ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 31/07 – 06/08 B

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 31/07 – 06/08 B

ταρω Ζυγός: Ο Άσος των Ξιφών

Ενώ είστε πάντα γοητευτικοί, κάποιες φορές οι άλλοι δεν σας ακούν πραγματικά – το έχετε βιώσει. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προβάρετε την παλιά παροιμία: δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε. Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας, εξαρτάται από το ότι ξέρετε το ακροατήριό σας και προσαρμόζετε το μήνυμά σας αναλόγως. Βέβαια, αυτό απαιτεί ενεργή ακρόαση.

Μπορεί να έχετε ένα μήνυμα ή μια άποψη που θέλετε να περάσετε. Γι’ αυτό αντί να κάνετε κήρυγμα, μοιραστείτε τα σε έναν διάλογο. Αυτή την εβδομάδα η πρόοδος θα έρθει από την ενίσχυση της στρατηγικής σας στην επικοινωνία.

zodia-taro-45

 

ταρω Σκορπιός: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της.

Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές, διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ταρω Τοξότης: Το Δύο των Ξιφών

Το ξέρω πως δεν φαίνεται διασκεδαστική αυτή η κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει. Μετά από μια δύσκολη φάση μπορεί να είναι δύσκολο να μην κολλάτε στην αδικία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να προσδιοριστεί από αυτήν. Είτε είναι ένα πρόβλημα σχέσης, ένα πρόβλημα στη δουλειά ή ένα κακό συμβόλαιο, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και αφήστε το να φύγει.

Θρηνήστε γι’ αυτό και αποδεχτείτε το τέλος του, γιατί το να παραμείνετε δεν βοηθάει την εξέλιξή σας. Μόλις το απελευθερώσετε πραγματικά, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση στην άλλη πλευρά. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

ταρω Αιγόκερως: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα.

Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.
Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς, θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητάτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

zwdia-768

ταρω Υδροχόος: Ο Κρεμασμένος Ανάποδα
Ξυπνήστε! Αυτή η κάρτα σας λέει ότι αρκετά περιμένατε στο περιθώριο. Πρόσφατες συνθήκες μπορεί να σας είχαν κάνει να χάσετε το χρόνο σας ή να περιμένετε τη σειρά σας, αλλά μην βολεύεστε στον πάγκο. Ήρθε η ώρα να κάνετε τη μεγάλη σας κίνηση, οπότε σηκωθείτε και κάντε το αίμα σας να τρέξει. Κάντε μερικά τεντώματα ή ό,τι τέλος πάντων κάνετε πριν πάτε να χτυπήσετε τον στόχο σας. Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε την ταχύτητα, με νέες γνώσεις και ενέργεια να ξαναφέρετε στη ζωή ένα παλιό πρότζεκτ, ή ακόμα και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες  Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ιχθύες: Η Πρωθιέρεια Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα σας δίνει την άδεια να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Είστε ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα από τη φύση σας, αλλά φαίνεται ότι μερικές φορές η αίσθηση του σωστού και του καλού μπερδεύεται με την επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους άλλους.

Όμως δεν λειτουργεί καλά για εσάς το να συλλέγετε γνώμες για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, οπότε ήρθε η ώρα να υποστηρίξετε τον οδηγό μέσα σας και να μοιραστείτε τη γνώση σας. Κάποιες φορές ο κόσμος χρειάζεται τη σοφία σας, μην ντρέπεστε να την κάνετε να ακουστεί. Εμπιστευτείτε ότι αυτά που ξέρετε, τα ξέρετε.

zwdia-zodia-astrologia-65