ζωδια ωροσκοπιο ημερας 22/02 Δευτερα

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 22 Φεβρουαριου 

Είναι η κατάλληλη στιγμή σε αυτή την καθημερινή καταγραφή των πλανητικών κινήσεων, να σας θυμίσουμε ότι οι σεληνιακές και οι ηλιακές όψεις μιας μέρας δεν εξαφανίζονται έτσι απλά και αυτόματα την επόμενη μέρα.

Παράδειγμα επί αυτού, η χθεσινή συνάντηση της Δήμητρας με τον Ποσειδώνα. Εξακολουθεί να επηρεάζει και μάλιστα με ισχυρές δονήσεις, απλώς λειτουργούν πολύ πιο κάτω από το αστροφυσικό ραντάρ, αντί για απευθείας πάνω του.

Όταν λήξει η διαδρομή της Σελήνης κενού πορείας στον Λέοντα στις 1:25 μμ, θα έχουμε την άφιξη της γήινης και σχολαστικής Παρθένου. Το σκηνικό θα αλλάξει προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μηνιαία Πανσέληνος, η οποία συντελείται στις 4 μοίρες των Ιχθύων και της Παρθένου στις 8:21 μμ.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot
Σε αυτή τη φάση ενθαρρύνεται τόσο ο ατομικός, όσο και ο ομαδικός διαλογισμός. Στείλτε στο σύμπαν τις επουλωτικές σκέψεις και προσευχές σας, για όλο το ανθρώπινο βασίλειο και το βασίλειο της φύσης. Θα ήταν ευεργετικό να σκέφτεστε πιο πολύ την εκπλήρωση του ανώτερου πεπρωμένου σας σε αυτή τη ζωή, παρά την εκπλήρωση χαμηλότερου επιπέδου επιθυμιών.

 

Θα ήταν συνετό αυτή τη χρονική στιγμή να φανείτε ιδιαίτερα φειδωλοί στις επενδύσεις σας, εξαιτίας ενός ενδεχόμενου βραχυκυκλώματος του Ποσειδώνα με την Εστία, που θα κάνουν μια όψη τριβής 45 μοιρών. Ο Ερμής θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις όποιες ατασθαλίες του Ποσειδώνα, σχηματίζοντας μια αρμονική σχέση έμπνευσης 72 μοιρών με την Εστία .

Αυτή η επαφή μπορεί να επιφέρει μεγάλη στήριξη στις συναντήσεις με αδέλφια. Εσείς ακονίστε τις οργανωτικές σας ικανότητες και τα δραστικά σας χαρίσματα, καθώς η αποψινή νύχτα είναι προάγγελος της μετάβασης που ετοιμάζει η Σελήνη για να περάσει στον έκτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου…

ζωδια-ταρο-99