ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/08 B

erwtikes-16314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 13-14/08 B

ζωδια Ζυγός
Πείτε αντίο στις ζοφερές σκέψεις. Το Σάββατο ο μελαγχολικός Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία (προς τα εμπρός) στον Τοξότη, αποκαθιστώντας την ελαφρότητα στις επικοινωνίες σας και στη διαδικασία σκέψης σας. Από τις 25 Μαρτίου μπορεί να ήσασταν πιο απαισιόδοξοι από όσο συνήθως, ή ίσως να χρειαζόταν να κάνετε πολλές δύσκολες στρατηγικές, οι οποίες δεν έρχονταν τόσο εύκολα όσο θα έπρεπε. Ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, έχετε μια χρυσή ευκαιρία να εκφράσετε με σαφήνεια τις ιδέες και τις ανάγκες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Το γράψιμο, η διδασκαλία και τα έργα των μέσων ενημέρωσης, λαμβάνουν επίσης μια ώθηση. Καθορίστε προθεσμίες, να είστε πειθαρχημένοι και παραμείνετε πρακτικοί. Για να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους την Κυριακή, ρίξτε τους τόνους στα πνευματώδη πειράγματα και μοιραστείτε από καρδιάς. Δεν χρειάζεται να είστε το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο, απλά να είστε το πιο συμπονετικό. Οι άνθρωποι θα σας ανοιχτούν γρήγορα, αν τους προσεγγίσετε με φροντίδα και με αποδοχή.

Τούτου λεχθέντος, δεν θέλετε να κολλήσετε στο ρόλο του «χωρίς άδεια θεραπευτή». Με τον μετρημένο Κρόνο να σχηματίζει τετράγωνο με την κυβερνήτη σας, τη διπλωματική Αφροδίτη, αλλάξτε επιδέξια το θέμα εάν αισθάνεστε τον εαυτό σας να μπαίνει σε μια αποστολή διάσωσης – ή ακόμα κι αν μοιραστείτε περισσότερα απ’ όσα θα θέλατε για τον εαυτό σας. Οι συνομιλίες αυτές θα πρέπει να είναι βαθιές, αλλά τελικά καλοδιάθετες.

 

ζωδια Σκορπιός
Ανακούφιση των εσόδων; Αυτό το Σάββατο ο περιοριστικός Κρόνος γυρίζει σε ορθή κίνηση (προς τα εμπρός), στον Τοξότη και τον δεύτερο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Από τις 25 Μαρτίου η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου, σας έκανε να κουμπώσετε την τσέπη σας και να είστε επιπλέον προσεκτικοί, σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας, την ενέργεια και τον προϋπολογισμό σας. Ίσως έχετε βιώσει περικοπές στη δουλειά σας, ή μια δοκιμασμένη και εύκολη ροή εσόδων να είχε στερέψει.

 

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτά που δεν δούλευαν, να μην ήταν πραγματικά σταθερά – και ως εκ τούτου δεν ήταν θετικά για εσάς σε μακροπρόθεσμη βάση. Με τον σοβαρό Κρόνο σε ορθή κίνηση με πλήρη ισχύ, είστε και πάλι σε προνομιακή θέση για να πάρετε μπρος. Ενισχύστε την αυτάρκειά σας, ζητώντας συμβουλές από εμπειρογνώμονες για τα οικονομικά ή την καριέρα σας. Κόψτε τα μη ουσιώδη που καταβροχθίζουν το κομπόδεμά σας και επιμείνετε σε ένα σχέδιο. Θα προσπεράσετε τα εμπόδια πολύ σύντομα!

Την Κυριακή απαιτείται μια πραγματική συζήτηση γύρω από μια έξοδο της παρέας σας. Συμβάλλουν όλοι εξίσου; Ανησυχείτε ότι σας την φέρνουν, και ότι καλύπτετε το κόστος για τους υπόλοιπους; Ίσως πιέζετε πάρα πολύ σκληρά για να συμβεί αυτό, Σκορπιοί. Δώστε στους ανθρώπους μια ευκαιρία να είναι ειλικρινείς μαζί σας – και αυτό σημαίνει ότι δεν θα τους βάλετε σε ταξίδια ενοχής ή να τους πείτε πόσο πολύ θα απογοητευτείτε αν το σχέδιό σας δεν λειτουργήσει. Καλύτερα να γνωρίζετε τι συμβαίνει – και να επινοήσετε μια προσιτή εναλλακτική λύση – από το να κρατάτε σφικτά την τσάντα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Προβάρετε τον νικητήριο χορό σας! Αυτό το Σάββατο ο σοβαρός Κρόνος γυρίζει σε ορθή κίνηση (προς τα εμπρός) στον Τοξότη, φέρνοντας κάποιες προσωπικές δοκιμές στο τέλος τους. Ο Κρόνος έχει κλείσει διαμονή τριών χρόνων στο ζώδιό σας – από το Δεκέμβριο του 2014 έως το Δεκέμβριο του 2017 – και έχει αναγκάσει πολλούς Τοξότες να ανακαλύψουν εκ νέου ή να ανακατασκευάσουν μέρος της ζωής τους από το μηδέν. Ωστόσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος (προς τα πίσω) από τις 25 Μαρτίου, αναβάλλοντας την πρόοδο και ρίχνοντας μερικά επιπλέον εμπόδια στο δρόμο σας.

Μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων και ατυχιών, ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει πώς να παίρνετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας στα σοβαρά. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να προωθήσει τον σκοπό σας, και τώρα μπορείτε να έχετε την πειθαρχία για να σηκώσετε τα έργα που σας παθιάζουν από το έδαφος. Συνεχίστε να προχωράτε αργά και στρατηγικά. Κατά τους προσεχείς μήνες θα δείτε μετρήσιμα σημάδια επιτυχίας.

Χαλαρώστε τα κομπλιμέντα και την αυτοπροβολή αυτή την Κυριακή. Με τον μετρημένο Κρόνο να σχηματίζει τετράγωνο με την γοητευτική Αφροδίτη, θα μπορούσατε να φανείτε αλαζονικοί ή ελιτιστικοί – και δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, Τοξότες. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε τόσο σκληρά για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Όπως αποδεικνύεται, ο καλύτερος τρόπος για να γίνετε ενδιαφέροντες, είναι να σας ενδιαφέρει κάτι. Υποβάλλοντας γνήσιες ερωτήσεις, θα μπορούσατε να γοητεύσετε ολόκληρο το δωμάτιο. Και εκεί να βρίσκεται κάποιος με επιρροή, που μπορεί να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας ανάβαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Αιγόκερως
Έτοιμοι να κλείσετε το βιβλίο σε ένα δύσκολο κεφάλαιο; Το Σάββατο ο κυβερνήτης σας, ο δομημένος Κρόνος, γυρίζει σε ορθή κίνηση (προς τα εμπρός) στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών και της ολοκλήρωσης. Πάρτε στα σοβαρά θέματα που αφορούν συγχώρεση, το να προχωρήσετε μπροστά ή να αφήσετε παλιές πληγές σας να φύγουν. Αν η αλληλεξάρτηση ήταν η λειτουργία σας από τις 25 Μαρτίου, αρχίστε να θέτετε όρια με απαιτητικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Τώρα που ο Κρόνος γυρίζει ορθή την πορεία του, είναι πιο εύκολο να πείτε όχι – και θα δείτε ξεκάθαρα τη διαφορά μεταξύ ενδυνάμωσης και δυνατότητας. Ενισχύστε τις προσωπικές ρουτίνες της φροντίδας του εαυτού σας, και βρείτε χρόνο για προβληματισμό, είτε με καθοδηγούμενους διαλογισμούς, με στοχαστικούς περιπάτους ή γράφοντας ημερολόγιο. Μια δημιουργική άσκηση, όπως ένα μάθημα σχεδίου ή φωτογραφίας, θα μπορούσε επίσης να είναι το ήσυχο καταφύγιό σας.

Την Κυριακή να θυμάστε ότι η συμπόνια είναι ένα κρίσιμο στοιχείο, όταν πρόκειται να πείτε την αλήθεια σας. Πριν ξεκινήσετε να λέτε στους άλλους τις ελλείψεις τους, πηγαίνετε πίσω και αναδιατυπώστε. Υπάρχουν ευαίσθητα συναισθήματα που εμπλέκονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων και των δικών σας, οπότε δεν θέλετε να υποκινήσετε μια ολομέτωπη λεκτική μάχη. Παρόλο που μπορεί να αναστατωθείτε δικαιολογημένα, το νόημα αυτής της συζήτησης θα πρέπει να είναι να χτίσετε γέφυρες, όχι να τις κάψετε. Εάν δεν μπορείτε να είστε απλά ευχάριστοι στον τρόπο που παρουσιάζετε τις σκέψεις σας, αναβάλετε τη συζήτηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Ποιοι είναι οι πραγματικοί παίκτες στην ομάδα του Υδροχόου – αυτοί που φυλάνε χωρίς ενδοιασμούς τα νώτα σας; Το Σάββατο αυτή θα μπορούσε να είναι η ερώτηση, καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία (προς τα εμπρός), στον Τοξότη και στον ενδέκατο Οίκο σας των αλληλεπιδράσεων της ομάδας. Ο Κρόνος ήταν σε ομιχλώδη ανάδρομη κίνηση από τις 25 Μαρτίου, αλλά η τωρινή αλλαγή πορείας φέρνει πίσω τη σαφήνεια, γύρω από μια ομάδα δουλειάς ή την κοινωνική σας ζωή συνολικά. Τους τελευταίους πέντε μήνες μπορεί να έχετε πάρει μερικά σκληρά μαθήματα σχετικά με τη φιλία ή τη συνεργασία, είτε να αντιμετωπίζατε ακανθώδεις δυναμικές στην ομάδα.

Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας, ειδικά αν οι αξίες σας δεν ευθυγραμμίζονται πια. Ώρα να επενδύσετε την ενέργειά σας σε ανθρώπους και σε έργα, που τροφοδοτούν πραγματικά την ψυχή σας! Την Κυριακή αποφύγετε τη νοοτροπία αυτολύπησης, ακόμα κι αν αισθάνεστε αναστατωμένοι ή συγκλονισμένοι. Η ζωή φέρνει προκλήσεις, για να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε. Αν αναμένετε ότι κάθε μέρα θα πρέπει να έχει ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα, τότε θα κολλήσετε σε ένα πάρτι αυτολύπησης για όλη σας τη ζωή.

Υπάρχει πάντα μια λύση και μια εμπειρία ανάπτυξης, που προσφέρεται σε κάθε σκληρή εμπειρία. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια εξωτερική υποστήριξη σήμερα, για να σας βοηθήσει να προσπεράσετε το δίλημμα. Ευτυχώς, Υδροχόοι, υποστηρικτικοί άνθρωποι είναι παντού γύρω σας. Πιείτε καφέ με μια παρέα που σας φροντίζει, αντί να ανεβάζετε θλιβερά στάτουςστα social media. Η ζωντανή ανθρώπινη αλληλεπίδραση, είναι αυτό που ανυψώνει αληθινά το πνεύμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Έχει συναντήσει κάποια εμπόδια η καριέρα σας τον τελευταίο καιρό; Το Σάββατο ο περιοριστικός Κρόνος γυρίζει σε ορθή κίνηση (προς τα εμπρός) στον Τοξότη, γεγονός το οποίο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε κάποιες πολυπόθητες αλλαγές στο επαγγελματικό μέτωπο. Από τις 25 Μαρτίου μπορεί να έχετε δει μια επιβράδυνση στην εργασία σας, ή να αντιμετωπίζατε καθυστερήσεις και εμπόδια. Η γραφειοκρατία, τα κουραστικά έργα και η έλλειψη αναθέσεων που απαιτούν έμπνευση, μπορεί να είχαν προκαλέσει μια βουτιά στο πνεύμα σας. Τι συνέβαινε;

Τώρα ο Κρόνος σας στέλνει πίσω στο σχεδιαστήριο, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι στόχοι και τα σχέδιά σας έχουν τεθεί σε στέρεο έδαφος. Ως ανταμοιβή για την επιμέλειά σας, μπορεί να σας προσφερθεί μια προαγωγή, ένας ηγετικός ρόλος ή αναγνώριση της υπευθυνότητάς σας. Την Κυριακή μην αφήσετε μια σχέση σας, να σας αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους σας.

Μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα προς την κατεύθυνση ενός στόχου, αλλά θα χρειαστεί να περάσετε κάποιο χρόνο χωριστά, προκειμένου να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Αντί να καλέσετε ένα φίλο ή τον ερωτικό σας σύντροφο να σας κάνει παρέα ενώ εργάζεστε, κάντε διαχωρισμούς. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί χωρίς να νιώθετε την ανυπόμονη ενέργεια κάποιου γύρω σας να στριφογυρνά στο παρασκήνιο. Στη συνέχεια, γιορτάστε με ένα διασκεδαστικό ραντεβού πολιτιστικού περιεχομένου. Σκεφτείτε: δείπνο με ζωντανή μουσική, ή μια καλλιτεχνική ταινία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia