ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκέμβριος-αιγοκερως

ζωδια: θα σας πιάσει η εργασιομανία σας από νωρίς αυτό το μήνα. Η πανσεληνος στις 6 Δεκεμβρίου στον 6ο οικο σας, τον οίκο της εργασίας και της ρουτίνας, θα σας γεμίσει με άγχος όσον αφορά καποιες προθεσμίες και κάποιες εργασίες που έχετα να κάνετε. Μην επικεντρωθείτε τόσο πολύ στη δουλειά σας και αγνοήσετε τα σημάδια πως το σώμα σας χρειάζεται ξεκούραση. Κάντε λογικά διαλείμματα για να μην πάθετε υπερκόπωση.

 

Αν έχετε ανησυχίες για την υγεία σας, θα έρθουν στην επιφάνεια κοντά στην πανσεληνο επίσης. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να κάνετε θετικές αλλαγές –να ξεφορτωθείτε κακές συνήθειες που δεν ωφελούν το σώμα σας.

 

Ευτυχώς, μετά τις 10 Δεκεμβρίου θα νιώσετε πιο ζωντανοί και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση! Η αφροδιτη περνάει στο ζωδιο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Ο μαγνητισμός σας θα είναι τόσο έντονος, που αν προσπαθήσετε να προσελκύσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, δεν θα χρειαστεί να παιδευτείτε πολύ. Η νεα σεληνη στο ζωδιο σας στις 21 Δεκεμβρίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή στη σχέση σας ή σε κάποια προσωπική κατάσταση.

zodia-taro-45

 

Ο κυβερνήτης σας, ο κρονος, περνά στον 12ο οικο σας στις 23 Δεκεμβρίου, εστιάζοντας την προσοχή στους τομείς τη ζωής σας που προτιμάτε να κρύβετε. Τώρα θα χρειαστεί να καθορίσετε τα άγχη σας αντί να τα αγνοείτε. Μόνο έτσι θα τα ξεφορτωθείτε μία και καλή. Οι στόχο σας θα αναθεωρηθούν επίσης κατά τη διάρκεια της διέλευσης του κρονο σε αυτό το τομέα του χάρτη σας, που θα διαρκέσει περίπου δυόμιση χρόνια. Μην εκπλαγείτε αν κάτι που θεωρούσατε σημαντικό γίνει ξαφνικά ασήμαντο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αφήστε το πίσω σας.

 

ζωδια διαβάστε επίσης