γενεθλια σημερα 24-30/10

γενεθλια σημερα 24-30/10

 

γενεθλια σημερα 24/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 24 Οκτωβρίου, αν και δεν έχετε την πρόθεση, υπάρχει κάτι το μυστηριώδες πάνω σας που σας γεμίζει με προσωπικό μαγνητισμό. Η θέλησή σας είναι ισχυρή, και εύκολα καταλαβαίνετε τι κινητοποιεί τους ανθρώπους. Είστε γεννημένοι ψυχολόγοι και κατανοείτε την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι γύρω σας. Γνωρίζετε τι σημαίνει «εδώ και τώρα» καθώς και το που βρίσκεστε στη ζωή. Η αίσθηση της κατεύθυνσης είναι επίσης αξιοπρόσεκτη. Το ένστικτό σας είναι δυνατό, και η αφοσίωσή σας στους ανθρώπους είναι ξεκάθαρη. Η παρορμητικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να δαμάσετε. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Kevin Kline.

 

γενεθλια σημερα 25/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 25 Οκτωβρίου, η όρεξή σας για ζωή και εμπειρία είναι τεράστια, αλλά γνωρίζετε πως πρέπει να δουλέψετε για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν και τα συναισθήματά σας είναι βαθιά, είστε πρακτικά άτομα με απίστευτη λογική. Είστε χαρισματικοί και αυθεντικοί, ενώ τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά και ποικίλα. Το χιούμορ σας είναι σαρκαστικό. Σπάνια φοβάστε τις προκλήσεις και προσεγγίζετε τα προβλήματα αποδέχοντάς τα και ύστερα κατακτώντας τα. Είστε χαρισματικοί, τολμηροί και πανέξυπνοι. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Pablo Picasso.

 

γενεθλια σημερα 26/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 26 Οκτωβρίου, εκφράζετε τον εαυτό σας ξεκάθαρα και πολλές φορές κάνετε και τους άλλους να σας ακολουθούν! Το μυαλό σας είναι ακριβές και κοφτερό, ενώ η ευφράδειά σας καταπληκτική. Έχετε αναλυτικές ικανότητες και καταλαβαίνετε τους άλλους εύκολα. Είναι δύσκολο να περάσει κάτι απαρατήρητο από εσάς. Όταν νοιάζεστε για κάποιον, γίνεστε γενναιόδωροι μέχρι αηδίας. Αν και κατέχετε επαγγελματικό μυαλό και ικανότητες, δεν είστε παραδοσιακοί επιχειρηματίες, ενώ είστε απίστευτα ανθρωπιστές. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Hillary Clinton.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 27/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 27 Οκτωβρίου, είστε ενεργητικοί, συναισθηματικοί και δυναμικοί. Πολλές φορές δείχνετε συντηρητικοί και ήρεμοι, ενώ άλλες φορές είστε τολμηροί και απρόσεκτοι. Η εσωτερική σας ανησυχία σας κάνει να καταφέρνετε πολλά, αρκεί να μάθετε να ελέγχετε τις διαθέσεις σας. Η επιτυχία είναι κοντά σας, χάρη στον δυναμισμό σας. Είστε αινιγματικοί και παθιασμένοι, ενώ η δύναμη της παρατηρητικότητάς σας είναι άριστη. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Roberto Benigni.

 

γενεθλια σημερα 28/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 28 Οκτωβρίου, συνδυάζεται αυθεντικότητα μαζί με εξυπνάδα και λογική, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον πακέτο. Έχετε την ικανότητα να σκάψετε πολύ και να ανακαλύψετε θησαυρούς, ενώ σπάνια ικανοποιήστε με αυτό που βλέπετε, πράγμα που αυξάνει την ανησυχία που νιώθετε μέσα σας. Είστε ζεστοί και στοργικοί, και εκτιμάτε τον χρόνο που περνάτε με την οικογένειά σας. Ωστόσο, ξέρετε πότε πρέπει να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Έχετε μία πρωτοποριακή προσωπικότητα, που σπάνια κάνει λάθος. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Julia Roberts.

 

zwdia

 

γενεθλια σημερα 29/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 29 Οκτωβρίου, είστε παιχνιδιάρηδες και αυθόρμητοι, ενώ είστε σχεδόν πάντα έτοιμοι για περιπέτειες. Η επαφή σας με την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή είναι άρρηκτη, και κάνετε τα πάντα για να υπερασπιστείτε τους αγαπημένους σας. Είστε παθιασμένα άτομα που απολαμβάνουν τις έντονες συζητήσεις και να ταρακουνούν τα πράγματα μία στο τόσο. Δύσκολα μπορεί κάποιος να σας διαβάσει, καθώς υπάρχει μία τόσο αποφασιστική πλευρά στη φύση σας, που η εκκεντρικότητά σας είναι μοναδική. Έχετε την τάση να κερδίζετε τον σεβασμό των ανθρώπων και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεστε. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Winona Ryder.

 

γενεθλια σημερα 30/10

Αν έχετε γενεθλια σημερα 30 Οκτωβρίου, τραβάτε τους ανθρώπους σαν μαγνήτης, καθώς είστε ενδιαφέροντες χωρίς καν να το προσπαθείτε. Αυτό συνήθως οφείλεται στην ικανότητά σας να βλέπετε την αλήθεια σε κάθε δεδομενη στιγμή και να διαβάζετε πίσω από τις λέξεις. Έχετε συγκεντρωμένα ενδιαφέροντα και δουλεύετε σκληρά σε κάτι που πιστεύετε. Τα ταλέντα σας είναι πολλά και ποικίλα. Τα συναισθήματά σας όμως πολλές φορές σας οδηγούν σε λάθος δρόμους. Είστε παθιασμένα άτομα με απίστευτη ευφράδεια. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Diego Maradonna.