ερωτοσκοπιο Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

ερωτoσκοπιο Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

ΑSTROCITY*  ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο-Κριός: Παιδιά του Άρη, ετοιμαστείτε σήμερα για μεγάλες δόξες! Τουλάχιστον δύο διαφορετικές ερωτικές εξομολογήσεις, θα λάβετε σε νυχτερινές ώρες, όπου και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ουράνια! Επιλέξτε το καλύτερο!

 

ερωτοσκοπιο-Ταύρος: Η μέρα ξεκινάει αρκετά καλά, αλλά  μετά τις μεσημεριανές ώρες, ενδέχεται να προκύψουν λόγια και εντάσεις με το συντροφικό  σας ταίρι, μιας και δεν αντέχει άλλο την αδιαφορία σας ως προς τον δεσμό σας. Ακούστε και διορθώστε.

 

ερωτοσκοπιο-Δίδυμοι: Μια μέτρια μέρα όπου δεν θα έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα! Η θέση του Κυβερνήτη σας Ερμή, δεν σας επιτρέπει να γίνετε απόλυτα κατανοητοί στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για τα ελεύθερα παιδιά, σήμερα βγείτε και χαρείτε με τις παρέες σας.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο-Καρκίνος: Όλα τα Καρκινάκια, ιδίως τα γεννημένα τις πρώτες ημέρες του ζωδιου, θα έχουν να λαμβάνουν σήμερα αρκετά κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις από το πρόσωπο που του ενδιαφέρει. Είσαστε σε μια εξαίσια αστρολογική περίοδο όπου τα συναισθηματικά σας θα ανθίσουν.

 

zwdia

 

ερωτοσκοπιο-Λέων: Η συντριπτική πλειοψηφία σας βιώνει είτε χωρισμό, είτε απομάκρυνση, είτε είσαστε σε διαδικασία επανασύνδεσης. Όποιο και να είναι το σενάριο, η μέρα βοηθάει και με την ευνοϊκή θέση του Δία, να επιλυθούν οι διαφορές.

 

ερωτοσκοπιο-Παρθένος: Έχετε βγάλει την φήμη του τεμπέλη στις συναισθηματικές σχέσεις!  Σήμερα θα γίνετε δέκτης παραπόνων από τον σύντροφο σας, καθώς δεν δίνετε τον απαραίτητο χρόνο και ενέργεια στην διατήρηση του δεσμού σας.

 

ερωτοσκοπιο-Ζυγός: Έχετε το φωτεινό αστέρι σήμερα, με αποτέλεσμα να έλκετε πολύ κόσμο γύρω σας…και μέσα από εκεί να προκύψει κάτι μοιραίο! Για τα δεσμευμένα Ζυγάκια…οι μέρες θα είναι πολύ αγαπησιάρικες!

 

ερωτοσκοπιο-Σκορπιός: Οι τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, και ιδίως σήμερα θα σας δώσουν μια παραπάνω γοητεία, με άμεσο αποτέλεσμα πολλά και ωραία μάτια να πέσουν επάνω σας. Βγάλτε από το συρτάρι το καλό σας χαμόγελο και κυκλοφορείστε!

 

 

ερωτοσκοπιο-Τοξότης: Μιλάνε όλοι μιλάτε και εσείς….με την Αφροδίτη να σας φωτίζει? Τα ελεύθερα Τοξοτάκια, όλη την μέρα από το πρωί θα είναι ιδιαίτερα κινητικά, μεταξύ κοινωνικών υποχρεώσεων και διεκδίκησης της αγάπης του ταιριού τους. Το βράδυ προμηνύεται ”ποικίλο”!

 

ερωτοσκοπιο-Αιγόκερως: Όλο το 24ωρο θα είναι αρκετό ευνοϊκό, ως προς το να αποφασίσετε μια κοινή έξοδο το βράδυ με το έτερον ήμισυ, ή να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση! Μην μείνετε μέσα….δραστηριοποιηθείτε!

 

ερωτοσκοπιο-Υδροχόος: Μπείτε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας τι ακριβώς θέλετε από την συναισθηματική σας ζωή! Τα διαπλανητικά περάσματα του Άρη σας έχουν κάνει υπερβολικούς. Αφήστε αυτήν την ημέρα να τελειώσει ήρεμα!

 

ερωτοσκοπιο-Ιχθύς: Οι περισσότεροι έχετε απογοητευτεί από τις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν είχατε την ανταπόκριση που θα θέλατε από το ταίρι σας! Η μέρα, με την θετική όψη του Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να συζητήσετε ειλικρινά.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Oι όμορφες σχέσεις , δεν υπάρχουν απλά από μόνες τους. Εξελίσσονται στον χρόνο και χτίζονται, με πολλή δουλειά και προσπάθεια

 

ΑSTROCITY*  ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης