Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 06/10 Παρασκευή

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός
Οι σκέψεις που έχει κάνει ο άνθρωπος για εσάς, εμπεριέχουν και κάποια ίχνη, για παλιότερη σας απομάκρυνση. Προσέξετε πολύ αυτές τις ημέρες, οι αποκαλύψεις τρέχουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος
Αν κάνετε πράξη όλα αυτά τα υπέροχα που έχετε υποσχεθεί παλιότερα, στον άνθρωπο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον έχετε μόνιμα κοντά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

 

Δίδυμοι
Το δικό σας το μυαλό δεν το πιάνει κανένας. Αυτό όμως σας κάνει και ακόμη πιο γοητευτικούς και λαμπερούς στο άλλο φύλο. Νέοι έρωτες, πλησιάζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-taro-45

Καρκίνος
Μην πιέζετε τους τρίτους, τους φίλους και τους γνωστούς σας, να παρέμβουν και να σας δώσουν λύσεις στα δικά σας αισθηματικά προβλήματα. Λάθος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Λέων
Αν δεν είστε ακόμη 100% σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, σαν νέα σχέση, μην κάνετε λόγια η δώσετε μεγάλες υποσχέσεις, που θα σας εκθέσουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε κάποιες ειδήσεις, που θα σας κάνουν να χαρείτε. Κάποιος από το παρελθόν σας, μια ιδιαίτερη γνωριμία σας ψάχνει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός
Πολλά τα λάθη και οι εντάσεις, που έχουν συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Ίσως και να πρέπει να κάνετε πια έναν ουσιαστικό διάλογο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Σκορπιός
Μη ρίχνετε άδεια να πιάσετε γεμάτα. Ο άνθρωπος σας, είναι πανέξυπνος και αυτό που πρέπει να κάνετε … είναι τις ερωτήσεις σας, να τις θέσετε ευθέως.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τοξότης
Υπάρχει λοιπόν, πολύς κόσμος, που επιθυμεί να σας γνωρίσει και ίσως και κάποιοι πιο τολμηροί, να επιχειρήσουν να κατακτήσουν την δύσκολη καρδιά σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Αιγόκερως
Εσείς ξέρετε πώς να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας. Αν τελικά ο άνθρωπος που είναι μαζί σας, σας ζημιώνει με τον οποιονδήποτε τρόπο… ξανασκεφτείτε το.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος
Είσαστε κάτω από μια καταπληκτική περίοδο, που θα δείτε τα ερωτικά σας θέματα να λύνονται και να σας δίνουν αυτά ….και αυτόν που θέλετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς
Κάπου μέσα στην σχέση σας, έχετε μπλέξει τους ρόλους. Αν από την δική σας πλευρά, έχετε χάσει την ισορροπία, ψάξτε άμεσα να την βρείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

zvdia-zwdia-tarw