zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 29/5

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

zodia: ημερήσιο αστροσκοπιο Παρασκευή 29/5

 

zodia: κρατηθείτε από τα οφέλη και τα επιτεύγματα της χθεσινής ημέρας, καθώς οι επόμενες εβδομήντα δύο ώρες περιλαμβάνουν μία γερή δόση καταστάσεων που όμως περιοδικά θα ηρεμήσουν χάρη σε βοηθητικές πλανητικές συμμαχίες. Από την Παρασκευή, τα πράγματα θα είναι νεφελώδη και μπερδεμένα, καθώς ο ανάδρομος ερμής στο ζωδιο των διδυμων, σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα στους ιχθυες. Οποιαδήποτε πίεση ή εγωκεντρική προσπάθεια να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, να είστε σίγουροι πως θα αποτύχει. Αντί για αυτό, προσπαθήστε να απέχετε από τις μεγάλες αποφάσεις.

 

Η σεληνη στο ζωδιο του ζυγου σχηματίζει αντίθεση με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου και τετράγωνο με την αφροδιτη στο ζωδιο του καρκινου. Έτσι, τα εμπόδια όσον αφορά την πρόοδο ενισχύονται. Ο ανταγωνισμός της σεληνης με την αφροδιτη ξεκινά, και νέα πνοή δίνεται σε επενδυτικούς σχεδιασμούς.

 

Καθώς η σεληνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζυγου κατά τη διάρκεια σημαντικών ευθυγραμμίσεων, καλό θα ήταν να σημειώσετε κάπου τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, όταν οι μελλοντικές καταστάσεις σας το επιτρέψουν.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00