zodia Αιγοκερως ερωτικες προβλεψεις Σεπτεμβριος

miniaies-zwdio-krios

Ο τομέας των ερωτικών μπορεί να αποβεί σε μία ζωντανή κόλαση για τους αιγόκερους τον Σεπτέμβριο του 2015 , ιδίως εάν δεν καταφέρουν να καταπολεμήσουν κάθε αρνητικό που θα υπάρξει στους υπολοίπους τομείς της ζωής τους.

 

Η ένταση και η επιρροή της Σελήνης επάνω σας θα είναι άνευ προηγουμένου, κάτι που σημαίνει ότι τις πρώτες ημέρες τους μηνός καλό θα σας κάνει να είστε όσο το δυνατό διακριτικοί .

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον ή που ή πότε το λέτε. Επίσης επειδή η λίμπιντο σας θα βρίσκετε άθελα σας στα ουράνια να έχετε το νου σας ότι η όποια επιπόλαια ένωση ή εμπειρία η κατάσταση βρεθεί στο δρόμο σας δεν σας κάνει και νικητές. Απεναντίας είναι η πλήρης απόδειξη της επιρροής της Σελήνης επάνω σας.

zodia-taro-45

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην πλήρωση των αναγκών του συντρόφου σας. Οι απαιτήσεις του θα είναι εντελώς λογικές και δίκαιες , ασχέτως που εσείς επηρεασμένοι αρνητικά από την Σελήνη θα τις αισθανθείτε διαφορετικά μέσα σας. Μην κάνετε στο ταίρι σας πολλές ερωτήσεις καλύτερα να αρχίσετε τη πράξη σας.

Μην προβάλετε ως αίτιο καθυστέρησης τακτοποίησης των ζητημάτων που σας ζήτησε το ταίρι σας, ανύπαρκτες καταστάσεις μόνο και μόνο για να κερδίσετε κάποιο χρόνο, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε ένα ακόμα μεγαλύτερο κύμα αγανάκτησης από την μεριά του.

Διαβαστε εδω τις αναλυτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας : Μηνιαιες αναλυτικες προβλεψεις  Σεπτεμβριος

 

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Μπορεί να είναι δύσκολο αυτό που καλείστε να κάνετε, αλλά ο πλανήτης Άρης είναι στο πλευρό σας και σας προμηθεύει με λύσεις και δύναμη ώστε να μη χρειαστεί να καταφύγετε στην βία. Εάν χρειαστεί , όπως λένε κρατήστε τον ταύρο από τα κέρατα και γίνετε ανένδοτος σε ζητήματα τρίτων που φέρουν σε δύσκολη θέση και πληγώνουν το ταίρι σας.

Πρέπει να τον προστατεύσετε επιτέλους. Να τελικά που έχουμε φανέρωση της βίας και δύναμης ταυτόχρονα όμως σε μια εικόνα που είναι κατά την ολότητα της αποδεκτή αφού κάποιες φορές πρέπει να γίνετε το φόβητρο για να αρχίσουν οι γύρω σας να σας σέβονται επιτέλους.

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67