zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 21/1

astrologia-evdomadas

zodia: αστροσκοπιο Τετάρτη 21/1

 

zodia: με την νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου να μας επηρεάζει από την προηγούμενη ημέρα –ενεργοποιώντας τα ομαδικά πρότζεκτ, τα ομαδικά αθλήματα, την εθελοντική δουλειά και τους ανθρωπιστικούς σκοπούς –θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε δύο θετικές ευθυγραμμίσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα. Η μία είναι η επαφή του ήλιου με τον πέρα από τα συνηθισμένα πλανήτη ουρανό, ενώ η άλλη είναι το υποστηρικτικό εξάγωνο που θα δημιουργήσει ξανά ο Ουρανός με την σεληνη. Καθώς ο ουρανός είναι ο κυβερνήτης στο ζωδιο του υδροχοου, μπορείτε να κάνετε ραγδαίες αλλαγές στις πρωινές ώρες σήμερα, αν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε.

 

Από την άλλη μεριά, ο ερμής δεν θέλει να παίξει με τον ήλιο, την σεληνη και τα υπόλοιπα ουράνια σώματα που διατηρούν την ομαλή τους πορεία. Ο ερμής σταματά την ορθή του πορεία στην δέκατη όγδοη μοίρα του υδροχοου, ξεκινώντας έναν κύκλο τριών εβδομάδων που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Όλα όσα κυβερνά ο ερμής –επικοινωνία, μάθηση, εκπαίδευση, λέξεις και γλώσσα, μεταφορά και ταξιδιωτικά σχέδια, εμπόριο, μηνύματα και έγγραφα, υγεία, τις πέντε αισθήσεις, την αναπνοή, τον άνεμο και τις αλλαγές της θερμοκρασίας κοκ –επηρεάζονται άμεσα. Μην γίνετε θύματα στρατηγικών και πωλήσεων που δεν σας συμφέρουν και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει να υπογράψετε κάτι που στο τέλος θα το μετανιώσετε.

 

Συνήθως με την ένωση της σεληνης με την αφροδιτη, σχηματίζονται ρομαντικά και ερωτικά συναισθήματα. Μετρήστε τα αγαθά που έχετε, διαλογιστείτε και αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας με ανοιχτή καρδιά –ειδικά σήμερα που η σεληνη θα είναι παράλληλη στον ποσειδώνα και τον αρη.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης:

 

zvdia-zwdia-tarw