ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τετάρτη Α

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Είστε σε εξαιρετική διάθεση, και αυτό δεν θα πρέπει να το επιτρέψετε σε κανέναν να σας το χαλάσει. Μέσα στον νέο μήνα θα έχετε και πολλές εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον άνθρωπο σας. Είστε το ζώδιο και όλα τα πύρινα γενικότερα, που αφήνετε σιγά – σιγά πίσω σας, όλα αυτά που έχουν γίνει, και κάνετε μια νέα αρχή. Σε αυτό να περιμένετε και κάποια καλυτέρευση των οικονομικών – επαγγελματικών σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Πολύς ο θόρυβος που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει ξεκινήσει, λόγω της εμφάνισης κάποιας παλιάς γνωριμίας, ενός από τους δύο, από το παρελθόν. Είναι στο δικό σας χέρι, θα βάλετε ένα στόπ σε όλην αυτήν την παραφροσύνη και να κρατήσετε πια, τις ισορροπίες. Κάτι ανάλογο λοιπόν, θα κάνει και ο άνθρωπος σας. Υπάρχουν και κάποιοι, που προσπαθούν να πετύχουν μια επανασύνδεση, που κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, μάλλον θα το καταφέρουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχετε να λύσετε και να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Ξεκινήστε με τα περίπλοκα οικονομικά σας, και συνεχίστε με την αισθηματική σας ζωή. Οι σχέσεις και τα ζευγάρια, που πέρασαν μια αναστάτωση, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα βρουν τους επικοινωνιακούς τρόπους, για να είναι και πάλι μαζί. Εργένηδες και μόνοι, μέσα στην πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα έχουν νέα φλερτ.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Οι σκέψεις που έχετε και οι δράσεις που πρέπει να κάνετε, δεν είναι ακόμη έτοιμες και σε ώριμο βαθμό, για να γίνουν πραγματικότητα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει πολλά στην δική του την ζωή για να λύσει, άρα μην απορείτε κάποιες φορές για την αποστασιοποίηση του. Αυτοί που έχουν σχέσεις με ήδη δεσμευμένο άτομο, το καλύτερο θα ήταν, αν τελικά αυτή η κατάσταση τους πιέζει … να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Οι δρόμοι των εργένηδων, θα διασταυρωθούν με τους δρόμους …του νέου τους συντρόφου. Όλος ο Ιούλιος, θα είναι ένας μήνας, που θα δώσει, ευκαιρίες για σχέσεις, αλλά και παρελθοντικά ξεκαθαρίσματα. Πολλοί του ζωδίου, που είναι ήδη μέσα σε μεγάλες και σοβαρές σχέσεις, θα καταφέρουν και μέσα από την σταθεροποίηση επιτέλους των οικονομικών τους, να περάσουν σε πιο σοβαρές και μόνιμες δεσμεύσεις … ζωής.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Σας έχει πιάσει μια υπερβολική αγωνία, για την ζωή και την καθημερινότητα του συντρόφου σας. Ίσως και αυτό να μεταφράζεται, σε υπερβολική ζήλια. Μην το κάνετε, και αν τελικά έχετε απορίες, το καλύτερο θα ήταν, να ρωτήσετε ευθέως. Από την ερχόμενη εβδομάδα, εσείς που είχατε χωρίσει – απομακρυνθεί, θα έχετε έμμεσα πλησιάσματα, που θα σας βάλουν και πάλι σε σοβαρές σκέψεις για επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο