zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 19-21/6

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 19-21/6

 

zodia: αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο του λεοντα μέχρι αργά την Κυριακή, παρέχοντας μία υπέροχη ευκαιρία για όλους να απολαύσουμε κάθε σταγόνα ρομαντικών πιθανοτήτων με τον αγαπημένο μας! Αν είστε ελεύθεροι, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτό το σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω και να ψάξετε για το άλλο σας μισό.

 

Μία υπέροχη σύνοδος με την αφροδίτη αλλά και με τον δια το Σάββατο, κάνει την σελήνη ακόμα καλύτερη! Η αφροδιτη και ο διας είναι γνωστοί σαν οι ευεργέτες της αστρολογιας, και κουβαλούν απίστευτα δώρα και ευλογίες. Αυτό το σαββατοκύριακο μπορείτε να περιμένετε έντονη χαρά σε ερωτικά θέματα.

 

Επίσης, η ευχαρίστηση θα είναι κάτι που θα μας απασχολήσει αρκετά, καθώς ο λεων έχει να κάνει με την διασκέδαση και με το να ζούμε την ζωή μας στο έπακρο. Με το θερινό ηλιοστάσιο την Κυριακή, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε την νέα αποχή. Είστε έτοιμοι για καυτό καλοκαιρινό ρομάντζο;

zodia-taro-45

 

Δεν υπάρχει ζωδιο που δεν θα ευνοηθεί αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο. Τα zodia που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου. Ευνοημένα θα είναι επίσης το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια