ζωδια 26-27/06 Ερωτας και Επανασταση

synastria-amoivaia-elksi

ζωδια  26 Ιουνίου – Ο Δίας σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( Παρθένο / Αιγόκερω)

Η αναζήτηση για την ελευθερία, τη σοφία και την αλήθεια (Δίας) τώρα λειτουργεί συνεργατικά με τον κύκλο του μετασχηματισμού, της καταστροφής και της ανανέωσης (Πλούτωνας).

Τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης είναι πιθανό να μην είναι έντονα ή ίσως ακόμη και προφανή. Ωστόσο, τώρα έχετε πρόσβαση στην αισιοδοξία και σε μεγαλόπνοα οράματα, που μπορεί να προσφέρουν ένα πιο θετικό πλαίσιο σε κάθε δυσκολία που μπορεί να έχετε στο να αποβάλετε παλιά βάρη, να αφεθείτε από τις προσκολλήσεις σας ή απλά να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο.

Επίσης, είναι μια στιγμή που μπορείτε να κάνετε την κατανόηση και τη σοφία σας να λάμψουν ένα φως σε αυτή τη βαθιά αλλαγή, να ανάψουν ένα κερί στις σκοτεινές γωνιές του άγνωστου ή του τρομακτικού.
ζωδια 27 Ιουνίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (Διδύμους / Κριό)

zodia-taro-45

Υπάρχει η δυνατότητα για λάμψη και ενθουσιασμό υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μπορεί να είστε πιο αυθόρμητοι, αισιόδοξοι και εκκεντρικοί απ’ ότι συνήθως. Αν έχετε συνηθίσει σε ένα αρκετά προβλέψιμο τρόπο ζωής, είναι μια στιγμή που μπορεί να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με εκτός του χαρακτήρα σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε συνηθίσει να είστε φανταχτεροί, περίεργοι και παρορμητικοί, αυτή η διέλευση μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες για να το εκφράσετε αυτό. Μπορεί να έχετε αυξημένη ικανότητα να “σκεφτείτε εκτός των ορίων», αν τεντώσετε το μυαλό σας λίγο και υπάρχει η δυνατότητα να έχετε μία «α-χα!” εμπειρία, όπου οι απαντήσεις και οι συνειδητοποιήσεις μπαίνουν στη θέση τους.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να είστε διανοητικά ανήσυχοι, έτσι ώστε να είναι δύσκολο να επιβραδύνετε τις σκέψεις σας ή να πάρετε στα σοβαρά τις ευθύνες σας. Η διάρκεια της συγκέντρωσης σας μπορεί να είναι λίγο μικρή για μια-δυο μέρες. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξετάσετε νέες ιδέες που φαίνονταν αλλόκοτες ή αδύνατες πριν και να δείτε νέες δυνατότητες μέσα σε αυτές.

zwdia - love

ζωδια 27 Ιουνίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ανάδρομος ( στους Ιχθύες, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου )

Η ανάδρομη στάση μπορεί να γίνει αισθητή μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία. Καθώς ο Χείρωνας έχει συχνά να κάνει με την υγεία, μπορεί θέματα υγείας να έρθουν στο προσκήνιο τώρα. Γενικά θέματα σχετικά με τραυματισμούς, επούλωση και πόνους -σωματικούς, ψυχολογικούς ή / και πνευματικούς -μπορεί να φθάσουν σε ένα σημείο καμπής τώρα, γεγονός που καθιστά αναγκαίο το να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην επούλωση, την ανοικοδόμηση και τη συμφιλίωση των ενεργειών που είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας.

Η ανάδρομη στάση (τώρα) ξεκινά αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά στους επόμενους 5 μήνες. Εστιάστε την ενέργεια σας στην αναγνώριση των περιοχών που χρειάζονται θεραπεία στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Μην ξεχνάτε ότι, αν και υπάρχουν τομείς που εξακολουθούν να χρειάζονται θεραπεία, έχετε σημειώσει πρόοδο σε πολλούς από αυτούς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την αναγνώριση της εργασία που πρέπει ακόμα να γίνει, με την αναγνώριση του τι έχετε ήδη επιτύχει στο παρελθόν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια 27 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνο / Ιχθύες)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού, δημιουργικότητας και μιας αίσθησης ενότητας με τη φυσική ομορφιά όλων αυτών που υπάρχουν στον κόσμο. Σε κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να λειτουργούν ομαλά – ακόμα και λίγο μαγικά! Γι’ αυτό φροντίστε να είστε σαφείς για το τι θέλετε πραγματικά.

Από την άποψη των οικονομικών και του υλικού πλούτου, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος γεμάτη ευλογίες και αφθονία, που μπορεί να φαίνεται πως εμφανίζεται από το πουθενά. Αλλά να είστε προσεκτικοί – μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος υπερβολικών σπαταλών και να αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματα σας!

zwdia

Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά, λάμπουν από μέσα σας τώρα, γι’ αυτό και είναι μια καλή στιγμή να κρυφοκοιτάξετε έξω από κάθε πρόσοψη αίγλης ή ψευδαίσθησης που μπορεί να παραμονεύατε από πίσω. Είναι πιθανό να δείτε το καλύτερο στους άλλους (και σε εσάς), έτσι, η διαπραγμάτευση, η αλληλεπίδραση και η έλξη μπορεί να φαίνονται πως ρέουν αβίαστα.

Αυτή η μαγική ενέργεια έλξης θα μπορούσε επίσης να σας ανοίξει, για να δείτε θαυμάσιες ιδιότητες στους άλλους, που μπορεί να υπάρχουν στην πραγματικότητα ή και να μην υπάρχουν, οπότε κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας μαζί με έναν έμπιστο φίλο σας πριν κάνετε οποιαδήποτε σημαντική επιλογή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia