28/04 Αφροδίτη στον Κριό

sex-afroditi-zodia

28/04 Αφροδίτη στον Κριό

Στις 28 Απριλίου η Αφροδίτη αφήνει τους αγαπητούς Ιχθείς και προχωράει στον Κριό, όπου εκεί όλα σε υποθέσεις αισθηματικών, σχέσεων και σχετικών καταστάσεων, θα περάσουν άπειρα τεστ. Οτιδήποτε αξίζει θα συνεχιστεί και θα πολλαπλασιαστεί. Μέχρι τις 06-06, που θα παραμείνει στον ζωηρό του ζωδιακού κύκλου και οι δεσμοί που έχουν χαλαρώσει θα ανανεωθούν και ίσως και κάποιες μοιραίες επανασυνδέσεις, να λάβουν χώρα.

Αναλυτικά για όλους:

 

Κριός: Δεν έχετε κάτι να κάνετε. Ο έρωτας είναι πάνω από το κεφάλι σας, και εσείς καλείστε απλά, να μην κάνετε και κάποιον καινούργιο αισθηματικό λάθος. Από τις 30-04 και μετά, αυτήν που καρτερούν κάποιον από το παρελθόν τους, που κατά καιρούς τους απασχολεί, θα ξεκαθαρίσουν τους όρους για να είναι πια μαζί και καλά. Είσαστε το ζώδιο που κρατάει τα ηνία και των προτάσεων για γάμο, μέσα στους ερχόμενους μήνες.
Αστρολογική εύνοια: Με Ταύρο και Καρκίνο
Προσοχή στις: 28 Μαΐου

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε σε μια αναστάτωση ερωτική και αυτό θα γιγαντωθεί. Ο κυβερνήτης σας είναι στο ατίθασο και πύρινο Κριό. Αν μέχρι τώρα όλα σας φαίνονταν βαρετά, τώρα θα αρχίσουν όλα να εξελίσσονται και να σας αποδίδουν έρωτα, χρήμα και καλή διάθεση. Χωρισμένοι και εργένηδες μέσα στον Μάιο, θα βρουν το ιδανικό τους άλλο μισό. Σαφώς και αυτοί που ξέρουν τι θέλουν, θα καταφέρουν επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο τους.
Αστρολογική εύνοια: Καρκίνος και Ιχθείς
Προσοχή στις: 29 Μαΐου

Δίδυμοι: Σίγουρα αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα σας κάνει πολύ πιο σκεπτικούς σε υποθέσεις γάμων, δεσμεύσεων. Δεν χρειάζεται σε καμία των περιπτώσεων να ζορίσετε το μυαλό σας, καλύτερα αφήστε και ένα μερίδιο ευθύνης και στην άλλη πλευρά της σχέσης. Οικονομικά και οικογενειακά θα σας δικαιώσουν σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια: Ζυγός και Αιγόκερως
Προσοχή στις: 01 Μαΐου

Καρκίνος: Είσαστε πάνω σε σοβαρές σκέψεις για την πορεία και το μέλλον, της σχέσης που έχετε. Δεν είσαστε και τόσο ικανοποιημένοι, από αυτό που ζείτε, και κάτι ανάλογο εισπράττετε από τον σύντροφο σας. Ακόμη και αν έχουν εμπλακεί τρίτοι σε όλο αυτό, ακόμη και αν το παρελθόν έχει εμφανιστεί, εσείς θα πρέπει άμεσα, να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια: Κριός και Ταύρος
Προσοχή στις: 04 Μαΐου

Λέων: Πολλά τα ζόρια που σας έχουν κυκλώσει, και κάθε είδους. Είσαστε βασιλιάδες και τα πιο δυνατά και συγκροτημένα ζώδια του κύκλου. Με την βοήθεια του Άρη από τους Διδύμους, εσείς θα βρείτε τις λύσεις. Άτομα και σχέσεις που δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, θα περάσουν στο παρελθόν. Η εποχή της ανέχειας …έχει λήξει.
Αστρολογική εύνοια: Καρκίνος και Τοξότης
Προσοχή στις: 30 Απριλίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Όλα έχουν ένα όριο υπομονή, αλλά εσείς το έχετε ξεπεράσει κατά πολύ. Αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι αυτά που σας ζητάει, ο άνθρωπος σας, δεν μπορείτε να τα υποστηρίξετε σε κανένα επίπεδο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε την δική σας θέση, και να αποχωρήσετε. Αν κάποιος σας θέλει, ή μπορεί να συμβιβαστεί με τα αιτούμενα σας,… ίσως και να ρίξετε μια δεύτερη ματιά.
Αστρολογική εύνοια: Αιγόκερως και Ιχθείς
Προσοχή στις: 06 Μαΐου

Ζυγός: Εσείς και ο άνθρωπος σας, έχετε πια συμφωνήσει σε όλα. Είσαστε τόσο ταιριαστεί που το μόνο που απομένει, είναι να ισορροπήσουν, πολύ περισσότερο, τα οικονομικά σας και το επόμενο επίσημο βήμα… θα έρθει από τους Καλοκαιρινούς μήνες και μετά. Με τον κυβερνήτη σας, να κάνει τις καλύτερες δυνατές όψεις προς εσάς, σίγουρα θα ολοκληρώσετε τα όνειρα σας.
Αστρολογική εύνοια: Κριός και Λέων
Προσοχή στις: 08 Μαΐου

Σκορπιός: Οι καλύτερες ημέρες είναι κοντά. Αυτό θα ακουμπήσει πρώτα τα αισθήματα σας, που έχουν μείνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χώρια, τώρα θα βρουν την ευκαιρία για να μιλήσουν και να επανέλθουν στους φυσιολογικούς ρυθμούς τους. Οι ελεύθεροι θα περικυκλωθούν από νέα φλερτ και επαφές, που θα τους κάνουν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.
Αστρολογική εύνοια: Σκορπιός και Τοξότης
Προσοχή στις: 10 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Πολλές και ασταμάτητες θα είναι οι επιτυχίες σας, σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση, και θα σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε δυνατοί. Το ταίρι σας, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα σας κάνει προτάσεις, που θα σας συγκινήσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σμίξουν με κάποια παλιά τους ερωτική ιστορία.
Αστρολογική εύνοια: Κριός και Ταύρος
Προσοχή στις: 20 Μαΐου

Αιγόκερως: Εσείς δεν είσαστε για πειράματα. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε. Οι εργασιακές – οικονομικές εξελίξεις θα είναι πολλές και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας δώσουν και τι στιβαρές βάσεις, για να φύγετε από την μετριότητα. Οι όψεις της Αφροδίτης επάνω σας, θα σας κάνουν και πιο γοητευτικούς, στο άτομο που επιθυμείτε.
Αστρολογική εύνοια: Κριός και Καρκίνος
Προσοχή στις: 18 Μαΐου

Υδροχόος: Πολλά τα ζητήματα που εκκρεμούν και πρέπει από τις επόμενες ημέρες να τα βάλετε στην σειρά. Η καρδιά σας, είναι μοιρασμένη σε δύο καταστάσεις. Σκεφτείτε και μην περιμένετε από κανέναν να σας πει τι θα κάνετε και πως. Οι δικές σας οι δράσεις είναι και αυτές, που θα φέρουν και πάλι την ισορροπία μέσα στην ψυχή σας. Καλά νέα από μια νομική – περιουσιακή υπόθεση, θα έχετε μετά τις 29/04.
Αστρολογική εύνοια: Παρθένος και Ζυγός
Προσοχή στις: 02 Ιουνίου

Ιχθείς: Η Αφροδίτη σε όψεις ερωτικές και αποκαλυπτικές με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρουν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, το άτομο της καρδιάς σας. Είτε αυτό ανήκει στο παρελθόν είτε αυτό είναι μια καινούργια προσωπικότητα. Είστε οι τυχεροί της εποχής, και στα οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε τις δυναμικές σας, και ισορροπήστε την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια: Ζυγός και Σκορπιός
Προσοχή στις: 30 Απριλίου