ταρω – ζωδια του νερού – Σεπτέμβριος 2017

zwdia-nero-anthrwpini-yparksi

ταρω – ζωδια του νερού – Σεπτέμβριος 2017

Καρκίνος
ταρω καρκινος – σχέσεις: Ο Διάβολος
Δεν είναι τόσο δυσχερές όσο φαντάζει, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτός ο Σεπτέμβριος θα σας φέρει αντιμέτωπους με το έτερό σας ήμισυ, ώστε οι συγκρούσεις σας να καταλήξουν στην ανανέωση και αναθέρμανση της σχέσης σας. Έχετε ανάγκη και οι δύο από ισορροπία και ισονομία – στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας!
Όσοι είστε αδέσμευτοι, τώρα θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι πραγματικά αποζητάτε από ένα ταίρι, γιατί θα πρέπει να αντικαταστήσετε το «χρειάζομαι» με το «προτιμώ». Αυτό θα σας χαρίσει την ουσιαστική ωρίμανση, γι’ αυτό καλό θα είναι να απολαύσετε τη διαδρομή αντί να την αποφεύγετε!

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Το 9 των Πεντάκτινων
Όλα θα εξελιχθούν με τον πιο άριστο τρόπο για εσάς αυτό τον μήνα! Οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αδράξετε θα βελτιώσουν αισθητά τα οικονομικά σας, ακόμη κι αν αυτό συνοδεύεται από κάποιες μικρές θυσίες και περισσότερη εργασία. Η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σας θα ενισχυθούν σημαντικά από τη θετική σας στάση, γι’ αυτό δεν θα σας ενοχλεί ο επιπλέον φόρτος. Να ξέρετε ότι τα οφέλη θα ξεπεράσουν κατά πολύ ακόμα και τα πιο τολμηρά σας όνειρα!

 

ταρω καρκινος – οικονομικά: Ο Άσος των Ράβδων
Έχει φτάσει η εποχή που θα επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία για εσάς, ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και την οικονομική σας ανόρθωση! Όποιο εγχείρημα κι αν ξεκινήσετε τώρα, έχει τη σφραγίδα της επιτυχίας από το σύμπαν. Μάλιστα οι πόροι για να στηρίξετε τις όποιες νέες κινήσεις σας, θα σας δοθούν ως διά μαγείας και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου συναρπαστικό. Σύντομα θα σας κατακλύσει η ευτυχία, από την ενασχόληση με αυτό που ονειρευόσασταν ανέκαθεν!

zodia-taro-45

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Το 10 των Ράβδων
Κουβαλάτε ένα εξαιρετικά μεγάλο βάρος μέσα σας, εξαιτίας μιας οικονομικής επιφόρτισης που σας πιέζει αυτή την περίοδο. Όσα έχετε να εκπληρώσετε σας φαντάζουν ανέφικτα, νιώθετε ότι δεν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Το σύμπαν σας συμβουλεύει να ηρεμήσετε, γιατί έχει ήδη στρωμένο ένα νέο μονοπάτι για εσάς! Σύντομα θα πορεύεστε ήδη σε αυτό και θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ενθουσιασμένοι!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Σκορπιός
ταρω σκορπιος – σχέσεις: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Με την είσοδο του Σεπτέμβρη θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής. Θα έρθετε αντιμέτωποι με την ανάγκη να υιοθετήσετε πρακτικές εξισορρόπησης της συναισθηματικής σας ικανοποίησης μέσω της υλικής βελτίωσης της ζωής σας, με τη συναισθηματική σας αναβάθμιση. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο να χαίρεστε με τα υλικά αγαθά, όμως αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει ως καταπραϋντικό στην έλλειψη συναισθήματος ή στην επένδυση κόπου για να έχετε κέρδος. Το σύμπαν θα επέμβει, προκειμένου να αλλάξει την πορεία σας και να πάτε προς το συναίσθημα. Μόνο τότε θα αρχίσετε να βλέπετε τα οφέλη της αγάπης και της πληρότητας στη ζωή σας.

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Ξιφών
Όλα θα εξελιχθούν ομαλά στον εργασιακό τομέα για εσάς, εφόσον αξιοποιείτε επαρκώς το μυαλό και την εμπειρία σας για να προοδεύετε. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε τώρα, είναι να στήσετε ένα λειτουργικό πρόγραμμα, για να εντάξετε σε αυτό όλες τις απαιτήσεις της εποχής. Αν σκέφτεστε μια νέα επαγγελματική ιδέα, επενδύστε χρόνο και ουσιαστική προετοιμασία. Έχει όλα τα φόντα για να την κάνετε πραγματικότητα!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Ο Πύργος
Είναι γεγονός ότι αυτό τον μήνα θα βιώσετε τη συνεχή κατάπτωση των οικονομικών σας δεδομένων, όπως τα είχατε στήσει μέχρι τώρα… Αυτό δεν πρέπει να σας καταβάλει, καθώς αποτελεί μέρος των συναισθηματικών και πνευματικών μαθημάτων που πρέπει πλέον να μάθετε, ακόμη και με τον δύσκολο τρόπο αν δεν κάνατε ως τώρα την πρέπουσα προετοιμασία. Τα οικονομικά σας θα ανανεωθούν και θα αναβαθμιστούν ως δια μαγείας σύντομα, αρκεί να εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δείτε ότι η επένδυση χρόνου και κόπου θα αντισταθμίσει τον παροδικό φόβο σας!

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Το Άρμα
Αυτή η κάρτα αφορά τόσο τα ρεαλιστικά ταξίδια όσο και τα εσώτερα, που θα βιώσετε ταυτόχρονα μέσα στον Σεπτέμβριο. Θα κάνετε κάποιες μετακινήσεις που θα αφορούν επαγγελματικά θέματα, κάτι που θα φορτίσει επαρκώς την ψυχολογία σας για να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν! Η οικονομική και η επαγγελματική σας πρόοδο, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που θα καταβάλετε, θα ανορθώσουν απρόσμενα την ψυχολογία σας.

Ιχθύες
ταρω ιχθυες – σχέσεις: Το 10 των Ξιφών
Από τη μία πλευρά έχετε κάποια άτομα να σας μαχαιρώνουν πισώπλατα, ειδικά όσο αφορά την οικονομική σας επιβίωση. Από την άλλη πλευρά, απολαμβάνετε τη χαρά της αγάπης και της στήριξης. Αυτή είναι η παρούσα κατάσταση, με δύο παράγοντες από διαφορετικές αφετηρίες. Αυτό που θα μάθετε στην πορεία αυτού του μήνα, είναι ότι πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και σταθεροί αν θέλετε να ξεπεράσετε έναν ύφαλο που υπονομεύει εσάς και τα άτομα που αγαπάτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μοχθήσετε και να παλέψετε για τα όνειρά σας!

ταρω ιχθυες – επαγγελματικά: Ο Πύργος
Αυτά που θεωρούσατε έσοδό σας θα δείτε να κατακρημνίζονται αυτό τον μήνα, ειδικά αν δεν αφορούν προσωπική σας εργασία! Υπάρχει αρκετή προδοσία και ψέμα στις «παράλληλες» εισπράξεις σας, κάτι που σας είναι ήδη γνωστό. Η μόνη οδός να αποσπάσετε περαιτέρω ποσά, θα είναι η νομική. Αν προσεγγίσετε άλλα άτομα με τα δικά σας προσόντα και θελήσετε να συμπράξετε μαζί τους, υπάρχει η δυναμική να στήσετε μια ανεξάρτητη επαγγελματική καριέρα. Έτσι θα αποβάλετε από τη ζωή σας τα ψέματα και τις χειραγωγήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Το Άρμα
Θα χρειαστούν κάποιες μετακινήσεις από πλευράς σας μέσα στον Σεπτέμβριο, προκειμένου να διεκδικήσετε κάποιες εισπράξεις που σας οφείλονται. Θα υπάρξουν νομικές αντιπαραθέσεις, στη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να παραμείνετε λογικοί και ψύχραιμοι αλλά να μην αποδεχθείτε λιγότερα από όσα δικαιωματικά σας ανήκουν. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν τη δικαίωσή σας και σύντομα θα χαρείτε για τη νίκη σας! Αυτό που θα υπολείπεται, είναι να εντάξετε τη σοφία που θα αποκομίσετε από αυτή την εμπειρία, στη συνετή διαχείριση της εργασίας και των απολαβών σας στο μέλλον.

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Το 3 των Ξιφών
Θα μπείτε στον Σεπτέμβριο με ένα βάρος στην ψυχή σας, ως αποτέλεσμα των δυσχερειών που βιώνετε σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Να είστε επιφυλακτικοί και σε εγρήγορση, για κάθε προσπάθεια να σας χειραγωγήσουν ή να σας τρομάξουν – πρέπει να γίνετε οι φύλακες του εαυτού σας. Κρατήστε σταθερή και συνετή στάση και γίνετε πιο δραστήριοι όσο αφορά την κάλυψη των αναγκών σας. Μην ασχολείστε πλέον με τα παιχνίδια που παίζουν οι άλλοι. Όταν αποφασίσετε ποια είναι αυτά που σας αξίζουν και παλέψετε γι’ αυτά, τότε δεν θα μπορεί να σας σταματήσει τίποτα από το να ευτυχήσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia