ζωδια ωροσκοπιο ημερας 09/12 Τεταρτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  9  Δεκεμβριου

Η Σεληνιακή μετατόπιση κάθε μήνα από τον Σκορπιό στον Τοξότη είναι συχνά χρόνος δοκιμασιών, προσπαθειών, ενα τεστ αντοχών.

Τώρα το σύμπαν έχει ενορχηστρώσει μια συνθήκηκενής Σεληνιακής πορείας που άρχισε χθες βράδυ και συνεχίζεται μέχρι αργα σημερα το βραδυ , λιγο μετα τα μεσανυχτα.

Δωστε έμφαση στην ανάγκη να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας , σημερα το μεσημερι , καθώς ένα τετράγωνο από τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Χείρωνα στους Ιχθείς θα σχηματιστεί στις 2:05 μμ.

zodia-taro-45

Το να θεραπεύσετε παλιές πληγές και τραύματα είναι πιο σημαντικό από το να προκαλείτε κατά λάθος νέες εριδες με αρνητικές κριτικές και υποτίμηση σε αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία βοηθούν να αλλάζετε τη ζωή σας σε καθημερινή βάση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

Μόλις το ρολόι δείξει 12:26 πμ 10/12 , η εισοδος της Σελήνης στον φλογερό, εκδηλωτικό Τοξότη σας δείχνει την κατεύθυνση της εκπλήρωσης μιας πολυπόθητης κυριολεκτικά επιθυμίας, συναισθηματικων , ακομα και αθλητικών η εκπαιδευτικών στόχων. Διασκέδαση παιχνίδια και περιπέτειες σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους βρίσκονται σε υστέρηση μπροστά στην αδιαλλαξία της σκιάς του Σεληνιακού Σκορπιού.

zwdia

Αν ενδιαφέρεστε να δυναμώσετε αρχικές συνεργασίες, μια διπλή δόση υποστήριξης φτάνει καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια εποικοδομητική 60 μοιρών επαφη με την Ήρα (3:15 πμ) καθως η Ήρα εισέρχεται στον Σκορπιό (9:51 πμ).

Μην ξαφνιαστείτε αν αυτές οι δύο ευθυγραμμίσεις της Ήρας ενεργοποιήσουν ενδιαφέροντα που αφορούν τις τάσεις της μόδας, της ομορφιάς και του στυλ.

Επικεντρώστε την προσοχή σας στους στόχους της καριέρας σας και σε κύρια επιχειρηματικά θέματα καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον γήινο εργατικό Αιγόκερω (2:35 πμ 10/12).

zwdia-fotia