ζωδια ωροσκοπιο ημερας 12/02 Παρασκευη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 12 Φεβρουαριου

Από νωρίς το πρωί σήμερα, πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε στο μυαλό μας τις γνώσεις και τη σοφία που αποκομίσαμε από σεβαστούς δασκάλους.

Μας έλεγαν να παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, και αυτό θα ήταν συνετό να κάνουμε καθώς η Σελήνη απο το πυρινο ζωδιο του Κριου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο απο τον πυρινο Τοξοτη (12:36 μμ).

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

 

Λίγες ώρες μετά μπορούμε να σκεφτόμαστε ως νικητές και μάλιστα ευφυείς, αφού η Σελήνη θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με τον Δία (4:39 μμ) και θα κάνει τη μηνιαία συνάντησή της με τον προκλητικο Ουρανό (4:51 μμ).

Μια θέση που ενισχύει τους επενδυτικούς προγραμματισμούς, ό,τι αφορά την προστασία και την ασφάλεια αλλά και τη συμμετοχή σε αδελφότητες ή φιλικές συνευρέσεις, είναι η μηνιαία συνάντηση που θα έχει η Σελήνη με την Εστία (9:31 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μια ολοκληρωτική ώθηση των συναισθημάτων και της ζωτικότητάς μας αναμένεται να μας συνεπάρει, όταν η Σελήνη από τον Κριό θα έρθει σε μια υποστηρικτική θέση 60 μοιρών με τον Ήλιο στον Υδροχόο (3:11 πμ τα ξημερωματα της επομενης ).

Αν όμως είμαστε προδιατεθειμένοι να δείξουμε ευαισθησίες, θα ήταν συνετό να το κάνουμε με ιδιαίτερη προσοχή λίγο αργότερα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη (5:16 πμ).

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

 

Την ευαισθησία μας πρέπει να την επιδείξουμε εξάλλου και προς ηλικιωμένους και παιδιά του οικογενειακού μας κύκλου, γιατί στη διάρκεια της νύχτας ο Άρης θα αρχισει να σχηματιζει μια παράλληλη θέση με τη Δήμητρα που θα ολοκληρωθει στις 9:56 ακριβώς το πρωί του Σαββάτου.

zwdia-fotia