ταρω σημερα 31/12 Τριτη

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

 

 

Η καρτα ταρω της ημερας   το  2 κούπα ανάποδαΤο χαρτί αυτό της τράπουλας Ταρό έχει να κάνει με τα κάτωθι ερωτήματα στην ζωή σας :

1. Μήπως αντιδρώ στα λόγια και τις πράξεις ενός δικού μου εγώ που ζει σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα από το να προσέχω τα λόγια και τις πράξεις μου στην πραγματικότητα αυτή;
2. Μπορώ να αφήσω χώρο για κατανόηση και αλλαγή αντί να κλείνω αυτομάτως τους διακόπτες και να αντιδρώ σε κάθε τι που με προκαλεί ή μου ζητάει να αλλάξω συνήθειες , κρατώντας τα πάντα μακριά μου;
3. Μήπως τελικά μιλάω με κάποιον πάνω σε ένα θέμα για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και όχι για την αντίθεση του όπως αρχικά εγώ θεωρώ;Οι εντάσεις που εμφανίζονται στην επιφάνεια , όσο αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, συνήθως εμφανίζονται ως τσακωμοί, παρεξηγήσεις και διαφωνίες, η αλήθεια όμως είναι πως απλά πρόκειται για διαφωνίες που υπάρχουν πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και οι οποίες έχουν αποκλειστεί κάτω από την επιφάνεια της εικόνας της σχέσης μας.

Για παράδειγμα η απογοήτευση του να μπορούμε να εκφράσουμε τα θέλω του εαυτού μας ή τον ίδιο μας τον εαυτό λεκτικώς- γεγονός που δεν συμβαίνει τελικά – γίνεται στο τέλος συναίσθημα που εκδηλώνεται μέσα στην πραγματικότητα μας, ακριβώς ως συναισθηματικό ξέσπασμα.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19
Και φυσικά αυτή η έκρηξη , συμβαίνει όχι επειδή έχουμε νεύρα με τον σύντροφο μας , αλλά όπως είπαμε και πριν επειδή δεν μπορούμε να εκφραστούμε όπως θέλουμε χρησιμοποιώντας τον λόγο .Για αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε πότε να σταματάτε και να φεύγετε εντελώς από αυτό το σκηνικό. Με το να ακολουθείτε αυτή την τεχνική, πρώτον αφήνετε το συναισθηματικό αυτό ξέσπασμα να περάσει και ηρεμείτε σωματικά και ψυχικά και έπειτα έχετε το χρόνο ώστε να σκεφτείτε το θέμα και να βρείτε τις σωστές εκφράσεις για να πείτε αυτό που θέλετε εξαρχής να πείτε στον σύντροφο σας.

Οπότε όταν θα είστε έτοιμοι απλά πηγαίνετε εσείς στο ταίρι σας και ήρεμα του λέτε το τι σας συμβαίνει χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις που βρήκατε πριν και που ταιριάζουν στην περιγραφή του ζητήματος που σας απασχολεί. Αυτός ο τρόπος να γνωρίζετε ότι είναι πιο υγιής, αποτελεσματικός και φυσικά θετικός για την σχέση σας αυτή.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Σχετικά με αυτό να ξέρετε ότι όταν παραθέσετε έτσι ωμά τα συναισθήματα σας στον άλλον, θα πρέπει να του δώσετε τον χρόνο να τα επεξεργαστεί. Διαφορετικά και το ταίρι σας θα αντιδράσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιδρούσατε και εσείς αρχικά και ήταν λάθος. Πείτε ότι έχετε να πείτε. Έπειτα δώστε χρόνο στο ταίρι σας να επεξεργαστεί τα λόγια σας …. και μην ανησυχείτε η έκφραση των συναισθημάτων σας μέσω της τεχνικής αυτής έχει τον τρόπο της να κάνει τον άλλον, όταν ηρεμεί και μπορεί να επεξεργαστεί τα λεγόμενα σας, να σας κατανοεί και να οδηγηθεί σε μία μετέπειτα συζήτηση ήρεμη και ώριμη ανάμεσα σας.

Η εν λόγω κάρτα είναι μια κάρτα που η όψη της είναι δύσκολο να πει κανείς αν είναι ορθή ή ανάποδη , το ίδιο ισχύει και για αυτό που αντιπροσωπεύει, δηλαδή για αυτές τις διαφωνίες. Αυτού του είδους τις διαφωνίες. Για αυτό και χρειάζεται όταν σήμερα μιλήσετε και πείτε αυτό θέλετε, να μην αντιδράσετε με την πρώτη αντίδραση του ταιριού σας μιας και το μήνυμα που θα λάβει θα είναι μπερδεμένο αρχικά.

Η πιθανότερη αντίδραση που θα λάβετε είναι να σας πει “Μια στιγμή τι είπες μόλις ;” και αυτή είναι και η σωστή διότι έτσι θα μπορέσετε να επαναλάβετε και δεύτερη φορά αυτό που λέτε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσει και να γίνει ξεκάθαρος ο λόγος σας και από την μεριά του συντρόφου σας να έχει τον χρόνο να χωνέψει τα λόγια σας και να καταλάβει τι του ή της λέτε εκείνη την στιγμή.
Είναι βλέπετε τόσο ισχυρή αυτή η κάρτα που ακόμα και ανάποδα ή όρθια φοβίζει τους άλλους. Και εδώ είναι το λάθος , αυτό το μπέρδεμα στην όψη κανονικά μας δίνει το προβάδισμα και μας δείχνει ότι τελικά είναι σωστά είτε λάθος όταν υπάρχει μια διαφωνία αν και τα δυο μέρη είναι διατεθειμένοι να βάλουν στην άκρη τις όποιες συναισθηματικές ακραίες αντιδράσεις και θελήσουν να μιλήσουν ήρεμα λογικά μεταξύ τους τότε πάντα μπορεί ακόμα και να μην συμφωνήσουν σίγουρα όμως να φτάσουν σε έναν αμοιβαίο συμβιβασμό. Οπότε όλοι βγαίνουν νικητές εδώ.Για αυτό από δω και πέρα όταν μπορείτε και έχετε το χρόνο αφιερώστε τον ώστε να δείτε ποια είναι τα όνειρα της ζωής σας και ασχοληθείτε ενεργά με αυτά. Πρέπει πρώτα να ξέρετε εσείς τι ζητάτε και αναμένετε στην ζωή σας πριν το εκμυστηρευτείτε στον άλλον. Οπότε δείτε τι θέλετε από την ζωή σας, βρείτε τα σωστά λόγια και έπειτα πείτε το στο άτομο που σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε την πληροφορία αυτή μαζί του ή της. Τέλος φροντίστε τόσο να είστε ευγενικοί με το ίδιο σας το εγώ όσο και δίκαιοι με τους γύρω σας. Μην ρίξετε το φταίξιμο των δικών σας μέχρι τώρα αποτυχιών στους άλλους δεν είναι ούτε σωστό αλλά ούτε και η αλήθεια στο κάτω κάτω.

zwdia-agnh