ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/07 Σαββάτο Α

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Ποικίλες οι αντιδράσεις που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα και που σας προβληματίζουν, για ακόμη φορά. Ίσως και να σκέφτεται να σας πει κάτι, όχι υποχρεωτικά άσχημο. Με τον Κυβερνήτη σας, να φεύγει από τον υδάτινο Καρκίνο, που πρακτικά ήταν σε αισθηματική αιχμαλωσία, τώρα εσείς θα καταφέρετε να βάλετε την ζωή σας … σε μια σειρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Δεν έχετε μέσα στα σχέδια σας, να κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση για να πάτε πίσω στα παλιά. Αυτό είναι και κάτι, που κάνει και τον άνθρωπο που έχετε στο πλάι σας, να αισθάνεται σιγουριά. Δεν αποκλείεται και σε κάποια μερίδα του ζωδίου σας, να υπάρξουν αναπάντεχες εκπλήξεις, γύρω από μόνιμες δεσμεύσεις, προτάσεις γάμου, ακόμη και νέες συνεργασίες. Νέοι έρωτες για τους εργένηδες!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Αν δεν κάνετε κάτι εσείς άμεσα για τον εαυτό σας, ουδείς θα μπει σε διαδικασία, να ενεργοποιηθεί υπέρ σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα, εσείς θα ανέβετε σε διάθεση και πιθανόν, κάποιες εκκρεμότητες … που έχετε με το παρελθόν σας, με άτομα που ξεκάθαρα δεν σας προσφέρουν τίποτα, θα τα αφήσετε τελικά πίσω από την πλάτη σας. Η εποχή του Λέοντα … έχει δώρα ουσίας για εσάς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Μην σπαταλάτε την φαιά σας ουσία σε καταστάσεις και άτομα, που είναι μέτρια! Μπορεί να είσαστε αισθηματικά μόνοι και ευάλωτοι, αλλά δεν υπάρχει ουδείς λόγος … να προσκολλάσθε σε αταίριαστες καταστάσεις. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας έρθουν νέα πρόσωπα, που θα σας δώσουν αληθινές αγκαλιές και θα σας κάνουν σοβαρές προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Δεν έχετε ακόμη βγάλει τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για τον νέο άνθρωπο που έχει εισβάλει στην ζωή σας, και σας έχει αναστατώσει. Ίσως και να χρειάζεστε παραπάνω χρόνο, καθώς οι καιροί, είναι πολυπρόσωποι. Εσείς που κάνετε τις αληθινές σας προσπάθειες για να φέρετε πιο κοντά στην καρδιά σας, έναν παλιό σας έρωτα, να είστε βέβαιοι, ότι από τις 21 / 07 και μετά, αυτό θα γίνει κοινή συναίνεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Είσαστε λίγο παρορμητικοί πάνω στον λόγο σας, και πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, παρεξηγήσεις που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό το Σαβ / Κο, θα έχετε κάποιες πιο σοβαρές κουβέντες, με τον άνθρωπο σας, που όχι μόνο θα λήξουν καλώς, αλλά θα σας πάνε και … διακοπές. Αυτοί που έχουν κάποιες εργασιακές δυσκολίες, είναι θέμα χρόνου να δικαιωθούν … αλλά και να πάρουν κάποια έκτακτα λεφτά στα χέρια τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο