γενεθλια σημερα 21-27/11

γενεθλια σημερα 21-27/11

 

γενεθλια σημερα 21/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 21 Νοεμβρίου, έχετε πάνω σας έναν μοναδικό συνδυασμό παιχνιδιού και πάθους. Αν και μπορείτε να φωτίσετε τους πάντες με την προσωπικότητά σας, είστε ταυτόχρονα αποφασιστικοί, φιλόδοξοι και με βάθος. Πολύ συχνά ασχολείστε αρκετό καιρό με κάποιο πρόβλημα, και ξαφνικά κάποια στιγμή αγνοείτε την ανάλυσή σας και παίρνετε την απόφαση παρορμητικά. Οι επιθυμίες σας έχουν βάθος και θέλετε να βιώνετε τη ζωή σε κάθε επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί να σας χαρακτηρίσει επιφανειακό. Είστε παιχνιδιάρηδες, παθιασμένοι, δυναμικοί και με απίστευτη έμπνευση. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Βολταίρος.

 

γενεθλια σημερα 22/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 22 Νοεμβρίου, είστε πεισματάρηδες, αλλά ζεστά και παιχνιδιάρικα άτομα. Δεν σας αρέσει να νιώθετε περιορισμένοι σε τίποτα. Ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι στη ζωή, ακολουθείτε τους κανόνες της ζωής όταν είναι απαραίτητο, αλλά αρνείστε να εγκαταλείψετε την ατομικότητά σας. Αν και είστε φιλόδοξοι με πολλούς τρόπους, δεν νιώθετε την ανάγκη να παίζετε παιχνίδια για να κερδίσετε την έγκριση. Η αμεσότητα είναι σημαντική για εσάς, αλλά δεν είστε ανοιχτά βιβλία. Οι απόψεις σας είναι δυνατές όπως και η θέληση και η αποφασιστικότητά σας. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Scarlett Johansson.

 

γενεθλια σημερα 23/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 23 Νοεμβρίου, σας ενδιαφέρει η αλήθεια και περνάτε αρκετό χρόνο, ειδικά σε μεγάλη ηλικία, στο ψάξιμό της. Είστε ανθρωπιστές και έχετε ιδεαλιστική φύση. Η ελευθερία σκέψης και κίνησης, είναι απαραίτητες για τη ζωή σας. Τα πολλαπλά σας ενδιαφέροντα σας ανοίγουν πολλές πόρτες καθώς προχωράτε στη ζωή σας. Πρέπει να προσέχετε όμως να μην εξαντλείτε τον εαυτό σας. Η παρορμητικότητα, είναι για εσάς δύναμη, καθώς κρύβει θάρρος πίσω της. Όμως όταν κοιτάτε τον ορίζοντα, πολλές φορές αφήνετε πίσω σας πράγματα πολύτιμα. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Miley Cyrus.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 24/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 24 Νοεμβρίου, οι απόψεις σας είναι ισχυρές και σας αρέσει να τις μοιράζεστε με τους  άλλους. Η φαντασία σας είναι ισχυρή και χρησιμοποιείτε την δύναμη αυτή δημιουργικά μέσα στη καριέρα σας. Τείνετε να κινείτε βουνά σε προσωπικό επίπεδο. Το μυαλό σας είναι μονίμως ενεργοποιημένο και ψάχνει παντού για ενδιαφέροντα. Αν και είστε πεισματάρηδες μερικές φορές, είστε ζεστοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους διαθέτετε αρκετό από το χρόνο σας. Είναι σημαντικό για εσάς να αποστασιοποιείστε από υπερβολικά συναισθηματικές καταστάσεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Katherine Heigl.

 

γενεθλια σημερα 25/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Νοεμβρίου, είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί άνθρωποι. Η καρδιά σας είναι τεράστια. Είστε διασκεδαστικοί, αλλά ταυτόχρονα δίνετε μεγάλη βάση στους στόχους σας. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται. Η προσωπικότητά σας είναι απόλαυση για τους άλλους. Είστε ανοιχτόμυαλοι και ψάχνετε την αλήθεια χωρίς να μπλέκεστε στις λεπτομέρειες. Τα γεγονότα δεν σας εντυπωσιάζουν τόσο όσο η μεγαλύτερη αλήθεια. Έχετε μία πνευματική πλευρά που δεν γίνεται άμεσα εμφανής στους άλλους. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Christina Applegate.

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 26/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Νοεμβρίου, παρόλο που η λογική σας είναι απίστευτη, αμφισβητείτε συχνά τους καθιερωμένους κανόνες. Σας αρέσει το ψάξιμο, αλλά ταυτόχρονα πατάτε γερά στη γη. Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοίρα, και όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στην πορεία, συνεισφέρουν στην ανάπτυξή σας. Έχετε αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αν και οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν μέχρι να σας γνωρίσουν καλά. Η φύση σας είναι ακαταμάχητη, αλλά κερδίζετε τον σεβασμό των άλλων χωρίς μεγάλη δυσκολία. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Tina Turner.

 

γενεθλια σημερα 27/11

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Νοεμβρίου, έχετε το δικό σας ρυθμό. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα. Με την αυθεντικότητά σας, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να σκέφτεστε πέρα από τα συνηθισμένα, κερδίζει τον σεβασμό των άλλων. Ωστόσο, τα συναισθήματα σας κυριεύουν πολλές φορές. Η παρορμητικότητα σας δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Είστε φιλικά και ζεστά άτομα, αλλά δύσκολα σας καταλαβαίνει κανείς, καθώς η φύση σας είναι αντιθετική. Από τη μία πλευρά είστε ευαίσθητοι και σκέφτεστε την ασφάλειά σας. Από την άλλη όμως είστε περιπετειώδεις και ανεξάρτητοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Bruce Lee.