31/01 Σεληνιακή Έκλειψη και έρωτες επιστρέφουν

πανσεληνος

31/01 Σεληνιακή Έκλειψη και παλιοί έρωτες επιστρέφουν

Στις 31/01 θα συντελεστεί το αστρολογικό φαινόμενο της πρώτης Ολικής Σεληνιακής Έκλειψης, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ένα καινούργιο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει και μέχρι τις αρχές της Άνοιξης, που θα φανερώσει ευκαιρίες για όλον τον ζωδιακό κόσμο, για να ολοκληρώσει στόχους αγάπης αλλά και υλικής άνεσης.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός : Οι σκέψεις σας που θα περάσουν από το μυαλό σας, και θα αφορούν το αισθηματικό σας παρελθόν…και όχι χωρίς αιτία. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα λάβετε νέα και επισκέψεις, από έναν πρώην εραστή σας, που ζητά να σας μιλήσει και να προχωρήσει σε επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια: 95%

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Μπερδεμένοι θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ερωτικές καταστάσεις, που θα σας φέρουν σε δίλλημα. Η μία έρχεται από τον φιλικό σας κύκλο, που θα σας πολιορκήσει μέχρι να σας κατακτήσει. Η άλλη θα σας φανερωθεί από τα παλιά.
Αστρολογική εύνοια: 96%

Δίδυμοι : Έχετε πολλά καλά να εισπράξετε από τον άνθρωπο σας και τα εργασιακά σας, που θα σας κάνει να μπείτε σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών. Εσείς που είστε ελεύθεροι, πιθανόν και από τις αρχές του μήνα, να βρεθείτε μέσα σε νέα ερωτικά φλερτ
Αστρολογική εύνοια: 97%

chartomantia-087

Καρκίνος : Οι συζητήσεις που θα ανοίξει ο άνθρωπος σας, θα υπονοούν επίσημες δεσμεύσεις. Είναι και τα αστρολογικά φαινόμενα υπέρ σας, που μπορούν να σας υποστηρίξουν σε όλα τα επίπεδα, για τους προσωπικούς σας στόχους. Αυτό θα έχει την ισχύ του, και για τους προσωρινά χωρισμένους.
Αστρολογική εύνοια: 99%

Λέων : Μια ιδανική περίοδος για το ζώδιο σας, που θα δείτε την ζωή σας, να αλλάζει προς το πολύ καλύτερο, και ειδικά τα δύσκολα σας ερωτικά θα πάρουν τον δρόμο της λύσης. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα καταφέρουν έστω και αν έχει μεσολαβήσει κενός χρόνος, να τα βρούν με το αγαπημένο του πρόσωπο.
Αστρολογική εύνοια: 97%

Διαβαστε στο Γεγονος της χρονιας τα Δωρα του Δια  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Παρθένος : Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω … σε όλα αυτά που θέλετε από τον άνθρωπο σας, καθώς είναι αρκετά φορτωμένος με οικονομικά θέματα που πρέπει πρώτα να τα λύσει, και σε δεύτερο τόνο να έρθει πιο κοντά σας. Μέχρι την αρχή της Άνοιξης, θα έχετε βρει τους ρυθμούς σας.
Αστρολογική εύνοια: 98%

Ζυγός : Μπορείτε να μιλήσετε αυτές τις καλές ημέρες, πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, για τα σχέδια και τις ιδέες σας γύρω από αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί. Κάτι ανάλογο θα έρθει και από την άλλη πλευρά, άρα μέσα στον νέο μήνα, θα έχετε πολλές εξελίξεις καλές.
Αστρολογική εύνοια: 96%

Σκορπιός : Θα βρεθείτε μέσα σε πολυπλοκότητες ερωτικές, που όμως θα ζητήσουν από εσάς σοβαρές και μόνιμες αποφάσεις. Αν έχετε διπλές διαδρομές μην παίζετε με τα αισθήματα των άλλων. Η έκλειψη αυτή, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα ένοχα μυστικά.
Αστρολογική εύνοια: 95%

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Πολλές οι όμορφες στιγμές που θα ζήσετε με το ταίρι σας, που επιθυμεί να σας πλησιάσει, περισσότερο…και να σας κάνει να ξεχάσετε όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Πολλοί από εσάς μέχρι να λήξει ο Χειμώνας, θα έχουν περάσει σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια: 97%

Αιγόκερως : Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πιθανόν πια να μην βλέπετε και τίποτα άλλο, από την μεριά του συντρόφου σας. Βάλτε ένα όριο χρόνου, ανακοινώστε το …και αφήστε πλέον την άλλη πλευρά, να σας πλησιάσει και να σας αποδείξει τι θέλει από εσάς.
Αστρολογική εύνοια: 96%

Υδροχόος : Η πορεία σας για μέσα στον επόμενο μήνα, και μετά από αυτήν την Έκλειψη, θα είναι απλά θεαματική και σε όλους τους τομείς, της καθημερινότητας σας. Η ερωτική σας ζωή, θα εμπλουτιστεί με νέο έρωτα …και εσείς που είστε σε μια ήδη καλή σχέση, πιθανόν και να βρεθείτε μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Ιχθείς : Πολλά αυτά που πρέπει να λύσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και σίγουρα πριν να εισέλθει ο νέος μήνας. Ο άνθρωπος σας, έχει μια περίεργη συμπεριφορά, που δεν θα πρέπει άλλο να την υπηρετήσετε, αλλά να βάλετε το όριο σας. Χρειάζεστε σαν ζευγάρι… θετικές αλλαγές και όχι εντάσεις.
Αστρολογική εύνοια: 97%

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44