zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 20/5

synastries

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τετάρτη 20/5

 

zodia: μία στο τόσο, το σύμπαν αποφασίζει να τελειώσει την φαινομενικά καθημερινή του επίθεση, μειώνοντας την ένταση και των αριθμό των δύσκολων ευθυγραμμίσεων. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη περίπτωση καθώς η σεληνη κινείται στις τελευταίες μοίρες των διδυμων, ανυπομονώντας να περάσει στο υδάτινο ζωδιο του καρκινου. Πέρα από αυτή τη ζωδιακή αλλαγή, η σεληνη σχηματίζει παραλληλίες με τον κρονο –που μπορούν να δημιουργήσουν απογοητεύσεις ή προσωρινά εμπόδια στην πρόοδό σας.

 

Ωστόσο, η παρουσία της σεληνης στο ζωδιο του καρκινου, μας στέλνει ισχυρά σημάδια για να επικεντρωθούμε σε οικογενειακά θέματα και ζητήματα σπιτιού. Κάντε την κουζίνα και το μπάνιο σας να λάμψουν ξανά. Μαγειρέψτε και εκπλήξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε με την κηπουρική και τα λουλούδια, τα βότανα και τα λαχανικά τις επόμενες δύο ημέρες. Ασχοληθείτε περισσότερο με την κληρονομιά σας κοιτώντας παλιές φωτογραφίες και οικογενειακά ενθύμια.

 

Ετοιμαστείτε για την διέλευση του ήλιου μέσα από το ζωδιο των διδυμων, μαζί με την επιστροφή θετικών ευθυγραμμίσεων, οι οποίες θα δοκιμάσουν την δύναμη και την υπομονή σας.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00