21/05 Ήλιος στους Δίδυμους. Χρήμα – νέοι έρωτες πλησιάζουν!

imerisies-22314

21/05 Ήλιος στους Δίδυμους. Χρήμα – νέοι έρωτες πλησιάζουν!

Όλοι με μια ευχάριστη διάθεση αναμένουν τον Ήλιο, να αφήσει τον βαρύ και αυστηρό Ταύρο… και να περάσει στους ασταμάτητους Διδύμους. Τα αστρολογικά δεδομένα, αλλάζουν και οι ευκαιρίες σε υποθέσεις ζευγαριών που έχουν χαθεί θα πολλαπλασιαστούν…. αλλά και καταστάσεις δύσκολων οικονομικών, θα αποδώσουν πλέον τα μέγιστα.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Σίγουρα εσείς οι φλογεροί Τοξότες και οι ρομαντικοί Ιχθείς, έχετε πολλά και καλά να περιμένετε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Χρήμα, τύχη και νέοι έρωτες προσεγγίζουν και εσείς, πια μέσα από την ώριμη σας σκέψη και σοφία, που έχετε αποκτήσει, θα διαλέξετε μόνο ότι – όποιον πληροί τις προδιαγραφές σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 29 Μαΐου

zodia-taro-45

Εσείς οι Δίδυμοι, που σαν ζώδιο είστε μια κατηγορία από μόνοι σας, έχετε στην διάθεση σας 4 εβδομάδες, που μπορείτε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να βελτιώσετε την προσωπική – ερωτική σας ζωή, αλλά και να εμπλακείτε επαγγελματικά και σε καινούργια σχέδια και συνεργασίες. Θα σας δικαιώσει το αποτέλεσμα… και στις δύο άνωθεν περιπτώσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 09 Ιουνίου

Οι Κριοί οι ερωτύλοι… αλλά και οι Υδροχόοι, που σκέφτονται να πλησιάσουν επικοινωνιακά πάντα, κάποιο πρώην ταίρι τους, θα έχουν μια θετική αντιμετώπιση. Υπάρχουν πολλά καλά που σας περιμένουν, αρκεί να γίνετε λίγο πιο τολμηροί. Το έχετε άλλωστε στο ζωδιακό σας αίμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 25 Μαΐου και 10 Ιουνίου

Οι εγκρατείς Ταύροι, αλλά και οι Καρκίνοι, είναι σε φάση που επιθυμούν να κάνουν μέγιστες ανατροπές, στο ερωτικό τους γίγνεσθαι. Οτιδήποτε πια δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε, σίγουρα θα τερματιστεί. Νέες γνωριμίες θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Οργανώστε τα καλοκαιρινά σας προγράμματα από τώρα.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 11 Ιουνίου

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ενεργοποιηθείτε Βασιλιάδες και εσείς οι Ζυγοί, μην περιμένετε μόνο από τους άλλους αποτελέσματα. Αν κάτι σας ενοχλεί στον άνθρωπο σας ή στην πορεία της σχέσης σας, αυτό το θετικό διάστημα θα πρέπει να το θίξετε και να το λύσετε. Όλα τα άλλα θα γίνουν …εύκολα!
Τυχερές ημερομηνίες: 27 και 29 Μαΐου

Οι Παρθένοι που έχουν σκεφτεί να χωρίσουν αλλά και οι Σκορπιοί, που ήδη έχουν απομακρυνθεί από αισθηματικές σχέσεις, μέσα στο τρίτο 10ημερο του Μάιου, θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον σύντροφο τους. Νέοι έρωτες για τους μόνους – εργένηδες, αλλά και τύχη στα οικονομικά – νομικά ζητήματα που απασχολούν.

Τυχερές ημερομηνίες: 26 και 31 Μαΐου

 

Αιγοκεράκια μπορείτε να πάρετε μια πιο βαθιά ανάσα. Τα δύσκολα έχουν τελειώσει και οι θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, θα πάρουν την πορεία που εσείς επιθυμείτε. Σειρήνες από το παρελθόν, θα σημάνουν στο τέλος του Μαΐου …και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες επανασυνδέσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 14 Ιουνίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις