ταρω ερωτικο εβδομαδας 28/02-05/03

tarw-krisi

ζωδια Κριός: Η Σελήνη

Τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται. Ενώ μπορεί να είναι όλα ειρηνικά στην επιφάνεια, υπάρχουν υπόγεια ρεύματα απάτης, κοροϊδίας και παρεξηγήσεων. Ίσως κάποιος σας ξεγελάει, ή μπορεί εσείς να εξαπατάτε τον εαυτό με κάποιον τρόπο. Για παράδειγμα, μπορεί να φοράτε την μάσκα του γενναίου, σε μία σχέση που κρυφά σας προκαλεί θυμό ή στεναχώρια.

Εναλλακτικά, μπορεί να είστε το θύμα κρυμμένων φόβων, που σας εμποδίζουν να φτάσετε τις πλήρης συναισθηματικές ή δημιουργικές δυνατότητες σας. Αν είναι έτσι, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους και να τους κοντρολάρετε.

zodia-taro-45

Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει μια σύγχυση, κατά την οποία μηνύματα χάνονται, κάποιος δεν λέει την αλήθεια ή οι στόχοι σας αντικρούουν κάποιου άλλου. Αν πρόκειται να φύγετε για ταξίδι, καλύτερα να διπλοτσεκάρετε όλα τα πλάνα σας, για να αποφύγετε καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής.

ζωδια Ταύρος: το 3 των Κυπέλλων

Παραδοσιακά αυτή η κάρτα δείχνει μία χαρούμενη γιορτή, άρα είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για ένα επικείμενο πάρτι ή μία δεξίωση. Εναλλακτικά, σηματοδοτεί το τέλος ενός προβλήματος.

Ένα ευτυχισμένο αποτέλεσμα μπορεί να μην συμβεί αυτόματα, γιατί θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για αυτό, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, αν το κάνετε, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Είναι επίσης ευνοϊκή κάρτα, εάν ήσασταν άρρωστοι ή λυπημένοι, γιατί είναι ένδειξη αλλαγής της τύχης.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Δίδυμοι: Το 8 των Ράβδων

Η ζωή πρόκειται να γίνει απασχολημένη και ζωηρή. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση δράσης και κίνησης που μπορεί να είναι φυσική, με εσάς να κάνετε κάποιο ταξίδι ή κάποια μετακόμιση, ίσως κατά την διάρκεια μιας πολυάσχολης φάσης στην δουλειά σας. Κάποιες φορές αυτή η κάρτα συμβολίζει ένα τυχερό διάλλειμα, που έρχεται εκεί που δεν το περιμένατε, αν και στην πραγματικότητα η σκληρή σας δουλειά έχει φέρει την ευκαιρία.

ζωδια Καρκίνος: Ο Ασος των Κυπελλων

Ένα ευγενικό, τρυφερό και καλό άτομο, είναι στο επίκεντρο της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι φιλομαθή ή δημιουργικό και θα σας φέρει άνεση. Είναι η αρχή ενός κύκλου σπουδών ή θεωρίας, κατά την οποία θα δείτε την ζωή από μια πιο πνευματική οπτική. Ένα νέο εγχείρημα θα έχει καλά αποτελέσματα. Είστε συνετοί, πιστοί και δημοφιλείς. Σκέφτεστε πριν δράσετε και ελεύθερα προσφέρετε καλές συμβουλές.

zwdia
ζωδια Λέων: το 9 των Πεντάκτινων

Υλική ασφάλεια και σωματική άνεση φαίνονται στον ορίζοντα και θα βιώσετε μια βαθιά αίσθηση ευημερίας και ικανοποίησης. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή κάρτα, αν είστε έτοιμοι για μετακόμιση σπιτιού ή αν είχατε υποστεί αναταραχές στο σπίτι, γιατί σας λέει πως πολύ πιο ευτυχισμένες εποχές βρίσκονται στην γωνία. Η ικανότητα σας να βάζετε τάξη στο χάος, θα σας κάνει να ευημερήσετε. Πολλοί εκτιμούν τις καλές σας συμβουλές.

ζωδια Παρθένος: Ο Ήλιος

Χαρά, ευτυχία και ικανοποίηση, σύντομα θα είναι δικά σας. Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε κάτι που ήδη γνωρίζετε ή μπορεί να είναι κάτι που θα συμβεί απροσδόκητα. Όπως και να έχει, η ζωή πολύ σύντομα θα σας χαρίσει ευτυχία και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό. Αν περνούσατε από μία μίζερη περίοδο, θα αλλάξει πολύ σύντομα και θα βρείτε φρέσκια ελπίδα και νέους λόγους για να ζείτε. Αυτό μπορεί να έρθει από μέσα σας, ή από κάποιον ή κάτι άλλο. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή κάρτα, όπου εμπλέκονται συναισθήματα, γιατί μπορεί να δείχνει πως μια νέα αγάπη είναι στον δρόμο σας ή μια υπάρχουσα σχέση θα φέρει περισσότερη ευτυχία. Επίσης συμβολίζει τα παιδιά. Μπορεί να πλησιάσετε περισσότερο κάποιο παιδί που ξέρετε, μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για ένα παιδί ή μπορεί σύντομα να ακούσετε για μία γέννηση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Ζυγός: Η Εγκράτεια

Θα «κληρονομήσετε» την πνευματική ενθάρρυνση και τις θετικές αλλαγές, κοιτάζοντας πέρα από τους περιορισμούς σας. Κάποιος που σας συμπαθεί πολύ, θα σας δώσει κάτι ή θα σας γεμίσει με την γενναιοδωρία του. Μπορεί επίσης να δείχνει κάποιο πνευματικό δώρο. Θα εκπλαγείτε με την ικανότητα σας να μετατρέπετε μια αρνητική κατάσταση σε ιδιαίτερα θετική, απλώς επαναπροσανατολίζοντας την ενέργεια σας. Μπορεί επίσης να είναι ένδειξη μιας βαθιάς πνευματικής εμπειρίας.

ζωδια Σκορπιός: Ο Θάνατος

Η κάρτα αυτή συμβολίζει την αλλαγή, που σας λέει πως η παλιά κατάσταση θα δώσει την θέση της σε μια νέα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια καινούρια αρχή, να ξεκινήσετε μια νέα φάση της ζωής σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι το τέλος μιας σχέσης, μιας δουλειάς ή ενός τρόπου ζωής, αν και θα είναι μια επίπονη εποχή, θα συνειδητοποιήσετε στο τέλος πως ήταν μεταμφιεσμένη ευλογία. Αυτή η κάρτα είναι επίσης ευνοϊκή αν προσπαθείτε να μεταμορφώσετε την ζωή σας. Ενώ οι αλλαγές μπορεί να είναι δύσκολες για εσάς αρχικά, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι θετικό.

zwdia-zodia-tarw
ζωδια Τοξότης: Το 3 των Ξιφων

Είτε σας αρέσει είτε όχι, αλλαγές πρέπει να γίνουν. Αλλά θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε και ότι φαινόταν σαν ήττα ή χαμένη υπόθεση, θα είναι η αυγή κάτι καλύτερου. Επειδή έχετε βιώσει τον πόνο και την στεναχώρια στο παρελθόν, μπορεί να μην είστε πρόθυμοι να υποβληθείτε σε αυτά ξανά. Μην πανικοβάλλεστε, η εμπειρία αυτή είναι απλά προσωρινή.

ζωδια Αιγόκερως: Ιππότης των Πεντακτινων

Θα περάσετε χρόνο με κάποιον χαλαρό, έξυπνο και συμπαθή άνθρωπο και θα χαρείτε την συντροφιά του. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί σημαντική σχέση στους καιρούς που έρχονται. Θα βιώσετε ανησυχία για το πρόγραμμα σας, γιατί νιώθετε πως δεν σας αφήνει χρόνο για να βρείτε ευκαιρίες για σχέση, η οποία διαισθητικά νιώθετε πως έρχεται. Ακολουθήστε την καρδιά σας, τα «ένστικτα» σας ή το «στομάχι» σας- κάντε ότι νιώθετε σωστό και ότι δεν το νιώθετε, μην το κάνετε.

zwdia
ζωδια Υδροχόος: το 2 των Ξιφων

Θα διαπιστώσετε πως οι περισσότερες από τις ανησυχίες σας σχετικά με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση ή πρόβλημα, ήταν εντελώς αβάσιμες. Αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν και μην φοβάστε να πάρετε κάποιο ρίσκο. Το απροσδόκητο θα συμβεί: ένας νέος έρωτας ή μια ερωτική σχέση με κάποιον που είναι εξαιρετικά γοητευτικός, παρήγορος ή επιτυχημένος.

ζωδια Ιχθύες: Η Κρίση

Σας προσφέρεται μια πνευματική αναγέννηση, η ευκαιρία να επανεξετάσετε πρόσφατα γεγονότα και πράξεις και να προσφέρετε συγχώρεση ή να επανορθώσετε. Έχετε την τάση να αναλύεται τις πράξεις σας, να εξετάζετε τις αποτυχίες, τα λάθη και τις αδυναμίες σας τόσο προσεκτικά, ώστε μπορείτε να πάρετε πολλά μαθήματα για τον εαυτό σας. Είναι ιδιαίτερα εύστοχη, αν κρατάτε κάποια κακία ή νιώθετε πικρία για κάτι από το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να ξεχάσετε, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε; Η κάρτα αυτή μπορεί επίσης να συμβολίζει το τέλος μιας εποχής, οπότε μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό του που στέκεστε, να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τις παλιές σας προσπάθειες και μετά να κοιτάξετε το μέλλον σας. Αν δουλεύετε σκληρά σε κάποιο πρότζεκτ, οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Αυτό μπορεί να σημαίνει προαγωγή, μια προσφορά εργασίας ή κάτι πιο αφηρημένο, όπως νεοαποκτηθείσα πίστη στον εαυτό σας.

zwdia-3-zodia