ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/09 Σαββάτο Β

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/09 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα στην καχυποψία, και την ανασφάλεια … από τότε που οι κεραίες σας έχουν πιάσει, κάτι τρίτο, από την μεριά του συντρόφου σας. Έτσι δεν πρόκειται όμως να βρείτε λύση ούτε και άκρη. Αν αντέχετε και αν θέλετε, ρωτήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας. Εσείς που πρέπει να πάτε ένα ταξίδι, να ΄ προσέχετε ΄, καθώς εκεί θα υπάρξει η καλή διάθεση του σύμπαντος, να σας φανερώσει έναν νέο έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Εγκράτεια
Μέσα στον δεσμό σας, έχουν τον τελευταίο καιρό, δημιουργηθεί πολλοί καυγάδες και εντάσεις, που πλέον έχουν παγώσει … και τις δύο πλευρές. Μην το συνεχίζετε και ειδικά τώρα που ο ήλιος έχει περάσει σε έναν αέρινο οίκο. Ότι υπάρχει σαν πρόβλημα, καλύτερα να το συζητήσετε … λύσεις σίγουρα θα βρεθούν. Όσοι διατηρούν παράλληλες καταστάσεις, έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο … για ξεκαθαρίσματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Δύναμη
Είσαστε από τους πιο ευνοημένους και τυχερούς, αυτού του χρονικού διαστήματος, σε όλους τους τομείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα σας έρθουν θετικά νέα, γύρω από οικονομικές – νομικές σας υποθέσεις. Κάποιοι ίσως και να βρουν την δουλειά που επιθυμούν. Στα ερωτικά, τα ζευγάρια που είχαν χαθεί … επικοινωνιακά, τώρα θα μιλήσουν πιο ανοιχτά! Μόνοι και χωρισμένοι, θα δεχτούν καινούργιες … ερωτικές εμπειρίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τρελός
Αυτό που ζείτε είναι λίγο, ίσως και παράλογο … και σίγουρα δεν σας αξίζει. Μια σχέση για να λειτουργήσει, θα πρέπει και οι δύο πλευρές να ακολουθούν την ίδια σειρά. Στην δική σας περίπτωση, όλα έχουν χάσει την ισορροπία τους. Εσείς που ξέρετε τι να κάνετε, ενεργοποιηθείτε και ψάξτε να βρείτε τις λύσεις. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες, ας απολαύσουν την ωραία ζωή, καθώς μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα προκύψουν δυνατοί έρωτες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης
Κάποιος έχει παράπονα από εσάς και την συμπεριφορά σας … και το πιο πιθανόν είναι να τα ακούσετε αυτό το Σαβ/Κο. Ξέρετε τι φταίει. Οι μέρες και με έναν Ήλιο, να έχει ευνοεί όλους του αέρηδες, το πιο πιθανόν είναι να σας δώσει και τις λύσεις που σας ζητούν. Χρήμα και οικονομική άνεση, σίγουρα θα κάνουν και αυτά … την άμεση εμφάνιση τους. Εσείς που εδώ και καιρό έχετε διπλές – παράλληλες καταστάσεις, έχει έρθει η ώρα, να αποφασίσετε που και γιατί. Όλα τα άλλα … θα σας βάλουν σε πρόβλημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Δεν είστε από τα παιδιά, που θα το βάλουν έτσι εύκολα κάτω. Ξέρετε τι θέλετε και για ποιον λόγο αγαπάτε … τον σύντροφο σας. Κάποια πρόσκαιρα συννεφάκια δεν είναι λοιπόν αρκετά, για να σας χωρίσουν. Κάποιες κοινές δραστηριότητες – εκπλήξεις, σίγουρα θα ξαναφτιάξουν το ερωτικό κλίμα στο μεταξύ σας. Μια θετική είδηση – ανακοίνωση σας πλησιάζει στα εργασιακά σας … ίσως και ξαφνικό – τυχερό χρήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.