ζωδια ωροσκοπιο ημερας 09/02 Τριτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 9 Φεβρουαριου

Το σύμπαν κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να δημιουργήσει ένα πλαίσιο τάξης και ηρεμίας στο διαστημικό περιβάλλον της Γης, αλλά δεν φαίνεται να καταφέρνει και πολλά τις τελευταίες 5 ημέρες.

Υπάρχουν δύο μεγάλα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν σήμερα. Ο Άρης συνάπτει μια δυσχερή επαφή 150 μοιρών με την Εστία (12:06 μμ), ενώ ο Κρόνος με τον Πλούτωνα έρχονται σε μια ενδεχόμενα καταπιεστική παράλληλη θέση, στις 21 μοίρες νότια του Ισημερινού (6:07 πμ το ξημερωμα της επομενης).

Ο εγωκεντρισμός αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να πρωταγωνιστούν, των οποίων η δύστροπη φήμη φτάνει στο σημείο του ταμπού!

zodia-taro-45

Για καλή μας τύχη, θα εισβάλουν στη σκηνή και κάποιες παρήγορες δονήσεις καθώς η Σελήνη βγαίνει από τη θέση της κενής πορείας, για να περάσει στους διαισθητικούς και συμπονετικούς Ιχθύες (10:32 πμ).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια αύξηση η γενικότερη παραγωγικότητα, χάρη στη μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με την Δήμητρα (6:10 μμ), ενώ οι επουλωτικές δράσεις θα ανακτήσουν κάποιες από τις δυνάμεις τους με το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον θεραπευτή Χείρωνα (9:16 μμ). Κάντε κάποιες απόπειρες να γράψετε ποίηση, σάτιρα και μαντινάδες στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα (1:03 πμ της επομενης), ή τολμήστε να αυτοσχεδιάσετε με την κάμερα.

Στην άκαμπτη πηγή πίεσης που θα προκαλέσει η συνεύρεση του Κρόνου με τον Πλούτωνα, θα κάνει μια προσπάθεια να αντεπιτεθεί το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στα ζώδια της γης (9:55 πμ το πρωι της τεταρτης). Αυτή η θέση ενδέχεται να επιφέρει κάποια βελτίωση – με εκδηλωτικές εξάρσεις ωστόσο – σε θέματα κοινωνικά, καλλιτεχνικά, εκπαιδευτικά αλλά και επιχειρηματικά σε ολον τον κόσμο.

zwdia-agnh