ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 20 – 26/11

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 20 – 26/11

ζωδια Κριός: Το Έξι των Ξιφών
Τα τρέχοντα προβλήματά σας θα ξεπεραστούν και οι δυσκολίες θα τελειώσουν. Ακόμη και αν τα πράγματα φαίνονται μαύρα αυτή τη στιγμή, θα δείτε σύντομα το φως στο τέλος του τούνελ. Η ένταση και το άγχος θα χαλαρώσουν, αφήνοντάς σας να νιώθετε πολύ πιο ήρεμοι και χαλαροί. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης μερικές φορές να δείχνει ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση, σε πιο ευχάριστο και αρμονικό περιβάλλον.

ζωδια Ταύρος: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Έχετε φαντασία, είστε δίκαιοι και καλόκαρδοι. Οι άλλοι εμπιστεύονται το ένστικτό και τη διαίσθησή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή σας τώρα – αυτή είναι πολύ ευγενική, ζεστή και απαλή. Είναι πολύ αισθησιακή και μπορεί ακόμη και να είναι μια μητέρα γη, ίσως περιβάλλεται από ένα τσούρμο ευτυχισμένα παιδιά ή αγαπητούς φίλους. Είναι πάντα πιο γεμάτη όταν είναι στο σπίτι της. Υπάρχει κάτι απόκοσμο σε αυτήν, γιατί είναι σε επαφή με τις πιο πνευματικές πτυχές της ζωής και ίσως και γιατί είναι έντονα διαισθητική και ψυχική. Είναι στη ζωή σας για να σας δώσει υποστήριξη και αγάπη – μην φοβάστε να την ζητήσετε.

 

ζωδια Δίδυμοι: Το Πέντε των Ράβδων
Θα πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα υπομονής και δύναμής σας, για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση ή μια ενοχλητική φάση όπου τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιό σας. Επιχειρηματικές συμφωνίες μπορεί να τεθούν σε αναμονή ή να υπόκεινται σε καθυστερήσεις – με εσάς να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για να βοηθήσετε την κατάσταση – και οι επικοινωνίες να είναι γεμάτες δυσκολίες. Σχέδια για ταξίδια μπορεί επίσης να επηρεαστούν, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως έχετε μεριμνήσει για όλες τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη ή αναβληθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος: Το Εννέα των Κυπέλων
Αυτή είναι η κάρτα των «ευχών» από την μικρή Αρκάνα, η οποία υπόσχεται σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση και σταθερότητα. Μια πολύτιμη ευχή σας ή ένα όνειρο θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα, φέρνοντάς σας τεράστια συναισθηματική, υλική και φυσική ικανοποίηση. Είναι μια ιδιαίτερα θετική κάρτα αν πρόκειται σύντομα να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με κάποιον, είτε αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Μπορεί επίσης να προαναγγέλλει την αρχή μιας αισθησιακής ερωτικής σχέσης.

zwdia-3-zodia

ζωδια Λέων: Το Τρία των Ξιφών
Μια αγχωτική κάρτα, γεγονός που υποδηλώνει συναισθηματικές δυσκολίες ή θλίψη. Αυτή η κάρτα θα μπορούσε να σημάνει το τέλος μιας σχέσης, μια αίσθηση προδοσίας που προκλήθηκε από την απιστία, μια διακοπή της επικοινωνίας, έναν χωρισμό ή έναν πικρό τσακωμό. Μερικές φορές αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια ασθένεια ή μια ιατρική επέμβαση – από μια ένεση μέχρι μια εγχείριση. Τα προβλήματα θα επιλυθούν, και από το κακό θα προκύψει καλό – ειδικά αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το πού ακριβώς είναι το λάθος. Όλες οι δοκιμασίες σας είναι μέρος του να ξεπεράσετε το παρελθόν.

ζωδια Παρθένος: Η Αυτοκράτειρα
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πολύ δημιουργική και παραγωγική φάση. Μπορεί σύντομα να γίνετε γονείς, είτε ένας στενός φίλος ή συγγενής σας πρόκειται να αποκτήσει παιδί. Αυτή είναι μια ευνοϊκή κάρτα όταν έχετε ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση ή σκέφτεστε να παντρευτείτε, διότι προτείνει ότι η σχέση θα είναι ευτυχισμένη, ικανοποιητική και μακράς διαρκείας. Είναι εξίσου καλή αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, γιατί δείχνει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτή η μετακίνηση θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εάν σας φέρνει πιο κοντά στη φύση, ίσως επειδή το σπίτι είναι στην εξοχή ή έχει μεγάλο κήπο. Αυτή είναι μια καλή εποχή για να επενδύσετε σε όμορφα, περίτεχνα ή άνετα αντικείμενα. Να είστε περήφανοι για τις ιδέες σας, να καθησυχάζετε τους άλλους και να μοιραστείτε τη σταθερότητα και την πρόοδό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή ένα νέο κεφάλαιο σε μια υπάρχουσα συνεργασία. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια βαθιά αγάπη ή μπορεί να είναι ο εμπλουτισμός μιας φιλίας, που θα σας φέρει πολλή ευτυχία και αφθονία, έως και συναισθηματική πληρότητα. Μπορεί επίσης να έχει πνευματικές αποχρώσεις, ίσως επειδή ο ενδιαφερόμενος θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές. Αυτή η κάρτα συνδέεται επίσης με την αφθονία και τη γονιμότητα, οπότε μπορεί να προβλέψει τη γέννηση ενός παιδιού ή την έναρξη μιας ευχάριστης, δημιουργικής και καλλιτεχνικής φάσης. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και οι προοπτικές είναι πολύ ευνοϊκές.

