ωροσκοπιο ημερας 28/06 Τριτη

panselinos-zwdio-ydroxoos

ωροσκοπιο ημερας

Ο Ιούνιος που πλησιάζει στη λήξη του, είναι ένας μήνας που μας έδωσε 4 παύσεις πορείας ουράνιων σωμάτων. Αυτές αφορούσαν τον Ποσειδώνα (στις 13 Ιουνίου), την Αθηνά (στις 21 Ιουνίου), την Ήρα (στις 22 του μήνα) και του Χείρωνα . Να σημειωθεί ότι οι Ποσειδώνας, Αθηνά και Χείρωνας άλλαξαν πορεία και γύρισαν ανάδρομοι, και μόνο η Ήρα γύρισε σε ορθόδρομη τροχιά.

Σε αναμονή για μια αλλαγή πορείας βρίσκεται τώρα ο πολεμιστής Άρης, ο οποίος μπήκε σε ανάδρομη τροχιά στον Τοξότη στις 17 Απριλίου και αναμένεται να γυρίσει ορθόδρομος στον Σκορπιό τις επόμενες ώρες.

 

Αυτά τα στοιχεία αφορούν τις επίσημες εκδοχές, και είναι βασισμένα σε ακριβείς και πολύ έγκυρες αστρονομικές μετρήσεις.

zodia-taro-45

Ωστόσο υπάρχει και η πιο μεγάλη και πρακτική πτυχή επί του θέματος. Κι αυτή είναι ότι σημαντικά θέματα που εμπλέκουν τον Άρη, έχουν ήδη κατακλύσει το ψυχικό περιβάλλον του ανθρώπινου είδους τις τελευταίες μέρες. Και το σίγουρο είναι ότι η επίδρασή τους θα συνεχίσει να υφίσταται και τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πάντως ιδιαίτερα ευοίωνα χαρακτηριστικά στη σημερινή μέρα – τα οποία θα είναι καλό να εκμεταλλευτείτε, αναμένεται να αποδώσουν 5 αρμονικοί ουράνιοι σχηματισμοί.

Αρχικά ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την ειδική στην επίλυση των προβλημάτων Αθηνά (2:24 μμ), και στη συνέχεια θα συνάψει έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με την Δήμητρα (9:00 μμ).

Και οι δύο αυτές Ολύμπιες θεές, εκπροσωπούν την αρμονία στις σχέσεις αλλά και την παροχή λύσεων και ζωτικών αγαθών.

Λίγο αργότερα ο Ερμής θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με την θεά του έρωτα Αφροδίτη (10:43 μμ), ενώ η Σελήνη θα έρθει επίσης σε παράλληλη θέση με τον προστάτη της πρόνοιας Δία (2:49 πμ της επομένης).

zwdia - love

Τέλος η Σελήνη από τον Κριό θα έχει τη μηνιαία συνεύρεσή της με την πληρεξούσιο της φύσης Δήμητρα (5:36 πμ της επομένης).

Στο μεταξύ υπάρχει μία ακόμη όψη ενδιάμεσα, με ιδιαίτερη σημασία. Η μηνιαία συνένωση της Σελήνης με τον Ουρανό (3:13 πμ της επομένης) αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη πηγή κεραυνοβόλων αφυπνίσεων, που θα προσδώσουν πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για να εντοπίσετε το καθαρό φως αλλά και για να επιδείξετε όλες τις ικανότητες και τα χαρίσματά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera