ωροσκοπιο ημερας 22/06 Τεταρτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ωροσκοπιο ημερας

Σίγουρα δεν είναι δύσκολο να ανακαλέσουμε όλοι στη μνήμη μας την αναταραχή που παρουσιάζει το σύμπαν – και κατ’ επέκταση και η ψυχολογία μας – από τις 17 Ιουνίου και μετά.

Κάτι ανάλογο από θέμα σύγχυσης ετοιμάζεται και τώρα, καθώς ο αστεροειδής Ήρα που βρίσκεται στις 30 μοίρες του Ζυγού ετοιμάζεται να κάνει μια μικρή παύση προκειμένου να γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία (11:02 μμ). Αυτό όμως θα συμβεί στη διάρκεια ενός κενού πορείας της Σελήνης που βρίσκεται στον Καρκίνο, και το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:58 πμ και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11:10 μμ.

 

Όλη η σημερινή μέρα θα επηρεαστεί και θα διέπεται από όλα όσα αφορούν την ολύμπια θεά, σύζυγο του Δία και ομολογουμένως απατημένη πολλάκις!

zodia-taro-45

Η Ήρα επηρεάζει την ενδυνάμωση ή την αποδυνάμωση των σχέσεων, τον γάμο και τους δεσμούς τύπου γάμου, την κομψότητα, την ομορφιά, το κύρος, τη μόδα, την ισότιμη μεταχείριση έναντι του νόμου, τις ειρηνευτικές και διπλωματικές διαπραγματεύσεις που αφορούν κράτη, τις ατμοσφαιρικές καταιγίδες, και την οργή των μικρών και αδικημένων – ειδικά σε θέματα πολιτικών δικαιωμάτων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν όλο αυτό συνδυαστεί και με τη χθεσινή στάση πορείας που έκανε η Αθηνά, θα είναι λίγο δύσκολο να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας σε ζωτικής σημασίας σχέδια.

Στην κακοφωνία των πλανητικών καπρίτσιων έρχεται να προστεθεί ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει η Εστία με τον Δία (6:46 μμ), ένα ακόμη τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (2:00 πμ της επομένης), μια συνεύρεση του Ερμή με την Εστία στις 17 μοίρες των Διδύμων (3:33 πμ της επομένης), ενώ ο αγγελιαφόρος των θεών θα σχηματίσει αργότερα έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με τον απόμακρο Πλούτωνα (8:40 το πρωί της Πέμπτης).

Το πλέον αναμενόμενο υπό τις συνθήκες, είναι να επικρατεί μια αίσθηση τρέμουλου και αγωνίας, καθώς είναι πολλές οι δυνάμεις που συμμαχούν ενάντια στην όποια ανέμελη και καλόβολη συμπεριφορά.

zwdia - love

Ωστόσο μέσα σε όλα αυτά, η Αφροδίτη μεταφέρει ένα μήνυμα δυναμικής για επιτυχία, μέσω των δεσμών έμπνευσης 72 μοιρών που θα συνάψει με την Δήμητρα (1:28 μμ) και τον Ουρανό (7:00 μμ).

Αυτές οι δύο ευοίωνες όψεις, παράλληλα με την είσοδο της Σελήνης στον περήφανο και οικουμενικό Υδροχόο (11:10 μμ), καλούν για επίγειες συμμαχίες με φίλους και τους αγαπημένους μας – ειδικά σε ό,τι αφορά ομαδικές εργασίες αλλά και εθελοντική προσφορά έργου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera