Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Β’ μερος

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

ζωδια ζυγός

Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο σας αγαπητοί μου ζυγοί με γυμναστική. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς ο έκτος οίκος σας, αυτός της υγείας και της μακαριότητας είναι υπό το φως του Σύμπαντος.

zodia-taro-45

Πηγαίνετε το πρωί του Σαββάτου νωρίς στην λαϊκή και προμηθευτεί με αρκετά πράσινα προϊόντα καθώς και με φρούτα της εποχής. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκετε σε θέση αντίθεσης με τον επεκτατικό Δία, οπότε συγκρατήστε τον εαυτό σας και μην δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε τα 12 χιλιομετρα τρέξιμο που είχατε στο μυαλό σας, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες αρχίσατε το τρέξιμο . Δοκιμάστε μια μικρότερη διαδρομή.

Σας το λέω μιας και η ώθηση που δέχεστε σας οδηγεί τελικά να ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας το Σάββατο. Έτσι και αλλιώς με το να συνεχίζετε να ασκήστε , αργά ή γρήγορα ξέρετε ότι θα καταφέρετε να διανύσετε και τα 12 αυτά χιλιόμετρα…. προς τι η βιασύνη να γίνει το Σάββατο; Σκεφτείτε το.
Η Κυριακάτικη σύζευξη μεταξύ Σελήνης και Χείρωνα , βγάζει προς τα έξω τον επικριτικό σας εαυτό. Μη χαραμίσετε την ημέρα σας με το να καθίσετε και να συλλογιστείτε στο τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει τότε ή σε εκείνη την περίπτωση ή τι θα μπορούσε τελικά να είχε υλοποιηθεί διαφορετικά.

Αν θέλετε , για να ξεφορτωθείτε μια και καλή αυτά τα συναισθήματα , πάρτε μία άσπρη σελίδα χαρτί και γράψτε όλα αυτά τα ” ίσως και μπορεί ” που έχουν σφηνώσει στις σκέψεις σας και αφού τα καταγράψετε όλα στη σειρά, βάλτε στο χαρτί φωτιά. Καθώς λοιπόν θα κοιτάτε την φλόγα να κάνει στάχτες όλες αυτές τις αρνητικές δυναμικές , νιώστε μέσα σας τη φλόγα να καίει ότι αρνητικό και επιτέλους να εξαγνίζεστε από αυτό. Άλλωστε η αυτό λύπηση γνωρίζετε ήδη ότι δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

ζωδια σκορπιός

Παιχνίδια αισθησιασμού; Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη στους Ιχθείς και πάνω στον 5ο οίκο σας, εκεί που κατοικεί η φαντασία και η εκφραστικότητα σας , σας βάζει σε μία λίγο τολμηρή, λίγο ανήθικη εάν μου επιτρέπετε διάθεση γενικότερα. Ποτίστε την νεόφερτη ερωτική σας σχέση με την τόλμη σας, και χαρείτε την αμοιβαία έλξη και άνθηση μέσω των ερωτικών πράξεων και των έντονων συναισθημάτων που θα υπάρξουν και θα φουντώσουν όλο το διήμερο ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας.

Εάν είστε δεσμευμένος, λοιπόν , πρέπει με κάθε τρόπο και μέσο να κάνετε γνωστό στο άλλο σας μισό το πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτόν ή αυτή και το πόσο πολλά νιώθετε για το άτομο του/της. Το Σάββατο η αντίθεση που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης και του Δία στον ουρανό σας φέρνουν σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση όπου προσπαθείτε κυριολεκτικά να ικανοποιήσετε τα θέλω και πρέπει όλων.

Μην κάνετε τη κατάσταση σας ακόμα δυσκολότερη με το να λέτε συνεχώς ναι στο καθένα και σε ότι σας ζητηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου. Είναι στα αλήθεια προτιμότερο να απογοητεύσετε μερικά άτομα παρά να σπαταλήσετε ολόκληρο το σαββατοκύριακο σας κάνοντας τα θελήματα των τρίτων και σπαταλώντας το χρόνο που θα έπρεπε να αφιερώνετε στο δικό σας εαυτό και στο ταίρι σας. Λοιπόν μάθετε να λέτε και κανένα όχι , αγαπητοί μου-άλλωστε είναι το δικό σας Σαββατοκύριακο και οφείλεται τέλος πάντων να το χαρείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

Η κυριακάτικη ένωση της Σελήνης και του Χείρωνα σας φέρνει επαφή με τα ευγενικά και τρυφερά συναισθήματα σας. Μπορεί να νιώσετε λίγο αγχωμένοι στο ζήτημα του να εκφραστείτε και να πείτε στον άλλον για το πως νιώθετε εσωτερικά αλλά πράξτε το έτσι και αλλιώς. Πιθανώς να νιώσετε και κάπως μη ελκυστικοί προς τους άλλους θεωρώντας πως για όλους τους υπόλοιπους το ζητούμενο του να είναι αρεστοί είναι πολύ ευκολότερο από ότι είναι για εσάς. Όμως προς θεού, όλο αυτό το θέατρο με το δεν είμαι δα και τόσο ελκυστικός ή ότι , δεν είναι πια και τόσο αρεστό ή ερωτικό στον άλλον που έχετε δίπλα σας.

Πιέστε λίγο τον εαυτό σας λοιπόν και κάντε μία σωστή ενδοσκόπηση και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό άραγε που σας κάνει όχι και τόσο ελκυστικό στους τρίτους; και θα φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα ότι ίσως και να φταίει το περίεργο χιούμορ σας το οποίο τις περισσότερες φορές γίνεται κατανοητό μόνο από άτομα του ίδιου ζωδίου με εσάς. Οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε διότι αλλιώς θα αναγκαστείτε μάλλον να έχετε γύρω σας μόνο άτομα που είναι Σκορπιοί και αυτοί ζωδιακά. Ή που θαυμάζουν τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού ώστε να λάβετε τον θαυμασμό που επιθυμείτε. Ή απλά μπορείτε να γίνετε καλύτερα άτομα σε όλα τα επίπεδα και επιτέλους να βγάλετε και τα καλά χαρακτηριστικά σας προς τα έξω.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

 

ζωδια τοξότης

Σας συμβουλεύω από τώρα να φροντίσετε ώστε το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει να βρει το σπιτικό σας μεταμορφωμένο σε μία εστία ιδανική για εσάς. Με την Σελήνη στους Ιχθείς , ο 4ος οίκος της εστίας, θα σας μετατρέψει σε σπιτόγατους που το μόνο που θα επιζητούν το διήμερο αυτό είναι την άνεση τους και την γαλήνη τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Δυο συναισθήματα θα επικρατήσουν επάνω σας , αυτό της εστίας και αυτό του έντονου συναισθηματισμού.

Κανονίστε λοιπόν να περάσετε και τις δυο ημέρες στο σπίτι , παρέα με τους φίλους σας, μαζί με ένα καλό μαγείρεμα που να φτάσει για όλη την παρέα, και ξενυχτώντας ως ξημερώματα Κυριακής παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στην άνεση του καναπέ σας. Το Σάββατο ίσως , ενώ θα φροντίζετε τους καλεσμένους σας, προσπαθήσετε επίσης να κάνετε και λίγη δουλειά του γραφείου ταυτόχρονα. Θα συνιστούσα να μην το επιχειρούσατε.

Καλύτερα να ασχοληθείτε μονάχα με τον εαυτό σας και τους καλεσμένους σας, και να αφήσετε τις εργασίες που αφορούν άλλα ζητήματα από Δευτέρα. Μη ξεχνάτε τοξότες, το μέιλ που σχετίζεται με την εργασία σας μπορεί να αναμένει. Η αγάπη όμως και η φροντίδα και η παρέα των αγαπημένων σας προσώπων είναι αδύνατον να συγκριθεί καν μαζί του, οπότε συγκεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτούς. Τα μέιλ και τα φαξ θα έχετε από τη Δευτέρα ως την επόμενη Παρασκευή για να τα τακτοποιήσετε , ενώ το Σάββατο θα έχετε μόνο 24 ώρες να αξιοποιήσετε με το να κάνετε κούνια ή να κάνετε ένα ωραίο χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή να ακούσετε στη βεράντα δυνατά μουσική με τα φιλαράκια σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

 

Την Κυριακή αυτή η περίεργη ένωση της Σελήνης με τον Χείρωνα θα εμφανίσει ένα παιδικό τραύμα. Ίσως να βγει στην επιφάνεια ότι έχετε θέμα με έναν από τους δυο γονείς σας. Πιθανότερα έχετε ζητήματα άλυτα με τη μητέρα σας και ακόμα δεν νιώθετε πως έχετε δεχτεί από εκείνην την αποδοχή που σας αξίζει.

Πρέπει κάτι να κάνουμε για αυτό διότι δεν γίνεται να το κουβαλάτε άλλο μέσα στον ψυχισμό σας. Για αυτό δεχθείτε την κατάσταση όπως είναι και κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. έτσι είναι η κατάσταση και τι άλλο δηλαδή να επιχειρήσετε να αλλάξετε. φτάνει το παρελθόν στο παρελθόν , από εδώ και πέρα λοιπόν. Ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το μέλλον ίσως τελικά ακούσετε αυτό το μπράβο που χρόνια περιμένετε από εκείνη σύντομα.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ζωδια αιγόκερως

Το σαββατοκύριακο αυτό που η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο των Ιχθύων και θα κατοικεί στον 3ο οίκο της ευφυίας σας, ‘ετσι θα βρίσκεται ο εγκέφαλος σε μία συνεχή ζήτηση νέων γνώσεων και θα νιώσετε σαν ένα σφουγγάρι που θα απορροφά το κάθε τι νέο και ενδιαφέρον και που δεν θα βαριέται με τίποτα αλλά απεναντίας θα ζητάει ολοένα και περισσότερα δεδομένα.

Μαζέψτε λοιπόν από τώρα τα αγαπημένα σας περιοδικά, βιβλία, βρείτε και παραγγείλετε ακόμα από το εξωτερικό κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε εδώ και χαθείτε στη γνώση. Όλο αυτό το ταξίδι στη γνώση υπάρχει περίπτωση το Σάββατο να το διακόψει μια ξαφνική πρόταση που θα σας γίνει από κάποιον γνωστό να τον συνοδέψετε σε ένα γεγονός.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

Εάν το γεγονός αυτό παρουσιάζει ενδιαφέρον για το είναι σας τότε ακολουθήστε το άτομο αυτό και πείτε φυσικά ναι στην πρόταση- σίγουρα θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας δώσει ακόμα περισσότερα, εάν όμως από την άλλη βρίσκεται εν μέσω σημαντικής εργασίας όπως παραδείγματος χάρη περίπου τελειώνετε ένα μυθιστόρημα που έχετε ήδη αρχίσει να γράφετε τότε καλύτερα να αρνηθείτε και να συνεχίσετε την εργασία σας καθώς διαφορετικά θα υπάρξει παύση ακόμα και χάσιμο αυτής της ροής δημιουργικότητας που βγαίνει αβίαστα από μέσα σας.
Την Κυριακή η ένωση μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιο αρχέγονο φόβο σας που συσχετίζεται με την έκφραση των ιδεών σας προς τους άλλους. Ίσως αυτό να πηγάζει από κάποιο παιδικό ή παλαιότερης εποχής τραύμα όπου είχατε τρακ και τελικά δεν κατορθώσατε να εκφραστείτε με παρουσία πλήθος και σας έμεινε απωθημένο, ήρθε λοιπόν και για σας η ώρα να το αφήσετε πίσω σας.

