ερωτικη σεληνη 27-28/08

ερωτικη σεληνη   27-28/08

 

Η σεληνη  περνάει στον Υδροχόο  από 27 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ιχθείς  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Ζυγός

 

σεληνη –  Κριός:  Η μόνιμη ανάγκη σας για επιβεβαίωση έχει απομακρύνει τον σύντροφο σας. Ελάτε πιο κοντά….και θα δείτε θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

zodia-taro-45

CHECK POINT: Ξεχωρίζετε από τα πλήθη

 

σεληνη – Ταύρος: Πολλά τα παράπονα-νέυρα που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας.  Δείξτε περισσότερη κατανόηση – ωριμότητα και όλα θα βελτιωθούν.

CHECK POINT:Προσεγγίστε τα πάντα  πιο διπλωματικά

 

σεληνη – Δίδυμοι: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον δύσκολο εαυτό σας που έχει απορροφηθεί μέσα στην σχέση /  γάμο. Πολλές οι επικοινωνιακές διαπραγματεύσεις που θα χρειαστεί να κάνετε τις ακόλουθες ημέρες.

CHECK POINT: Ψάξτε πιο τολμηρά

 

σεληνη – Καρκίνος: Πολλές οι διαμάχες που θα προκύψουν τις επόμενες ώρες … και που ακουμπάνε σε θέματα πίστης και αφοσίωσης μέσα στον αισθηματικό δεσμό σας.

CHECK POINT: Αισθησιασμός και πόθος

σεληνη –  Λέων: Νιώθετε ότι δεν σας αντιλαμβάνεται – υποστηρίζει ο άνθρωπος σας. Πιθανόν να έχει πια κουραστεί από την επανάληψη ίδιων καταστάσεων… που συντελούνται στο ανάμεσα σας.

CHECK POINT: Αλλάξτε επικοινωνιακή πολιτική

 

σεληνη – Παρθένος: Υπολογίστε τι ακριβώς κερδίζετε μέσα από την δύσκολη σχέση την οποία συντηρείτε και μετά αποφασίστε …αν όλος αυτός ο κόπος αξίζει.

CHECK POINT: Αναμετρηθείτε με τα άγχη τους

 

σεληνη – Ζυγός: Η διαίσθηση που έχετε εκ ζωδιου  είναι αυτή πάλι, που θα σας δώσει τις σωστές κατευθυντήριες για να σταθεροποιηθείτε με τον άνθρωπο σας

CHECK POINT: Μετριάστε τον ακραίο θυμό σας

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Δώστε παραπάνω βαρύτητα στην καλή επικοινωνία μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Πολλές οι ευκαιρίες για αναθέρμανση του μεταξύ σας συναισθήματος.

CHECK POINT: Απομάκρυνση από αυτά που σας φθείρουν

 

σεληνη – Τοξότης: Υπάρχει ακόμα χρόνος για διαπραγμάτευση με τον άνθρωπο σας. Οι περασμένες ημέρες – εβδομάδες  σας έφεραν σε υπερένταση  και πιθανόν και άσχημη σύγκρουση.

CHECK POINT: Απολαύστε τις καλές ημέρες

 

σεληνη -Αιγόκερως: Θα πρέπει να γίνετε πιο προσαρμοστικοί  – ευέλικτοι και προς την μεριά  που σας το ζητάει το ταίρι σας…και πιθανόν να έχει δίκιο…καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε χαθεί

CHECK POINT: Αναγνωρίστε τα λάθη  σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε σε δράση για λήψη  μεγάλων αποφάσεων για την συνέχιση ή την λήξη της ερωτικής σχέσης. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και περιθώριο διαπραγματεύσεων.

CHECK POINT: Μιλήστε λιγότερο ..σκεφτείτε

 

σεληνη – Ιχθύς:  Ο καλός  σας εαυτός είναι τελικά ο μόνος νικητής. Δεν έχει σημασία να αυτό σας οδήγησε στον άσχημο χωρισμό…καλύτερα πάντως από ότι η αλλαγή  του χαρακτήρα σας.

CHECK POINT: Σεβαστείτε τις τρίτες επιλογές.