γενεθλια σημερα 14-20/11

γενεθλια σημερα 14-20/11

 

γενεθλια σημερα 14/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 14 Νοεμβρίου, αναζητάτε την σταθερότητα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, συμπεριλαμβάνοντας την καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Ωστόσο, η ερωτική σας ζωή είναι δραματική. Είστε παθιασμένα άτομα που ζουν για το δράμα της αγάπης και του ρομάντζου, πράγμα που δεν είναι άμεσα ορατό. Οι άνθρωποι στρέφονται πολλές φορές σε εσάς για συμβουλές. Είστε διορατικά και οξυδερκή άτομα, και έχετε πολλά δημιουργικά ταλέντα και χόμπι. Είστε εφευρετικοί και πρωτότυποι. Χρειάζεστε ελευθερία κινήσεων και τάξη για να νιώθετε ολοκληρωμένοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Claude Monet.

 

γενεθλια σημερα 15/11

Αν έχετε γενεθλια σήμερα 15 Νοεμβρίου, παρότι είστε έντονοι και αρκετά πεισματάρηδες, ταυτόχρονα είστε πολυτάλαντοι και αεικίνητοι. Το μυαλό σας είναι τόσο κοφτερό και τα ταλέντα σας τόσα πολλά, που αλλάζετε αρκετά επαγγελματικά μονοπάτια στη ζωή σας. Οι σχέσεις σας είναι δύσκολες. Τείνετε να διαλέγετε ασυνήθιστους ανθρώπους και καταστάσεις. Δουλεύετε με βάση το ένστικτό σας και απορροφάτε γρήγορα πληροφορίες του περιβάλλοντος. Τα συναισθήματά σας είναι δυνατά και συνήθως τα χρησιμοποιείτε προς όφελός σας. Πολλές φορές στρέφονται σε εσάς για συμβουλές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Jimmy Choo.

 

γενεθλια σημερα 16/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 16 Νοεμβρίου, είστε περίεργα άτομα. Ισχυρογνώμονες και με ισχυρή θέληση, αλλά ταυτόχρονα ευγενικοί, ευαίσθητοι και πνευματώδεις. Οι άνθρωποι σας θεωρούν συναρπαστικούς και με τρομερό ενδιαφέρον. Έχετε ασυνήθιστα γούστα και ενδιαφέροντα, ενώ είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί και δεν διστάζετε να αποκαλύψετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Maggie Gyllenhaal.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 17/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 17 Νοεμβρίου, παρότι έχετε ταλέντο στην επικοινωνία, δεν αποτελείτε ανοιχτό βιβλίο. Η προσωπικότητά σας είναι γεμάτη ζωντάνια και οι άλλοι σας παρατηρούν όπου και αν πάτε. Όσο συναισθηματικοί και αν είστε, προτιμάτε να παρουσιάζετε την δυνατή πλευρά της προσωπικότητάς σας στους άλλους. Συζητάτε συχνά το προσωπικό σας παρελθόν, αλλά δεν γκρινιάζετε για τη ζωή σας. Έχετε ενδιαφέρουσα ιστορία χωρίς καμία αμφιβολία, καθώς τείνετε να προσελκύετε αλλαγές και κρίσεις στην ζωή σας γεμάτες με ισχυρά συναισθήματα. Η ζωή σας μόνο στατική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η προσωπικότητά σας είναι από τις πιο δυναμικές. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Martin Scorsese.

 

γενεθλια σημερα 18/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 18 Νοεμβρίου, είστε παθιασμένοι, στοργικοί και αφοσιωμένοι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Είστε ιδιαίτερα οξυδερκείς και έχετε μία λατρεία για το δράμα. Η αγάπη και η συντροφικότητα έχουν τεράστια σημασία για εσάς. Το κίνητρο για την δουλειά σας είναι το αίσθημα της ολοκλήρωσης στην προσωπική ζωή. Όταν νιώθετε πως σας αγαπούν και σας θέλουν, η παραγωγικότητά σας είναι στα ύψη. Απορροφάτε με ευκολία τα συναισθήματα των άλλων και της ατμόσφαιρας γύρω σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Owen Wilson.

 

 

γενεθλια σημερα 19/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 19 Νοεμβρίου, είστε αποφασιστικοί και έξυπνοι με δυνατές επιθυμίες και εφικτά ιδανικά. Έχετε την ανάγκη να ξεχωρίζετε, και όχι επιδεικτικά, αλλά σαν μοναδικά άτομα. Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν για την δύναμη του χαρακτήρα σας. Αν και είστε γεννημένοι αρχηγοί, είστε επίσης ανθρωπιστές. Κατά καιρούς είστε απορροφημένοι με τον εαυτό σας αλλά πάντα καταφέρνετε να προσαρμόζεστε στο περιβάλλον. Χρειάζεστε τρόπους για να εξωτερικεύετε τις επιθυμίες σας και πρέπει να εκφράζεστε. Ποτέ δεν φοβάστε κάποιο εμπόδιο στο μονοπάτι σας καθώς είστε δυναμικοί και επινοητικοί. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Jodie Foster.

 

γενεθλια σημερα 20/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 20 Νοεμβρίου, είστε αφοσιωμένοι, στοργικοί και πιστοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η προσωπικότητά σας είναι ενστικτώδης και οξυδερκής, ενώ η κρυφή δύναμη που κρύβετε μέσα σας, φέρνει στην επιφάνεια μία αξιοπρόσεκτη γοητεία. Είστε έντονα παθιασμένα άτομα και πολλές φορές παραδίνεστε στις απολαύσεις της ζωής. Καθώς εκτιμάτε τις σχέσεις ιδιαίτερα, πρέπει να προσέξετε να μην «πνίξετε» τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή ανάμεσα στην στοργή και την κτητικότητα. Είστε γεννημένοι αρχηγοί αλλά έχετε μεγάλη καρδιά. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Robert F. Kennedy.

 

zwdia