zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 12-14/6

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 12-14/6

 

zodia: η σελήνη περνά στο ζωδιο του ταυρου την Παρασκευή το πρωί, και θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Το νόημα και η σωματική παρουσία θα είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο στον ερωτικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο. Στο βάθος αυτό μπορούμε επίσης να προσθέσουμε το γεγονός πως την Κυριακή, ο κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα, επιστρέφει στο ζωδιο του σκορπιου για την τελευταία του επίσκεψη.

 

Τα θέματα οικειότητας και οτιδήποτε μοιράζεστε ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, θα αποτελέσουν θέματα πρώτης προτεραιότητας. Αν δεν υπάρχει κάποια βαθιά σχέση με τον σύντροφό σας και δεν μπερδεύεστε μαζί σωματικά, οικονομικά και συναισθηματικά, τότε η σχέση δεν θα έχει τόσο ενδιαφέρον. Οι επιφανειακές και ρηχές ρομαντικές αναμετρήσεις δεν θα σας ενδιαφέρουν, έτσι αν ψάχνετε για σεξ της μιας βραδιάς αυτό το σαββατοκύριακο, να ξέρετε πως δεν θα το ευχαριστηθείτε. Αν, όμως, ψάχνετε για κάτι το πραγματικό, τότε η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

 

Τα zodia που θα ευνοηθούν στον ερωτικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω, δηλαδή τα zodia της γης. Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων, δηλαδή τα zodia του νερού. Τα zodia που δεν θα ευνοηθούν ιδιαίτερα στον έρωτα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια