ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/09 Δευτέρα Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/09 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Το να κυνηγάτε κάποιον, ή να τον παρακαλάτε, ή να κάνετε ότι αυτός επιθυμεί … μόνο σε πιο βαθύ αισθηματικό τέλμα σας βάζουν. Δεν χρειάζεται τέτοια υπερβολή στον έρωτα…! Οι μέρες που πλησιάζουν και ειδικά μετά την νέα σελήνη στις 20 / 09, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να μιλήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να λύσετε τις εκκρεμότητες, που σας ταράζουν την ησυχία. Τα οικονομικά σας, σας δίνουν ανέλπιστες εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, να περιμένετε συνέχεια κάποιον και αυτός ο κάποιος … να μην έρχεται τελικά ποτέ. Αυτό είναι και το δικό σας λάθος. Θα χρειαστεί να κάνετε την υπέρβαση σας, και να τραβήξετε την ζωή σας μπροστά. Από τις ερχόμενες εβδομάδες, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, που μόνο θα σας κάνουν … να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Αυτό το θέμα με τις διπλές καταστάσεις που κατά καιρούς συντηρείτε και με το όποιο ρίσκο… μόνο σε προβληματικές περιπέτειες θα σας βάλουν. Με την Αφροδίτη στις 20 – 09, να αλλάζει οίκο, εσείς θα χρειαστεί να πιεστείτε και να δώσετε λύσεις, απαντήσεις. Οι έχοντες σοβαρές σχέσεις, θα έχουν συναντήσεις με τα οικεία περιβάλλοντα… και οι επίσημες δεσμεύσεις δεν θα αργήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Μην καταναλώνεστε με άτομα και τις ζωές τους, που δεν σας δίνουν τίποτα ουσιαστικό. Εσείς, έχετε περάσει πραγματικά πολλά και στο τώρα θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας και το μυαλό σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία, που σίγουρα θα σας ενεργοποιήσει. Τύχη και χρήμα από την εργασία σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Θα πρέπει να ανοίξετε τα αυτιά σας, και να ακούσετε πιο προσεχτικά, αυτά που σας ζητά το ταίρι σας. Σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε και στην δική σας ζωή, αλλά όλα θα πρέπει κάποια στιγμή να βρουν την ισορροπία τους. Οι μέρες είναι καλές και για τους εργένηδες που θα δουν νέα άτομα να εισβάλουν άκρως ερωτικά στην μοναξιά τους. Οικονομικές ειδήσεις, σας ανοίγουν δρόμους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Δεν δίνετε πια καμία σημασία, στο παρελθόν σας. Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση της ζωής σας, που το μόνο που ζητάτε είναι την ησυχία σας. Οι μέρες του Ζυγού, που πλησιάζουν, έχουν πολλά και καλά να σας προσφέρουν και να σας κάνουν να δείτε το Φθινόπωρο με μια άλλη ματιά… πιο αισιόδοξη. Από τους λίγους τους ζωδίου, που έχουν αυτήν την εποχή μια σωστή σχέση, κάποιοι ίσως και να προχωρήσουν σε γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.