zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 13-15/3

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 13-15/3

 

zodia: αυτό το σαββατοκύριακο έχει ένα σοβαρό τόνο όταν πρόκειται για τα θέματα της καρδιάς. Η σεληνη περνά στο επαγγελματικό ζωδιο του αιγοκερω νωρίς το Σάββατο, και την ίδια ημέρα ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά το ζωδιο του αιγοκερω, γυρίζει ανάδρομος.

 

Ο κρονος είναι ο πλανήτης του κάρμα και των μαθημάτων. Απαιτεί ολοκληρωτική προσοχή, ωριμότητα και υπευθυνότητα, οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας και αν αγγίξει. Αν υπάρχει κάποιο καρμικό μάθημα στον έρωτα (και σίγουρα θα το νιώσετε), τότε ίσως διαισθανθείτε πως ο κόσμος αυτό το σαββατοκύριακο θα σταματήσει να κινείται.

 

Ξαφνικά θα είστε έτοιμοι να κοιτάξετε προς τα μέσα και να αρπάξετε αυτά τα μαθήματα. Να μάθετε τι πραγματικά σημαίνουν και ποιος είναι ο ρόλος σας στην ουσία μιας σχέσης. Αν έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τον σύντροφο σας, ήρθε η ώρα να τις διαχειριστείτε.

zodia-taro-45

 

Τα zodia που θα ευνοηθούν περισσότερο το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο της παρθενου και το ζωδιο του αιγοκερω. Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο του σκορπιου και το ζωδιο των ιχθυων.

 

Αντιθέτως τα zodia που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zodia-tarw