ζωδια ωροσκοπιο ημερας 23/02 Τριτη

sxeseis-sagapw

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 23  Φεβρουαριου

Οι δύο μέρες που ακολουθούν μια Πανσέληνο, αντιπροσωπεύουν μια περίοδο 48 ωρών διανομής της διαφωτιστικής ενέργειας που μόλις λάβαμε όλοι σε αφθονία.

Το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την περίοδο τουλάχιστον, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να είμαστε πρεσβευτές καλής θέλησης προς τους αγαπημένους μας, τους φίλους μας και τους συνεργάτες μας.

 

Σε αυτό συνηγορεί και ο Ήλιος που βρίσκεται στους ευαίσθητους Ιχθύες, αλλά και η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο της προσφοράς.

zodia-taro-45

Επιπλέον κοσμική αγαλλίαση, για να μεταδώσουμε αυτή τη διάθεση προσφοράς και φροντίδας προς όλους εκείνους που μας βοηθούν να αντεπεξέλθουμε στην κάθε μέρα, είναι η παράλληλη όψη της Σελήνης αλλά και η μετέπειτα συνάντησή της με τον Δία (7:13 μμ και 4:45 πμ της επομενης αντίστοιχα).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καλό είναι να έχετε υπόψιν σας ότι αυτή την περίοδο ευνοείται ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με τις ολιστικές θεραπείες, καθώς ο θεραπευτής Χείρωνας από τους Ιχθύες έρχεται σε αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στην Παρθένο (10:02 μμ). Ασχοληθείτε και ενημερωθείτε λίγο περισσότερο για τα χαλαρωτικά μασάζ, την ρεφλεξολογία, τον βελονισμό, τη φιλοσοφία εσωτερικής κάθαρσης, τη διδασκαλία της αγέραστης σοφίας, τη δύναμη των πυραμίδων, τα σύμβολα μανταλα, τους μυστικιστικούς χορούς, τις δηλώσεις, τις ασκήσεις οραματισμού.
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα με φυσικές τροφές και προμηθευτείτε βότανα, καρπούς, δημητριακά, φρούτα, ποικιλίες τσαγιού, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά. Κάτι που επίσης είναι απαραίτητο να κάνετε αυτή την εποχή, είναι να βάλετε τάξη και να διατηρείται καθαρό το περιβάλλον σας, τόσο στο σπίτι όσο και στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το επιβάλλει η θέση της Σελήνης στην Παρθένο.

zodia-astra-tarot