ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Σκορπιος

miniaies-zwdio-skorpios

Την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη θα βγείτε από την κρυψώνα σας μόνο και μόνο για βάλετε ένα συγκεκριμένο άτομο στην θέση που ανήκει.

Τα λόγια αρκετές φορές μπορεί να προκαλέσουν βαθύ πόνο, οπότε προσέξτε τις λέξεις και τις προτάσεις με αρκετή σκέψη αυτή τη φορά.

7 με 8 του μήνα δεν θα έχετε εξολοκλήρου τον έλεγχο των καταστάσεων, γεγονός που δεν είναι διόλου κακό μιας και αυτό θα σας κάνει γενικά καλό.

zodia-taro-45

 

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε την δραση, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε το τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής και να θαυμάσετε και εσείς τον ίδιο σας εαυτό γνωρίζοντας πως άλλοι δεν θα τα είχαν καταφέρει εάν ήταν στη δική σας θέση.

Στα μέσα περίπου του μήνα 12 με 13 κάποιος θα θελήσει την πλήρη δέσμευση σας προς αυτόν, κάτι στο οποίο δεν μπορείτε όμως να αντεπεξέλθετε.

zwdia-zvdia-alex

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

 

Κάντε υπομονή μέχρι τις 14 με 16 του μήνα όπου οι αποφάσεις θα είναι πιο ισχυρές και τελεσίδικες και δώστε τις απαντήσεις σας όλες μαζί τότε.

Κάποιοι μεγαλύτεροι ηλικίας συγγενείς σας ίσως γινουν πιεστικοί στις 22 και 23 του Οκτώβρη. Μη τους παρεξηγείτε απλά προσπαθούν να σας πουν με τον δικό τους παράδοξο τρόπο αυτό που θεωρούν ότι είναι καλύτερο για εσάς. Πάρτε την κριτική τους με τον τρόπου που τον τρόπο που εκείνη προοριζόταν για εσάς και τίποτα περισσότερο από αυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75

 

Αν σας παρουσιαστεί η ευκαιρία κατά τις 26 και 27 του μήνα να βοηθήσετε έναν φίλο σε ανάγκη θα είστε χαρούμενοι να το πράξετε μέσα από την καρδιά σας. Στην πραγματικότητα είστε ικανοί ακόμα και να βγάλετε το πουκάμισο σας και να τους το δώσετε έτσι και το έχουν ανάγκη εκείνη τη στιγμή μιας και νιώθετε υπέρ τυχεροί που τους έχετε φίλους.

Να προσέχετε επίσης κατά τις 30 με 31 του μήνα καθώς κάποιος θα σας δώσει ψεύτικες ελπίδες. Μόλις ξεπεράσετε και αυτή την απογοήτευση θα ξανά γίνετε ο εαυτός σας σε κλάσματα δευτερολέπτων. Οπότε καλύτερα όποιοι σας πείραξαν να προσέχουν έπειτα.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016