ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/08 Δευτέρα Α

ταρω ερωτικες προβλεψεις 21/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Οι μέρες που έρχονται μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου, δίνουν πολλά καλά σε όλα τα πύρινα ζώδια, και ειδικά στο δικό σας. Οι χωρισμένοι μέσα από τυχαία γεγονότα, θα έρθουν στα κοινά τους περιβάλλοντα και το πιο πιθανόν, είναι να σκεφτούν κάτω από συναισθηματική φόρτιση, την άμεσα επανένωση. Από την δική σας την πλευρά, βάλτε τους όρους, αλλά και νέες προτάσεις… στο τραπέζι των πρώτων συνομιλιών!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Είσαστε πάνω σε μια καλή και εποικοδομητική τρεχάλα, για να φέρετε μια ισορροπία οικονομικά και υποχρεώσεις. Αυτό μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα έχει ολοκληρωθεί, και σίγουρα θα δώσετε πια μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα στον άνθρωπο σας. Επίσης, ακόμη και για τους ελεύθερους, που θα έχουν περισσότερο χρόνο και χώρο στην ζωή τους, για νέα άτομα, οι νέοι έρωτες σύντομα θα ξεπροβάλουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Εσείς από τα μόνα ζώδια που σπανίως κάνετε πισωγυρίσματα και δίνετε επόμενες ευκαιρίες σε υποθέσεις αγάπης. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, και μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου, θα έχετε μηνύματα και εμφανίσεις από κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο από το ξεχασμένο παρελθόν σας, και το πιο πιθανόν αυτό να σημαίνει, μια νέα αρχή. Σκεφτείτε και αποφασίστε. Μέσα στα ευχάριστα είναι και κάποια λεφτά – καθυστερούμενα που περιμένετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Είστε από τα πιο ήσυχα και καλοσυνάτα ζώδια, αλλά αυτό το Καλοκαίρι πραγματικά το φτάσατε στο άλλο άκρο. Έχετε κάνετε πολλές γνωριμίες, και στο τώρα καλείστε να δείτε τι αξίζει, ποιος σας ταιριάζει … και να ξεκινήσετε την σεζόν του Φθινοπώρου, μέσα σε σχέση. Καλά είναι και τα νέα τα αστρολογικά για τους εν σχέση, που ήδη κάνουν σκέψεις, για περαιτέρω επισημότητες… ίσως και έναν απόγονο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Δεν είστε από τα άτομα που χάνουν … τον χρόνο τους, και τα νεύρα τους φυσικά, με καταστάσεις και τρίτες ζωές, που δεν σας ταιριάζουν. Τώρα που ήλιος αποχωρεί από τον αστρολογικό σας οίκο, θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά τα πρόσωπα και τις προθέσεις τους, που σας περιβάλλουν. Ότι δεν σας αρέσει μπορεί να διορθωθεί … και μέσα από τις δικές σας προτάσεις. Οι μοναξιές θα τερματιστούν και για τους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Αναπάντητες, ανώνυμες και τέτοια σχετικά επικοινωνιακά τρικ, σίγουρα δεν είναι για εσάς, και τον γήινο – δυναμικό σας χαρακτήρα. Όποιος είναι σοβαρός, και μπορεί να σας πει κάτι που να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή… σίγουρα θα το λάβετε υπόψιν. Όλα τα άλλα, είναι για τους ερασιτέχνες. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να συναντήσουν τον άνθρωπο τους, εκεί στον προορισμό τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.