ωροσκοπιο ημερας 23/07 Σαββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ωροσκοπιο ημερας

Επιτέλους έφτασε το Σαββατοκύριακο της χαλάρωσης και της ξεκούρασης, που φέρνει όμως μαζί του και αρκετές πλανητικές προκλήσεις και ειδήσεις.

Σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και διαχέει στην ατμόσφαιρα πολλές συναισθηματικές δονήσεις προσφοράς. Η μέρα ενδείκνυται για να βρεθείτε κοντά και να βοηθήσετε άτομα μεγάλης ηλικίας, άτομα που είναι απομονωμένα εξαιτίας κάποιες ασθένειας, αλλά και παιδιά του ευρύτερου οικογενειακού σας κύκλου.

 

Μια ελαφριά μελαγχολία είναι πιθανό να επηρεάσει τη διάθεσή σας, όταν η Αφροδίτη θα συνάψει έναν δεσμό τριβής 45 μοιρών με την ειδήμων στην ασφάλεια Εστία (8:00 μμ). Θα είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν περίπατο περίσκεψης στην αγαπημένη σας παραλία ή κοντά σε άλλο υγρό στοιχείο.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Λέοντα, και από εκεί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την Δήμητρα που βρίσκεται στον Ταύρο (11:05 μμ), ενώ λίγο αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει τη μηνιαία αντίθεσή της με τον Δία (11:25 μμ).

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αξιοποιήστε όλο το Σαββατοκύριακο αυτές τις όψεις για να ενισχύσετε την αισιόδοξη οπτική σας στα πράγματα, αλλά και να χειριστείτε με ευαισθησία και διακριτικότητα τα οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν. Θα είναι καλό για όλους να υιοθετήσουν τη στάση του θεραπευτή και φροντιστή, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις.

Η προτροπή απορρέει από την κάπως διστακτική παράλληλη θέση στην οποία θα βρεθούν η Δήμητρα και ο Χείρωνας (4:56 πμ της επομένης), όπως και την μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Κένταυρο θεραπευτή (6:53 πμ της επομένης).

zwdia - love

Κυρίως όμως αφορά το ενεργειακό πεδίο που κεντρίζει η Ήρα από τον Σκορπιό, ακόμη και πριν σχηματίσει ένα επερχόμενο τετράγωνο με τον Ήλιο (9:35 το πρωί της Κυριακής).

Αυτή είναι μια θέση της αστεροειδούς θεάς που έχει τη δυναμική να επιφέρει αποδυνάμωση παρά γαλήνη και αρμονία, σε όλο το φάσμα των σχέσεων καρδιάς. Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή και προς τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν, με έμφαση στον τομέα των συνεργασιών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera