ωροσκοπιο ημερας 18/08 Πεμπτη

ωροσκοπιο ημερας

Η πολυαναμενόμενη μέρα της χρονιάς επιτέλους έφτασε, σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου. Όλοι οι απανταχού ερωτευμένοι περιμένουν με ανυπομονησία το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου για να εκφράσουν τα αισθήματά τους στο έτερό τους ήμισυ, είτε να κλείσουν ρομαντικά μια σύντομη καλοκαιρινή περιπέτεια.

Αυτή η ιδιαίτερα λαμπερή Πανσέληνος θα ενεργοποιηθεί στις 12:28 μμ, στις 26 μοίρες του Λέοντα και του Υδροχόου – τα ζώδια που βρίσκονται σήμερα ο Ήλιος και η Σελήνη αντίστοιχα.

 

Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει στην ημερήσια καταγραφή μας, η πανσέληνος είναι μια φάση που ευνοεί ιδιαίτερα τον διαλογισμό, γιατί έχει τη δυναμική να στέλνει στο σύμπαν τα μηνύματα που θέλουμε.

zodia-taro-45

Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία για να στείλετε τις θεραπευτικές σας προσευχές αλλά και ευχές προς κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που υποφέρει – είτε προς στο φυτικό και ζωικό βασίλειο που δίνει τον δικό του αγώνα για να επιβιώσει και να εξελιχθεί πάνω στον πλανήτη μας.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Αμέσως μετά την ενεργοποίηση της Πανσελήνου, αρχίζει ένα 7ωρο κενό πορείας του φεγγαριού που θα διαρκέσει μέχρι και τις 7:35 μμ, που θα περάσει στους Ιχθύες.

Λίγο νωρίτερα, η Σελήνη θα έχει τη μηνιαία συνεύρεσή της με την πολυμήχανη Αθηνά (4:50 μμ). Αυτή είναι μια όψη που θα προσδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε προσπάθεια να λυθούν προβλήματα που είχαν σκαλώσει για καιρό, αλλά και σε κάθε στρατηγική σκέψη για τη μορφή που θα θέλετε να πάρουν όσα μέλλονται.

Η είσοδος της Σελήνης στους συμπονετικούς Ιχθύες (7:35 μμ), θα στρέψει με αποφασιστικότητα την πυξίδα της ζωής προς τον αλτρουισμό και την κατανόηση. Μην τσιγκουνευτείτε τώρα καμία αγκαλιά και καμία ένδειξη τρυφερότητας προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Προσφέρετε ένα χέρι βοήθειας σε κάθε ηλικιωμένο άτομο ή ανθρώπους με ειδικές ικανότητες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Φροντίστε και ποτίστε τον κήπο σας ή τα φυτά σας στο μπαλκόνι, ενώ είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια βόλτα κοντά στο υδάτινο στοιχείο.

Η διαμονή της Σελήνης στον τελευταίο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, θα δώσει φτερά στα πόδια σας! Γι’ αυτό μη διστάσετε καθόλου να ανοίξετε τη μουσική και να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως. Έτσι θα ξορκίσετε εκ των

προτέρων το όποιο αρνητικό κλίμα έχει πρόθεση να διασκορπίσει στην ατμόσφαιρα, το τετράγωνο που ετοιμάζεται να σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη (7:54 πμ της επομένης). Σε αυτό όμως θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην αυριανή μας καταγραφή.

zwdia - love