ωροσκοπιο ημερας 15/08 Δευτερα

zodia-ermis-ydroxoos

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 15 Αυγούστου σήμερα, Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν και καλή εβδομάδα. Με ιδιαίτερα ευοίωνη διάθεση θα υποδεχθεί το σύμπαν αυτή τη νέα εβδομάδα.

Η Σελήνη θα σχηματίσει με την Αφροδίτη ένα όμορφο τρίγωνο (5:08 πμ), και ο Ερμής θα συναντήσει την Εστία σε μια θέση έμπνευσης 72 μοιρών (9:09 πμ). Αυτές είναι εξαιρετικά θετικές όψεις, που εμπλέκουν τους εκπροσώπους της αγάπης, της επικοινωνία και της οικογενειακής – ερωτικής φωλιάς.

 

Άρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να φουντώσουν οι ερωτικές επιθυμίες, οι όμορφες οικογενειακές στιγμές, η δημιουργικότητα και η συνεννόηση.

zodia-taro-45

Λίγο αργότερα ωστόσο, η Σελήνη ετοιμάζεται για τη μηνιαία συνάντησή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (12:05 μμ).

Οπλισμένοι με τη δύναμη που σας έχουν διαποτίσει οι προηγούμενες όψεις, επιστρατεύστε τώρα την πνευματιστική θέλησή σας και τη διανοητική σας συγκέντρωση. Θα σας χρειαστούν, για να μεταφέρετε σε ένα απόμερο κουτάκι του μυαλού σας κάθε παλιό φόβο, τις χρόνιες φοβίες σας και τις ανησυχίες σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Σε αυτό θα σας βοηθήσει και ο Ερμής που θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με τη Δήμητρα (6:14 μμ), και μαζί θα επαναφορτίσουν την παραγωγικότητά σας σε όλους τους τομείς. Εξάλλου ο Ερμής και η Σελήνη θα βάλουν πάλι το αίσιο χεράκι τους και θα προωθήσουν τις επικοινωνίες, με το τρίγωνο που θα σχηματίσουν στις 8:00 μμ.

Σχεδόν παράλληλα θα είναι καλό να μην παρασυρθείτε σε διαφωνίες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα σχηματίσουν μια κόντρα παράλληλη όψη (9:00 μμ), ενισχύοντας την χθεσινή τους αντίθεση. Την αρμονία των σχέσεων σε όλους τους τομείς θα προσπαθήσουν να κεντρίσουν επίσης ο Ήλιος με την Εστία (10:55 μμ) και ο Ερμής με την Ήρα (3:33 πμ της επομένης), που θα συνάψουν τραχείς δεσμούς 45 μοιρών.

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Τη δύναμη της θετικής σας σκέψης θα ωθήσει αργότερα, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον διορατικό Δία (5:46 πμ της επομένης). Με το πέρας αυτής της όψης, το φεγγάρι από τον Αιγόκερω θα μπει σε ένα κενό πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 2:53 μμ της Τρίτης.

Συγκρατείστε ή καταγράψτε καθετί που θα οραματιστείτε ή θα σας επισημάνει το ένστικτό σας, σε όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο μην απελπιστείτε αν νιώσετε ότι αυτή η ζώνη του λυκόφωτος επηρεάζει την έρευνα της ψυχής σας. Θα οφείλεται σε ένα ντεζαβού, που θα προκαλέσει η παράλληλη όψη του Ερμή με τον Χείρωνα(1:00 το μεσημέρι της Τρίτης). Σε αυτά όμως, θα αναφερθούμε πιο εκτεταμένα στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love