ταρω Ιούλιος 2017 A

anapodes-kartes-taro

ταρω Ιούλιος 2017 A

Κριός
ταρω κριος – σχέσεις: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Βρίσκεστε σε κάποια περίεργη ένταση με ένα ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Αυτό το μήνα ωστόσο, θα καταφέρετε να βρείτε την ηρεμία που χρειάζεται το μυαλό και η καρδιά σας, παρά τις όποιες διαφωνίες.
Αυτό που σας σώζει σε γενικές γραμμές, είναι η ιδιοσυγκρασία σας να επικρατεί η αγάπη πάνω από κάθε άλλο συναίσθημα Για όσους Κριούς είναι αδέσμευτοι, ο Ιούλιος επιφυλάσσει κάποιες θαυμάσιες ρομαντικές εκπλήξεις!

ταρω κριος – επαγγελματικά: Το 9 των Ξιφών
Ίσως να χάσατε πρόσφατα – και απότομα – μια πηγή εισοδήματος, γι’ αυτό ο Ιούλιος θα αρχίσει με λίγη μελαγχολία σε αυτό τον τομέα. Μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτό το συναίσθημα, γιατί η φάση είναι προσωρινή.
Πολύ σύντομα θα σας προκύψουν εναλλακτικές προοπτικές που θα καταλαγιάσουν το άγχος σας. Μάλιστα αυτά που έπονται για εσάς, θα είναι πολύ πιο προσοδοφόρα και απολαυστικά απ’ όσο θα περιμένατε!

 

ταρω κριος – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Ευτυχώς για εσάς, διαθέτετε πάνω από μία πηγή εισοδήματος. Αυτό σας κάνει αρχικά αυτάρκεις, ενώ καθώς θα προχωρά ο μήνας θα νιώσετε μια δύναμη ικανοποίησης.
Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, θα υπάρξει μια μικρή δυσχέρεια σε ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα που θα σας αγχώσει. Όσο ξαφνικά προέκυψαν όμως αυτά τα εμπόδια, τόσο ανέλπιστα θα σας οδηγήσει σε κάποιες πολύ καλύτερες οικονομικές συγκυρίες!

zodia-taro-45

ταρω κριος – ψυχολογία: Ο Θάνατος
Είστε ήδη εξαιρετικά προετοιμασμένοι και πειθαρχημένοι, για να αντεπεξέλθετε σε μια μεγάλη αλλαγή που σας προσεγγίζει. Η κάρτα του Θανάτου έρχεται να σας διασφαλίσει ότι αυτές οι αλλαγές θα σας ενθουσιάσουν και θα σας αποφέρουν εξαιρετικά οφέλη.
Αυτό που θα επικρατήσει τον Ιούλιο, θα είναι η χαρά για όσα θα αλλάξουν στη ζωή σας. Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας το όμορφο όραμα της βελτίωσης, τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για τη φήμη και το κύρος σας!

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταύρος
ταρω ταυρος – σχέσεις: Η Κρίση
Κάποιου είδους κέρδος – κατά πάσα πιθανότητα στον οικονομικό τομέα, θα είναι η αφορμή που θα επέλθει μια ανανέωση και αναθέρμανση στην καρδιά και τις σχέσεις σας! Τώρα θα νιώσετε να απαλύνεται ένα συναισθηματικό εμπόδιο που βάραινε το υποσυνείδητό σας.
Οι σχέσεις που έχουν σημασία για εσάς, θα γίνουν πολύ πιο χαρωπές και εξωστρεφείς μέσα στον Ιούλιο. Να αναμένετε έντονη κοινωνική ζωή και πολλές επαφές. Αυτή η δημιουργική άνθιση αξίζει να της αφιερώσετε χρόνο και προσοχή.

ταρω ταυρος – επαγγελματικά: Ο Ήλιος
Όλα θα αποκτήσουν μια ευμάρεια και πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Ιούλιο. Μια μικρή μείωση των ρυθμών προς το μέσο του μήνα, δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ισορροπήσετε τη σοφία της διαίσθησής σας.
Ένα μικρό διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, είναι συνετή επιλογή για εσάς τώρα. Θα σας δώσει το περιθώριο να ξεκαθαρίσετε ποιους τομείς δραστηριοτήτων σας πρέπει να εγκαταλείψετε πλέον, και σε ποιους θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία. Δεν αποκλείεται αυτή η διαδικασία να απαιτήσει και λίγη μελέτη, σε έναν τομέα που δεν είστε εξοικειωμένοι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ταυρος – οικονομικά: Το 9 των Ξιφών
Είναι δεδομένο ότι η έναρξη του Ιουλίου θα σας βρει με κάποια οικονομική στενότητα, ενώ κάποιες από τις αποφάσεις σας ενδέχεται να σας πιέσουν λίγο περισσότερο. Όμως δεν πρέπει να σας πιάσει πανικός. Πρόκειται για μια φάση μόνο, που αφορά την επεξεργασία των σχεδίων για την καριέρα σας. Η εικόνα θα γίνει σαφώς πιο λαμπρή όσο προχωρά ο μήνας, καθώς θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες – ίσως από το εξωτερικό – που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ταρω ταυρος – ψυχολογία: Το 4 των Ράβδων
Το χέρι του πεπρωμένου είναι απλωμένο πάνω στη δική σας ζωή αυτή την περίοδο! Διαθέτετε μια πλειάδα θετικών στοιχείων, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε καλύτερα πώς να είστε ευχαριστημένοι και ευγνώμονες για όσα διαθέτετε. Μην επικεντρώνεστε σε αυτά που δεν έχετε ή θεωρείτε ότι χρειάζεστε. Η ευτυχία και η ασφάλεια είναι συναισθήματα που θα τα φέρετε εσείς στη ζωή σας, όχι ο τραπεζικός σας λογαριασμός.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίδυμοι
ταρω διδυμοι – σχέσεις: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Ίσως να προκύψουν κάποιες διχόνοιες στις προσωπικές σας σχέσεις τον Ιούλιο, με κύριο θέμα τα οικονομικά σας. Να ξέρετε ότι η έντασή τους θα είναι ανάλογη της δικής σας απόφασης να χάσετε την ψυχραιμία σας ή όχι.
Όσο προκλητικοί κι αν γίνουν οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος αυτή την περίοδο, παραμείνετε ελαστικοί. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε σοβαρά κάποιες μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνετε στα σχέδια της ζωής σας…

