zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τρίτη 26/5

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Τρίτη 26/5

 

zodia: πως ανταποκρίνεστε στις περίεργες καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σας; Αυτή η ερώτηση αφορά την χθεσινή καταιγίδα έντονων ευθυγραμμίσεων που βιώσαμε. Καθώς η σεληνη στο τελειομανές ζωδιο της παρθενου συνεχίζει να μας επηρεάζει, είναι λογικό να ασκήσετε κριτική στην πρόσφατη συμπεριφορά των αγαπημένων σας αλλά και  τη δική σας –αρκεί να αποφύγετε να ρίξετε ευθύνες ή να δείχνετε ελαττώματα.

 

Η παραλληλία του ήλιου με τον ανάδρομο ερμή, μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα φως που θα κατευθύνει την προσοχή σας στην επερχόμενη σύνοδο του ήλιου με τον ερμή στο ζωδιο των διδυμων στις 30 του μηνός.

 

Οι ερωτικές δονήσεις θα αυξηθούν προσωρινά καθώς η σεληνη σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με την αφροδιτη. Ωστόσο, μόλις η ευθυγράμμιση αυτή κορυφωθεί, η σεληνη θα ξεκινήσει να κινείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδιο της παρθενου.

zodia-taro-45

 

Ρίξτε μία καλή ματιά στην διατροφή σας καθώς και στις ανάγκες που μπορεί να έχετε από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία παρά την στάση της σεληνης –κρατήστε σημειώσεις τις οποίες μπορείτε αργότερα να μετατρέψετε σε θετικές πράξεις που θα βελτιώσουν το μέλλον σας.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00