ζωδια Σκορπιός: Το Δέκα των Ξιφών
Θα υπάρξει ένα πλήρες τέλος σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ψυχική στάση, μια σχέση ή μια φυσική κατάσταση. Υπάρχει συνήθως μια αίσθηση αναπόφευκτου σε αυτό το τέλος και αν και η ανησυχία, η θλίψη ή μια αίσθηση προδοσίας μπορεί να το συνοδεύουν, θα συνειδητοποιήσετε σύντομα ότι, έχοντας χτυπήσει πάτο, ο μόνος δρόμος που μπορείτε να πάτε τώρα είναι επάνω. Το χειρότερο έχει ήδη περάσει. Μάθετε από αυτή την εμπειρία και προσεγγίστε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Τοξότης: Το Εφτά των Ξιφών
Θέλετε να ξεφύγετε από μια δυσάρεστη κατάσταση. Μπορεί αυτό να αφορά το να είστε αόριστοι ή φειδωλοί με την αλήθεια, να κάνετε περικοπές ή να χρειαστεί να ταπεινωθείτε με κάποιον τρόπο. Ήρθε η ώρα για να χρησιμοποιήσετε τη νοημοσύνη σας, τη γοητεία σας, τη διπλωματία σας και ενδεχομένως την πονηριά σας. Μερικές φορές αυτή η κάρτα προειδοποιεί ότι κάποιος θα επωφεληθεί από εσάς, παίρνοντάς σας χρήματα ή εξαπατώντας σας, οπότε θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή. Περιστασιακά, μπορεί να σημαίνει ότι είστε εσείς αυτοί που είστε ανέντιμοι.

ζωδια Αιγόκερως: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δηλώνει ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα μπορούσε να είναι οικονομική ή θα μπορούσε να είναι φυσική, και θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και ικανοποίηση. Ωστόσο αυτή η κάρτα φέρει μια προειδοποίηση, επειδή σας συμβουλεύει να μην δίνετε υπερβολικά μεγάλη σημασία στα πράγματα που έχετε στην κατοχή σας. Διαφορετικά μπορεί να φυλακιστείτε στις υλιστικές αξίες σας, να εφησυχαστείτε ή να είστε απρόθυμοι να πάρετε ρίσκα λόγω των κινδύνων. Μπορεί επίσης να γίνετε καχύποπτοι με τα κίνητρα των άλλων ή να γίνετε άπληστοι, ιδιοτελείς και μίζεροι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος: Η Εγκράτεια
Παροτρύνεστε να μείνετε μετριόφρονες και να βρείτε μια ισορροπία όταν ασχολείστε με τα προβλήματά σας. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να αποφύγετε να υιοθετήσετε μια ακραία άποψη. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το παρελθόν σας με κάποιο τρόπο, ώστε να μπορέσετε να έχετε ένα πιο ευτυχισμένο και πιο ικανοποιητικό μέλλον. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα έμφυτα ταλέντα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Υιοθετήστε μια πιο συνετή οικονομική προσέγγιση, ειδικά αν ξοδέψατε πολλά τον τελευταίο καιρό ή πρόκειται να το κάνετε σύντομα. Και προσπαθήστε να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ειδικά αν τρώτε ή πίνετε πάρα πολύ. Τέλος, αν δουλεύετε πολύ σκληρά ή βρίσκετε τη ζωή μια ανηφορική μάχη, αυτή η δύσκολη φάση θα τελειώσει σύντομα.

ζωδια Ιχθύες: Το Εννιά των Ράβδων
Θα πρέπει να κρατήσετε τα χρήματα που έχετε τώρα και τα αποθέματά σας, γιατί μπορεί σύντομα να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλά αιτήματα για το χρόνο ή τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να διατηρήσετε τις ενέργειές σας και να μαζέψετε λεφτά, και να κατανοήσετε ότι αυτή δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, όπως μια μετακόμιση ή αλλαγή εργασίας. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να βασιστείτε στη δύναμη του χαρακτήρα σας και στην αποφασιστικότητά σας για να πετύχετε. Η θέση σας είναι ισχυρή και η αντίθεσή σας θα ηττηθεί. Ωστόσο, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και τη βιασύνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75