Ρωτάτε …..σας Απαντάμε Τρίτη 05.05

rantevoy-neoi-antres

                                      Ρωτάτε …..σας Απαντάμε Τρίτη 05.05

 

Την Τετάρτη στις 06 Μαίου, θα γίνει η μεγάλη κλήρωση του ‘ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ’ του Απριλίου για τους τυχερούς, που θα κερδίσουν μια αστρολογική πρόβλεψη.

 

Θα ανακοινωθούν τα ‘συνθηματικά ονόματα’ των τυχερών.

 

Ευχαριστούμε για την τεράστια συμμετοχή των αναγνωστών μας!

zodia-taro-45

 

Επανερχόμαστε σύντομα με νέες προσφορές……

 

 

Marie- marie-LEON4 1

Για πολλοστή φορά στέλνεις ένα μήνυμα που έχει απαντηθεί από την ομάδα μας. Οι άνθρωπος δεν είναι ακόμα έτοιμος για αποφάσεις για το αν θα προχωρήσει την σχέση. Αν αυτός δεν είναι έτοιμος, ποιός μπορεί να τον πιέσει για δράσεις? Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς μπορείς να καλέσεις τους Αστρολόγους μας στο  : 875-876-8024.

 

XAPA-75-Σέρρες

Μας έχεις στείλει ένα email, με δέκα ερωτηματικά στο τέλος ασαφών ψυχολογικών σου αναζητήσεων…. και για κάτι τι που δεν μας ονοματίζεις. Ο 19/07/57, τι σου ήταν? Σχέση? Γνωριμία? Τι έχει γίνει? Δώσε μας περισσότερα στοιχεία για να σε βοηθήσουμε. Μέχρι τότε αυτή οι αχανείς σκέψεις και η παθητική συμπεριφορά του …στο τι έκανες λάθος, θα πρέπει να εκλείψει.

 

Εφη -82

Δύσκολος αλλά όχι αφοριστικός ο αστρολογικός σας συνδυασμός. Ο Τοξότης του -84, που έχει σχέση με την Δίδυμο, δεν είναι έτοιμος ακόμα να χωρίσει. Δεν περνάει καλά…αλλά δεν υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες για να χωρίσει. Εσείς φυσικά να θέλεις μπορείς να του θέσεις ένα χρονικό όριο μέχρι πότε, μπορείς να ανέχεσαι να έρχεσαι δεύτερη στην ζωή του.

 

DINA VAL-72

Ο σύζυγος σου-71, φαίνεται να σκέφτεται συχνά τις καλές ημέρες του παρελθόντος, αλλά αυτήν την εποχή έχει πολλά τρίτα προβλήματα να τον μπλοκάρουν. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για επανασύνδεση. Χρειάζεται χρόνο και ώριμη σκέψη.

Πολυτίμη-05/198

Το παιδί -78, που σε ενδιαφέρει γενικότερα έχει ανάλαφρες περιπέτειες και λοιπές σχετικές επικοινωνίες. Δεν έχει αυτήν την εποχή βλέψεις για κάτι πιο σοβαρό με εσένα. Τον απασχολούν πολλά οικονομικά θέματα. Μην κάνεις κινήσεις…άφησε τον όποτε θέλεί να εμφανίσει τις προτάσεις του.

 

23-12-94

Το άτομο-84, που σε ενδιαφέρει έχει και λοιπά μπλεξίματα…φλερτ και περιπέτειες και αρκετά σοβαρά προβλήματα με την ζωή του. Δεν είναι έτοιμος για κάτι δεσμευτικό … ακόμα τουλάχιστον.

 

Μαργαρίτα – 83 + Φώτης-91

Οι συμπεριφορές σου οι ακραίες τον έχουν τρομάξει. Όντως έχει μεγάλα θέματα με την ζωή του.  Δεν είναι σε περίοδο που μπορεί να επανασυνδεθεί μαζί σου. Μην κάνεις ακόμα κάποια κίνηση, θα τον πίεζε πολύ. Είναι συναισθηματικά ανώριμος….είναι μόλις 24 ετών

 

eleni_k-’90

Καλά κάνεις και προσπαθείς για τα οικονομικά σου. Σύντομα θα έχει θετικές ειδήσεις. Η νέα γνωριμία θα προκύψει μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, και θα έχει δομές για δέσμευση και σε μικρό χρονικό διάστημα.