Άλλωστε η από τότε μέχρι τώρα ανάπτυξη σας και η αυθεντία σας πάνω στο τομέα σας , σας λέει το αντίθετο και φυσικά την αλήθεια. Ότι αν υπάρχει κάτι που δεν φοβάστε αυτό είναι να πείτε τις ιδέες και σκέψεις σας πάνω στους τομείς που γνωρίζετε άριστα. Οπότε διώξτε αυτό το κακό μακριά , δεν είναι δα και τόσο σοβαρό.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια υδροχόος

Να έχετε πλήρη γνώση της αξίας Υδροχόοι . Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στους Ιχθείς και η ύπαρξη της στον οίκο της αυτογνωσίας σας, θα σας αναγκάσει να αποδεχτείτε και εσείς τελικά την αξία σας και να πείτε ότι ναι είστε στα αλήθεια ενα διαμάντι. Και για να το εμπεδώσετε καλύτερα σας προτείνω να βρείτε νέους δρόμους και τρόπους να φανερώνετε σε εσάς τους ίδιους το διαμάντι που φαίνεστε στα μάτια των υπολοίπων. Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Δία το Σάββατο ίσως προκαλέσει κάποιο τσακωμό μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Η αφορμή πιθανόν να βασιστεί σε μια αντίθετη άποψη που θα έχετε πάνω στο ίδιο θέμα ή στο ότι ίσως θελήσετε να προστατέψετε και να τιμήσετε την άποψη σας. Σίγουρα θα πιστέψετε ότι τελικά ο άλλος θα δει και την δική σας οπτική γωνία ή την αντικειμενικότητα του δικαίου που ίσως να βλέπετε εσείς, όμως προσέξετε τον τρόπο έκφρασης σας διότι όταν η διεκδίκηση του δικαιώματος της γνώμης σας και της υπεράσπισης της γίνει μέσω μία γλώσσας που μειώνει κάπως τον συνομιλητή σας , θα προκαλέσει κάποιο πόνο συναισθηματικό στο άτομο αυτό. Για αυτό να είστε προσεκτικοί εάν κάτι τέτοιο σας συμβεί.
Την Κυριακή θα εμφανιστεί κάποιο ζήτημα το οποίο θα σας πικράνει και θα σχετίζετε με τα χρήματα. Η ρίζα του θα βρίσκεται στην παιδική σας ηλικία και στον τότε τρόπο αντιμετώπισης της οικογένειας σας απέναντι στα χρήματα. Γενικότερα ίσως νιώσετε ότι δεν σας εκτιμούν ιδιαίτερα ή ότι δεν σας αμείβουν σε γενικότερο πεδίο όσο σας αρμόζει. Ότι και εάν είναι αυτό φροντίστε να μη σας χαλάσει την ημέρα θα βρείτε τον τρόπο εσείς να το ξεπεράσετε και τούτο το εμπόδιο.

zwdia-taro-astra

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος

ζωδια ιχθείς

Όλο το διήμερο η Σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας και τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Οπότε το Σάββατο που η Σελήνη θα είναι αντίθετη προς το Δία , θα βρεθείτε απέναντι σε ένα δικό σας άτομο που θα ζητήσει να το εξυπηρετήσετε κάτι που θα έρθει σε πλήρη αντίθεση με τα δικά σας σχέδια. Πριν οξυνθούν τα πνεύματα λοιπόν, εξηγήστε σε αυτό το άτομο ότι επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο να το αφιερώσετε αποκλειστικά στον εαυτό σας και κάντε ακριβώς αυτό.
Την Κυριακή μιας και η σελήνη θα ενωθεί με τον Χείρωνα που ως ουσία έχει την θεραπεία θα βρεθείτε στην μέση τηλεφωνημάτων που φίλοι και γνωστοί θα ζητάνε τη γνώμη τη συμβουλή σας και γενικά θα θελήσουν από εσάς να πάρετε το ρόλο του θεραπευτή. Όσο κολακευτικό και όμορφο και εάν είναι και σας φανεί αρχικά αυτό σας συμβουλεύω να μην προβείτε σε τέτοιες ενέργειες και καταναλώσετε όλες τις δυνάμεις σας εκεί. όπως είπαμε εξαρχής αυτό το διήμερο είναι αφιερωμένο σε εσάς αποκλειστικά οπότε ….

 

Αστρολογια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 29-30/08 Α’ μερος