορπισμένη αυτή την περίοδο – επίσης είναι στα καλύτερά της. Είστε σαν μια χαριτωμένη, σαρωτική ομίχλη γεμάτη με αισιοδοξία και καλοσύνη, που κάνει εσάς και τους γύρω σας να αισθάνονται (και να φαίνονται) καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Αρχίστε να βλέπετε τα ερωτικά σας ζητήματα τώρα με έναν υγιή σκεπτικισμό. Δεν χρειάζεται να γίνεστε παρανοϊκοί, απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα γεγονότα – και ότι προσέχετε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται.

Ζωδια Παρθενος
Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να είναι κανείς αδέσμευτος. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, με το δικό σας ρυθμό, και κανέναν να σας πιέζει να βιαστείτε ή να σας καθυστερεί. Αυτού του είδους η ελευθερία είναι ιδιαιτέρως πολύτιμη – και διασκεδαστική – τώρα.

Ζωδια Ζυγος
Ενώ τώρα δεν είναι πολύ πιθανό να συμβούν μεγάλες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορείτε ακόμη να διασκεδάσετε πολύ. Κρατήστε μια ευελιξία στα κοινωνικά σας σχέδια και συγκεντρωθείτε στο να κάνετε κάποιον καινούργιο φίλο και όχι να παθαίνετε εμμονή για να βγείτε ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζωδια Σκορπιος
Η τέχνη του έρωτα απαιτεί πολλή δημιουργικότητα και ευτυχώς τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας πολλές καινοτόμες ιδέες – για να μην αναφέρουμε το πόσο ελκυστικοί είστε αυτή την περίοδο! Πάνω τους!

Ζωδια Τοξοτης
Ο μικρόκοσμός σας είναι ωραίο μέρος αλλά μην χάνεστε στις σκέψεις σας τόσο που να χάνετε κάτι σημαντικό – είτε αυτό είναι μια ιστορία που σας λέει κάποιος φίλος, μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ή μια ματιά από την άκρη ενός δωματίου.

Ζωδια Αιγοκερως
Σίγουρα η ευαίσθητη πλευρά σας είναι ακόμη απασχολημένη αλλά υπάρχει ακόμη αυτή η μικρή φωνούλα που ψιθυρίζει εσωτερικές πληροφορίες – πείτε ότι είναι η μούσα σας ή το προαίσθημα της καρδιάς σας. Και όπως και αν το ονομάσετε, ακούστε το!

zodia-zvdia-75

Ζωδια Υδροχοος
Deja vu, αστείες συμπτώσεις, ξαφνικές συναισθηματικές εμπνεύσεις – ο χώρος του μυστηρίου είναι πολύ κοντά στον πραγματικό για εσάς αυτή την περίοδο, τόσο που μπορεί ακόμη και να αλληλοκαλύπτονται. Προσέξτε οτιδήποτε ασυνήθιστο – πιθανότητα είναι κάτι ουσιαστικό.

Ζωδια Ιχθυες
Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερη ενέργεια από τα άστρα – όλες οι υπέροχες ικανότητές σας λάμπουν, περιλαμβανομένης και της ρομαντικής σας φύσης. Εκπέμπετε χάρη και είστε αξιαγάπητοι, οπότε βγείτε έξω και τριγυρίστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις