ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/08 Πέμπτη Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 17/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Μπορείτε να πείτε ότι έχετε φέρει τον δύσκολο σας εαυτό… αλλά και την σχέση σας, σε μια αρμονία και ισορροπία. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει στον άνθρωπο σας, τα εχέγγυα για να ανοίξει τις σχετικές κουβέντες γύρω από δεσμεύσεις … μέσα στην εποχή του Φθινόπωρου. Αυτοί που έχουν μείνει για αρκετό καιρό συνειδητά μόνοι τους, θα σπάσουν την απομόνωση τους, μέσα από φρέσκα πρόσωπα, που θα εμφανιστούν από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Μπορεί να είστε λίγο απόμακροι αυτήν την εποχή από τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό στο μεταξύ σας, δεν αλλάζει κάτι. Ίσως και να είναι περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα … σε καταστάσεις που αφορούν την εργασία και κάποια άλλα θέματα της καθημερινότητα σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι, να ξαναβρείτε τους καλούς σας και σταθερούς ρυθμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Εσείς έχετε περάσει πολλά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και σίγουρα έχει χαλάσει η διάθεση σας. Μην πτοείστε. Ο ασταμάτητος κυβερνήτης σας αλλά και σε ανάδρομη φορά, θα φέρει ανθρώπους κοντά σας, που θα σας αλλάξουν την διάθεση, αλλά και θα σας βάλει και πάλι στους δρόμους της αγάπης. Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα έχετε βρει την ισορροπία σας… σε όλα τα επίπεδα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Είσαστε θετικοί στο να προχωρήσετε και πάλι την ζωή σας, σε κάτι καινούργιο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως ότι όποιος σας κλείσει το μάτι εσείς … θα δεχτείτε. Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλα χρονικά διαστήματα, μόνοι σας, αλλά στο τώρα και με εμπειρία που έχετε συσσωρεύσει, ξέρετε και τι είναι καλύτερο για τις αισθηματικές σας ανάγκες. Μέσα στα καλά που σας πλησιάζουν, είναι και κάποια αναπάντεχα λεφτά … που σας ανοίγουν δρόμους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Εσείς ακόμη να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς χρειάζεται να ξεκουράσετε το κορμί και το μυαλό σας. Περάσατε δύσκολα και το μόνο που χρειάζεστε… είναι να βρείτε την ισορροπία σας. Οι εν σχέση, πιθανόν και μέσα στον τρέχοντα μήνα, να ανοίξουν κουβέντες γύρω από μελλούμενες δεσμεύσεις. Στα καλά βάλτε και μια εξαιρετική οικονομική – επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Είσαστε κάπως πιο χαλαροί αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον κάπως έτσι θέλετε να το πάτε… μέχρι να φύγει και ο Αύγουστος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιήσετε και το πιο σημαντικό από όλα, είναι η ερωτική σας ζωή, που την έχετε βάλει στον πάγο. Παράπονα και εντάσεις, θα δημιουργηθούν αν δεν κινητοποιηθείτε, από τον άνθρωπο σας, που αισθάνεστε ότι τον έχετε παραμελήσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.