ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/10 Πέμπτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/10 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Οι Εραστές

Οι διαδρομές του μυαλού και της καρδιάς σας, σας πηγαίνουν συχνά – πυκνά, σε έναν πρώην σύντροφο σας, που όμως αυτήν την εποχή … και εσείς γνωρίσετε ότι δεν είναι ελεύθερος. Σίγουρα, δεν θα περάσετε και την υπόλοιπη σας ζωή, αναμένοντας, και φροντίστε αυτό να το περάσετε σε κάθε κύτταρο σας. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου… σας έχουν και κάποιες άλλες εκπλήξεις, που συσχετίζονται … με την οικογένεια και κάποια περιουσιακά θέματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

Ταύρος : Ο Γητευτής

Αν αυτά που σας ενδιαφέρουν και τα ζητάτε, δεν μπορούν αυτήν την εποχή να υποστηριχτούν από τον άνθρωπο σας, τότε μάλλον κάτι έχει γίνει λάθος στις αρχικές επιλογές και των δύο σας. Αυτό είναι και κάτι, που κάτω από τον παρόντα αστρολογικό ουρανό, μπορεί να σας οδηγήσει … και σε μόνιμες αποφάσεις και πάντα με επίκεντρο εσάς. Όσοι είναι μόνοι τους, θα πρέπει να μην κρυφοκοιτούν, καταστάσεις, που ανήκουν αλλού.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι : Η Σελήνη

Όλες αυτές οι δυσκολίες… που αντιμετωπίζετε μέσα στον δεσμό σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν και των δύο σας, που ακόμη σας επηρεάζει. Οι μέρες του Ζυγού, είναι μόνο θετικές επάνω σας, άρα μπορείτε μέσα από σοβαρή και ήπια συζήτηση, να βρείτε και τις σχετικές λύσεις. Όσοι είναι σε φάση που προσπαθούν, να επανενωθούν με κάποιον πρώην τους, θα πρέπει να μην αφήνουν … περιθώρια για νέα λάθη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Το Αστέρι

Η διάθεση σας, είναι σαν το ασανσέρ … και όχι μόνο. Αυτό ξεκινάει και συνεχίζετε μέσα από την δύσκολη και πολλές φορές… ακατανόητη συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Δεν είστε και από τα ζώδια, που ρισκάρετε άλλα το καλύτερο θα ήταν, μετά τις 23 / 10 να ανοίξετε κάποιες συζητήσεις, για το μέλλον σας. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν άμεσα φρέσκιες γνωριμίες, που θα τους ανανεώσουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Άρμα

Ότι και να λέτε, ότι και να απαιτείτε, αν η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν είναι έτοιμοι να σας τα προσφέρει, δεν πρόκειται τελικά να γίνει κάτι. Αφήστε τον Οκτώβριο να λήξει, και μετά θα δείτε… από την μεριά του συντρόφου σας, να βελτιώνονται άλλα. Κάθε τι … όλοι, θέλουν τον χρόνο και τον χώρο τους. Αυτοί που έχουν περίεργες – παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει να κάνουν … σχετικά άμεσα τις τελικές τους ανακοινώσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Αν όλα αυτά … που έχετε μέσα στην ταλαιπωρημένη σας καρδιά δεν τα εκφράσετε προς γνώση και συμμόρφωση του ανθρώπου, κάτι ξαφνικά και απότομα, δεν θα αλλάξει. Κάτω από αυτόν τον εξαιρετικό ουρανό, όλα τα όνειρα και οι ευχές… εισακούγονται. Αυτοί που έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι τους, πριν να λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα βρουν έναν νέο ταίρι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.