22/05 Πανσέληνος στον Τοξότη – My Heart will go on

ερωτικες-ζωδια-ωροσκοπος

22/05 Πανσέληνος στον Τοξότη – My Heart will go on

Η αέρινη Πανσέληνος που συντελείται στον οίκο του Τοξότη στις 01ο 13’, 12:34πμ, ταυτόχρονα με την ορθή και πάλι πορεία του Ερμή, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε διαπροσωπικές σχέσεις όλων των ειδών και γενικότερα, σε οτιδήποτε συσχετίζεται με την συναισθηματικές επικοινωνίες.

Προσοχή στους γεννημένους στις: 03/01, 06/01, 05/02, 20/02, 05/03, 20/03, 07/04, 21/04, 06/05, 30/05, 14/06, 01/07, 10/07, 19/07, 04/08, 24/08, 14/09, 25/09, 06/10, 12/10, 15/11, 23/11, 30/11, 11/12, 22/12, 24/12, 31/12.

 

Επιρροές στα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός: Καμία θυσία και καμία υποχώρηση από την πλευρά σας πια. Είσαστε με πολλή άσχημη διάθεση, και το τελευταίο που θα κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με υποθέσεις από το παρελθόν, που ξέρετε εκ προοιμίου, ότι θα σας ξανά-απογοητεύσουν. Άρα περάστε αυτές τις ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους τυχόν σωστούς συντρόφους, για όσους έχουν!
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Φωτιάς

Ταύρος: Τελείωσε και αυτό. Έφυγε ο Ήλιος, γύρισε και ορθός ο Ερμής, άρα είσαστε σε έναν καλό δρόμο για να ξεκινήσετε τις δράσεις, που θα δώσουν και πάλι την ψυχική και σωματική σας αναζωογόνηση, μετά από όλη αυτήν την περίοδο πίεση και υπερκινητικότητας. Αφεθείτε σήμερα και μέχρι την λήξη του Μαίου, στα χάδια και τις φροντίδες του συντρόφου σας, που σας είχε χάσει τις τελευταίες εβδομάδες.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Όλα γίνονται απέναντι από τον ζωδιακό σας οίκο. Άλλωστε είστε συνηθισμένοι στην βαβούρα και στην πολυκοσμία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα σε πλανητικό επίπεδο, που ευτυχώς σας αφήνει αδιάφορους και απείραχτους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά σήμερα, θα σας έρθουν όλα στα πόδια σας.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Γης

Καρκίνος: Η διάθεση σας, έχει μόνο ανοδικό χαρακτήρα. Ξεχάστε ότι έγινε καθώς αυτά που σας έρχονται θα σας δώσουν τις ευκαιρίες, όπου αναζητάτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η ενθαρρυντική ροή ειδήσεων για όσους αναζητούν ακόμη την επανασύνδεση, θα οδηγήσει σε ποιοτικές συναντήσεις, και διεξοδικές αναλύσεις για το άσχημο παρελθόν.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Αέρα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων: Εναλλακτικές λύσεις ψάχνουν όλοι οι Λέοντες. Μέχρι την λήξη του Μαίου, πολλές οι αλλαγές που θα σας φανερωθούν και θα σας χαροποιήσουν. Τώρα που ο Ήλιος πηγαίνει στους Διδύμους, θα έχετε και την ευχέρεια των μετακινήσεων. Ιδίως εσείς που διατηρείτε σχέσεις εξ αποστάσεως.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Γης

Παρθένος: Είναι ένα μεταβατικό διάστημα για όλους τους Παρθένους. Είστε τα ζώδια με την μεγαλύτερη υπομονή και εγκράτεια. Στο τώρα αυτό που χρειάζεστε είναι την ηθική συμπαράσταση από το ταίρι σας. Όσοι είναι μόνοι τους, ο Ιούνιος, είναι ο μήνας που θα τους αποδώσει κάτι που μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα, να γίνει μεγάλη αγάπη.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Φωτιάς

Ζυγός: Φροντίζετε τους πάντες και έχετε ξεχάσει τον εαυτό σας. Αυτό σίγουρα σας αδικεί, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας αποδίδεται κάτι ανάλογο. Οι τελευταίες ημέρες του Μαίου, ανοίγουν σοβαρούς διάλογους μέσα στην οικογένεια σας, προκειμένου να βρεθούν λύσεις, που θα δώσουν ένα καλό και ποιοτικό Καλοκαίρι.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Η σοβαρότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μέσα στις σχέσεις των Σκορπιών. Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για επεξηγήσεις. Κινηθείτε, τώρα που τα αστρολογικά δρώμενα, είναι με το μέρος σας. Τυχόν παλιότερα σας προβλήματα να φανερωθούν και να σας ζητήσουν την άμεση προσωπική σας παρέμβαση.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Νερού

Τοξότης: Ξοδεύετε πάρα πολλή ‘φαιά ουσία’, για εντοπίσετε το τι ακριβώς φταιει στην προσωπική σας ζωή, και δεν έχει την εξέλιξη που εσείς αποζητάτε. Η ορθή πορεία προσεχώς του πλανήτη των επικοινωνιών, θα βοηθήσει στο να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να σωθούν σχέσεις και συναισθήματα, και από τις δύο πλευρές.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Γηςtaro-oroskopio-54

Αιγόκερως: Είσαστε αποφασισμένοι να κλείσετε κεφάλαια, που ακόμη δεν κατάφεραν να σας πείσουν για τις προθέσεις τους, αλλά ούτε και να σας κρατήσουν. Η έλλειψη επικοινωνίας με τα άμεσα ενδιαφερόμενα άτομα, θα καλυτερέψει και θα βρεθούν οι κοινά αποδεκτές λύσεις, που θα οδηγήσουν και πάλι στην επανένωση ζευγαριών.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Το πείσμα σας είναι μόνο αυτό που μπαίνει εμπόδιο μεταξύ εσάς και των διαδρομών, που πρέπει να ανοιχτούν για να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνυπολογίστε στις επόμενες δράσεις σας και το καλό αστρολογικό σύστημα που θα ενισχύει, και κάντε την ρηξικέλευθη πρόταση σας.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς: Τα λόγια πια σας βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Είσαστε αρκετά πληγωμένοι, με όλα αυτά που έχουν λάβει χώρα στην αισθηματική σας ζωή. Από τις 28-05 και μετά που τα αστρολογικά φαινόμενα θα έχουν κοπάσει, και θα μπορείτε και εσείς να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε όλα αυτά που επιθυμείτε.
Ερωτικές εξελίξεις με ζώδια του Αέρα