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Η Αρχιέρεια
Η ουσιαστική σύνεση και η κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, θα γίνουν τα εργαλεία για να χειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα και τα οικονομικά σας μέσα στον Ιούλιο – ειδικά όσοι Δίδυμοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να βλάψει κάποιος το «πορτοφόλι» σας, αν δεν είστε σε εγρήγορση.
Αν προκύψει κάτι τέτοιο όμως, το πιο πιθανό είναι να αποφασίσετε να προσπεράσετε την απάτη. Δεν θα θέλετε να εμπλακείτε σε νομικές και προσωπικές διαμάχες, που θα αποτελέσουν σπατάλη της ενέργειάς σας και θα ταράξουν τη γαλήνη σας.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Το Άρμα
Οι αποφάσεις σας και οι προσωπικές θυσίες στη διάρκεια αυτού του μήνα – κυρίως σε όσα προαναφέρθηκαν – θα σας αποδώσουν σημαντικά οφέλη όσο αφορά τα οικονομικά σας! Αυτό θα σας κάνει να εργαστείτε με εξαιρετική αρμονία για ένα ομαδικό εγχείρημα, που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ευημερία.
Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην πιεστούν υπερβολικά τα άτομα που θα συνεργαστείτε. Μια δική τους κατάρρευση, μπορεί να παρασύρει εσάς και τους υπόλοιπους.

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Ο Τρελός
Η ελευθερία που θα σας χαρίσει το ένστικτό σας, σε συνδυασμό με μια νέα έναρξη στην οποία θα επιδοθείτε, θα είναι τα στοιχεία που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας μέσα στον Ιούλιο. Αρκεί να ρισκάρετε να κάνετε αυτό το αβέβαιο βήμα, ό,τι κι αν αφορά. Να έχετε πίστη, και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη ζωή σας σε όλους τους τομείς!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος
ταρω καρκινος – σχέσεις: Το 4 των Ξιφών
Κάτι έχει αλλάξει σε μια σχέση σας, που την θεωρούσατε ξεχωριστή. Σαν να ξεθώριασαν τα συναισθήματα ή σαν να μην έχουν πλέον σημασία… Όποιες κι αν είναι οι βλέψεις σας γι’ αυτή τη σχέση, να ξέρετε ότι θα πραγματωθούν μέσα στον Ιούλιο. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να ρίξετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε αυτό τον τομέα, ώστε να δώσετε στον εαυτό τους λόγο να γιορτάσει.

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Το 2 των Πεντάκτινων
Η καριέρα σας και το εισοδήματά σας από αυτήν, αποτελούν κάτι σαν καθημερινός αγώνας. Αυτό οφείλεται στο ότι έχετε περισσότερες από μία πηγές εσόδων και επαγγελματικής απασχόλησης.
Ένα νέο εγχείρημα που έχετε ξεκινήσει και έχει προς το παρόν μέτριες αποδόσεις, να αναμένετε να ανθίσει στη διάρκεια του Ιουλίου! Αυτό θα σας χαρίσει ικανοποίηση και την πολυπόθητη ευμάρεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω καρκινος – οικονομικά: Το 5 των Ράβδων
Θα υπάρξουν λογομαχίες περί χρημάτων αυτό τον Ιούλιο. Μπορεί να μην αφορούν κάποιο μεγάλο ποσό, ωστόσο θα είναι αρκετά σεβαστό για να σας κάνει να «πατήσετε πόδι»! Να εμμείνετε σε αυτή τη μάχη, γιατί το αποτέλεσμά της θα είναι να κερδίσετε περισσότερα απ’ όσα περιμένετε. Αυτό θα είναι ένας ακόμη λόγος για να το γιορτάσετε!

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Το Αστέρι
Ένα λαμπερό αστέρι θα συντροφεύει αυτό το μήνα τις ελπίδες και τα όνειρά σας, ειδικά σε σχέση με τις οικονομικές σας ανάγκες και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Να ξέρετε ότι όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν στην πορεία σας, θα ξεπεραστούν με αρκετή ευκολία. Να αρχίσετε να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας!