ζωδια σαββατοκυριακο 18-19/02 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 18-19/02 B

ζωδια Ζυγός
Καθαρίστε αυτά τα βάρη από τη σκόνη και εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ηχοεντοπισμό για να βρείτε τα αθλητικά σας που είναι θαμμένα κάτω από τον σωρό με τα καλά σας παπούτσια. Το Σάββατο ο Ήλιος αφήνει τον διασκεδαστικό πέμπτο Οίκο σας και μπαίνει δυναμικά στους Ιχθύες και τον έκτο Οίκο σας, της υγείας και της αποτελεσματικής διαβίωσης.

Επιτέλους: είστε πραγματικά έτοιμοι να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τους στόχους ευεξίας που βάλατε για το 2017. Για τον επόμενο μήνα, θα επικεντρωθείτε στην όξυνση των ασαφών ορίων της ζωής σας, να φέρετε το πρόγραμμά σας, τα οικονομικά σας και τη φυσική σας κατάσταση πίσω σε φόρμα. Και ίσως ακόμη και να κόψετε τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά ή τα ποτά για έναν μήνα αποτοξίνωσης. Προσοχή στην τάση να είστε τελειομανείς, όμως. Άλλο πράγμα είναι να έχετε υψηλά στάνταρ για τον εαυτό σας και κάτι εντελώς διαφορετικό να σας γίνουν εμμονή.

 

 

Την Κυριακή, πιάστε το μεγάφωνο! Έχετε έμπνευση και πολυλογία, χάρη στη Σελήνη στον Τοξότη και στον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας, που παίρνει φωτιά από τον ατρόμητο Άρη. Μια συνομιλία με μια σχέση – επαγγελματική ή προσωπική – θα μπορούσε να πάει εξαιρετικά καλά, γι’ αυτό μην φοβάστε να θέσετε μια τολμηρή πρόταση στο τραπέζι. Πρέπει να επεκτείνετε τη βάση δεδομένων των επαφών σας; Κατευθυνθείτε προς μια τάξη ή ένα χαλαρό στέκι, όπου μπορείτε να σμίξετε με ομοϊδεάτες. Εκεί είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τουλάχιστον μία αδελφή ψυχή μέσα στο πλήθος.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Χάσατε το πλοίο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ή απλά λαχταράτε άλλη μια κρουαζιέρα γύρω από το λιμάνι του έρωτα; Αν ο Έρως προσπέρασε το λιμάνι σας, μην φοβάστε! Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και στον ερωτοχτυπημένο πέμπτο Οίκο σας, δίνοντάς σας ένα μήνα μαγικών στιγμών. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορούν να ζεσταθούν αυτό τον χειμώνα με μια αξέχαστη ερωτική σχέση – και ακόμα και με μερικές παθιασμένες δημόσιες επιδείξεις (πηγαίνετε σπίτι!).

Αν είστε σε σχέση, ο έρωτας θα αναζωογονήσει την έλξη σας. Ζωηρέψτε τα πράγματα με πολιτιστικές εκδηλώσεις, φανταχτερά ραντεβού και διασκεδαστικές νύχτες στην πόλη. Αποτινάξτε τη μελαγχολία του χειμώνα με μια λαμπερή αναβάθμιση στο στυλ σας. Τι λέτε να προσθέσετε μερικές χρωματιστές πινελιές στην ντουλάπα σας;

Την Κυριακή η σταθερότητα και ο αυθορμητισμός θα είναι στο πρόγραμμα, καθώς η Σελήνη και ο καινοτόμος Άρης συγχρονίζονται στους οικονομικούς τομείς σας. Χρησιμοποιείστε ένα μέρος της ημέρας σας για να ξεμπερδεύετε με αυτές τις αναθέσεις που δεν μπορείτε ποτέ να τελειώσετε, με όλες τους περισπασμούς που έχετε στο γραφείο. Ή περάστε χρόνο φτιάχνοντας έναν πιο ρεαλιστικό προϋπολογισμό για το 2017. Αυτή δεν χρειάζεται να είναι μια απογοητευτικήδουλειά, Σκορπιοί. Κλαδεύοντας λίγο μία κατηγορία εξόδων, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε λίγα περισσότερα για να διαθέσετε στις απολαύσεις σας. Δουλεύετε σκληρά για να βγάλετε λεφτά, οπότε εκτός από την επένδυση για το μέλλον, βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε μερικά από αυτά τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Τοξότης
Τι λέτε να ανταλλάξετε αυτά τα γάντια χωρίς δάχτυλα με ένα ζευγάρι γάντια φούρνου, Τοξότες; Το Σάββατο ο Ήλιος βγαίνει από τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας και μπαίνει στους Ιχθύες και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, της οικογένειας και του φωλιάσματος μέχρι τις 20 Μαρτίου. Ήταν η ζωή σας ένας μαραθώνιος συνεδριάσεων και συσκέψεων; Χαλαρώστε και κάντε ένα διάλειμμα για να χωνέψετε όλα αυτά τα νέα δεδομένα. Μην συγχέετε το χαλάρωμα με την τεμπελιά, όμως, Τοξότες. Το να αφήσετε μια ιδέα να κυοφορήσει στη μοναξιά και την ηρεμία, είναι σαν τη φύτευση ενός σπόρου σε γόνιμο έδαφος. Σε έναν μήνα από τώρα, κάτι πραγματικά ιδιοφυΐες θα μπορούσε να βλαστήσει.

Η Σελήνη στον Τοξότη της Κυριακής κρούει το κάλεσμα για την ώρα του παιχνιδιού. Καθαρίστε το πρόγραμμά σας και περάστε την ημέρα σας με δραστηριότητες που τροφοδοτούν την ψυχή σας: ζωγραφική, διακόσμηση, χορό. Ο ηλεκτρισμένος Άρης φέρνει ένα ρομαντικό ρεύμα στην ημέρα. Τι λέτε να συνεργαστείτε δημιουργικά με το άλλο σας μισό ή με το καλλιτεχνικό φλερτ σας;

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Ήσασταν πολύ εργατικοί τον προηγούμενο μήνα, και τώρα ήρθε η ώρα να ανακατέψετε τα πράγματα. Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, καλωσορίζοντας μια ελαφριά και κοινωνική ενέργεια στη ζωή σας. Κλείστε το λάπτοπ και αυξήστε τις προσπάθειες δικτύωσης. Το να κυκλοφορείτε ανάμεσα σε ζωντανούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους θα ενισχύσει τη βάση δεδομένων των επαφών σας, όταν είστε έτοιμοι να γυρίσετε πίσω στη σκληρή δουλειά. Οι ευκαιρίες συνεργασίας ξεπροβάλλουν σε κάθε στροφή. Ώρα να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε!

Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε στην τσίτα και κουρασμένοι ταυτόχρονα. Η Σελήνη στον Τοξότη φωλιάζει στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, αλλά ένα ηλεκτρισμένο τρίγωνο με τον Άρη σας το κάνει δύσκολο να καθίσετε ακίνητοι για πολύ. Σπιτικά πρότζεκτ καλούν το όνομά σας, οπότε βουτήξτε μέσα τους ενώ έχετε κίνητρα. Τι λέτε για έναν μικρό συμβιβασμό; Ακούστε ένα podcast ενώ φτιάχνετε την ντουλάπα σας, ή βάλτε σε ανοιχτή ακρόαση το τηλέφωνο ενώ τρίβετε τον νεροχύτη.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Η σεζόν των γενεθλίων σας τελειώνει επίσημα αυτό το Σάββατο (αχ!), καθώς ο Ήλιος αναχωρεί από τον Υδροχόο. Ήταν ένας διασκεδαστικός μήνας, αλλά υπάρχουν σημαντικές αποστολές που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Μπείτε σε αυτή τη γειωμένη ενέργεια, με μια πρωινή προπόνηση και μια απογευματινή αποστολή καθαριότητας και οργάνωσης. Κάνατε ανώτερες ευχές όταν σβήσατε το κεράκι της τούρτας σας; Μέχρι τις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι στους Ιχθύες και στον Οίκο της πρακτικής μαγείας. Βάλτε τις ιδέες σας σε απτά βήματα δράσης. Μία από αυτές τις εκκεντρικές ιδέες θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια κερδοφόρα κατάσταση, όταν βάλετε δομή πίσω της.

Ο κοινωνικός χάρτης της Κυριακής θα μπορούσε να σας βρει έξω στην πόλη από το πρωί ως το βράδυ. Μπείτε σε λειτουργία διασκεδαστή – σκηνοθέτη, συγκεντρώστε τους φίλους σας για καφέ, για βόλτα σε μουσείο ή για μια απογευματινή παράσταση. Σε κοινωνική ύφεση; Με τη Σελήνη και τον ενεργητικό Άρη στους Οίκους της δικτύωσής σας, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με μια συναρπαστική νέα σκηνή. Ευδοκιμείτε όταν περιβάλλεστε από σκεπτόμενους ανθρώπους που δεν φοβούνται να χρωματίσουν έξω από τις γραμμές. Εξερευνήστε και πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη φυλή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Παραγγείλετε την τούρτα και δροσίστε τις σαμπάνιες! Η σεζόν των Ιχθύων ξεκινά αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 Μαρτίου. Μετά από έναν υπνωτικό και υποτονικό μήνα, το Σαββατοκύριακο φέρνει μια ηλιακή επαναφορά στα αποθέματα της ενέργειάς σας. Ένα προσωπικό σας σχέδιο θα μπορούσε να πάρει μπρος και θα βρείτε πολλά κίνητρα για να μοιραστείτε τις ιδέες και τα όνειρά σας με τον κόσμο. Ο λαμπερός τροχός παίρνει το λάδι που χρειάζεται, οπότε αν θέλετε κάτι, μην περιμένετε – κάντε το! Σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να αναπνεύσετε. Μην ξεχνάτε: η απουσία κάνει πραγματικά την καρδιά να λαχταρά.

Την Κυριακή βάλτε μερική από την αναζωογονητική ενέργειά σας προς την καριέρα σας. Η Σελήνη στον Τοξότη και στην επαγγελματική σας ζώνη λαμβάνει μια έκρηξη ορμής από τον Άρη στον Οίκο των χρημάτων σας. Μερικές ώρες ανταλλαγής υψηλού επιπέδου ιδεών, θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά γόνιμες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα σε έναν καφέ με κάποιον που θαυμάζετε. Αν ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα ποσοστά σας, εξερευνήστε τα πρότυπα της βιομηχανίας σας και δείτε τι χρεώνουν οι ανταγωνιστές. Κάνετε τη δουλειά που εκτιμάτε; Αν όχι, θα μπορούσατε να έχετε μια κεραυνοβόλα ιδέα σχετικά με το πώς μπορείτε να την κάνετε, τώρα αμέσως!

zwdia shmera