αστρολογος προλεψεις 08/04 Σάββατο

αστρολογος προλεψεις 08/04 Σάββατο

Σήμερα οι γυναίκες άνω των 35 ετών μπορεί να έχουν επιθυμία για διασκέδαση, φλερτ, ρομαντικές περιπέτειες, ερωτικές εξηγήσεις και άλλα. Για τους άντρες αυτής της ηλικίας, η μέρα προμηνύει επιτυχία σε ενδιαφέροντα ή χρήσιμα εγχειρήματα και πράξεις.

Σήμερα θα παρακολουθήσετε στενά την πρόοδο συγκεκριμένων γεγονότων και τον τρόπο που αυτά μπορεί να εξελιχθούν ανάλογα με τις προσδοκίες σας. Σημαντικές αναμνήσεις μπορεί να προκύψουν από ιδιαίτερες στιγμές, τηλεφωνήματα ή εκπλήξεις.

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί. Οι άντρες θα ξοδέψουν χρήματα σε αγορές ή μικρές βελτιώσεις στο σπίτι. Η σημερινή μέρα θα είναι ευχάριστη για εσάς εξαιτίας ενός γεγονότος, κάποιου νέου ή συνάντησης με κάποιο άτομο από άλλη τοποθεσία. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από μακριά.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, πρέπει να είστε προσεκτικοί όσο αφορά ψέματα ή χειραγώγηση, που θα σχετίζεται με κάποιο παιδί ή κάποιο νεαρό πρόσωπο από την οικογένεια, από τον φιλικό σας κύκλο ή από το περιβάλλον της εργασίας σας. Να περιμένετε κάποιο δώρο, κάποια χειρονομία προσοχής, βοήθεια, υποστήριξη ή κάποια άλλη σημαντική δραστηριότητα από κάποιον φίλο ή φίλους. Τα όνειρα θα φωτίσουν τα προβλήματα και τις στενοχώριες σας, και ενδεχομένως να σας μεταφέρουν μηνύματα από άτομα που έχετε χάσει.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα φέρει απροσδόκητες διαφωνίες ή συγκρούσεις, που τελικά όμως θα καταλήξουν προς όφελός σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν λόγοι για συγκεντρώσεις στο σπίτι φίλων ή συγγενών, που γιορτάζουν κάποια επέτειο σχέσης, γάμου ή κάτι ανάλογο. Θα υπάρξει κάτι ενδιαφέρον που θα σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά ζητήματα. Σήμερα θα ήταν καλό να φορέσετε τουλάχιστον ένα ελαφρύ ένδυμα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα μπορεί να σας λείπει η διάθεση για δουλειά. Δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια ή επιθυμία για να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας. Αυτό μπορεί να σας το προκαλέσει η δυσάρεστη παρουσίας ενός συγκεκριμένου ατόμου γύρω σας. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε επιτυχία στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις